Snelle levering van mooie producten

Snelle levering van mooie producten! Dik tevreden!!

Je kan nog zulke mooie kleding�

Je kan nog zulke mooie kleding aanschaffen/dragen, maar als je daar niet het goeie ondergoed onder draagt dan ziet het er toch niet altijd goed uit. Ten Cate heeft goed ondergoed,wat goed zit,prettig draagt en na veel wasbeurt en nog steeds goed zit(Ik doe ze nooit in de droger) Als je ze onlinebesteld heb je ze ook snel in huis.

comfortabel

Het zou wel leuk zijn als de thermo hemden in meerdere kleuren beschikbaar zouden zijn, de open hals is heel prettig zodat je ze onder de meeste blousen niet ziet zitten. Ze dragen prettig en comfortabel!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Goed verzorgt .

Hele fijne kwaliteit

Hele fijne kwaliteit. Ik bestel deze artikelen graag voor mijn dochters!

Veel keuze

Veel keuze, snel geleverd.

Mooie basics

Mooie basics, goede pasvorm

super

mooie kwaliteit katoen, pasvorm en design. zeer tevreden

Secret hipster

Ik heb secret hipsters besteld met en zonder kant. Goed draagcomfort en zien er mooi uit. Als je je aan de wasvoorschriften houdt (op 30� wassen :), blijft de lingerie mooi. Was je warmer, dan laten de plakranden los.

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer tevreden met de aankoop. Fijn ondergoed, zit prettig. Snelle levering.

Ik had al een mailtje gestuurd hierover�

Ik had al een mailtje gestuurd hierover ondergoed in maat s besteld en de broekjes zijn nog kleiner dan maat 176. Echt super slecht! Al gewassen dus kan niet retour... voor mij dus geen ten cate meer... broekjes van 170/176 zaten altijd prima!!

goede kwaliteit en goede service

goede kwaliteit en goede service

Prettige website, snelle levering, gratis retour.

Super de thermo hemden die ik�

Super de thermo hemden die ik aangeschaft heb bij Ten Cate. Nu heb ik iedere dag een warme rug want ik ben een echte koukleum. Ik ken het bedrijf van jaren geleden toen we (zeker in de winter) nog ondergoed droegen. Ik beveel zeker bij mijn kennissen dit ondergoed, als zij daarom zouden vragen, aan.

Ik heeft 2 verschillende gekocht maar�

Ik heeft 2 verschillende gekocht maar soort zit super

Fijn!

Prachtig, comfortabel product. Mooie prijs en snelle levering!

Leek aanvankelijk een prachtig shirt

Leek aanvankelijk een prachtig shirt. Maar na ��n keer wassen (op 40*) kwam het shirt er rommelig uit. Naden zaten al scheef. Draagcomfort goed.

Ik heb de producten niet ontvangen.

Ik heb de producten niet ontvangen.

Snelle levering! Fijn product en prima verpakt.

Snelle levering en goed produkt

Snelle levering en goed produkt

Ik ga zeker terug komen.

Fijne website, snelle levering, goed verpakt. De bestelling is compleet en snel geleverd. �n het zijn fijne producten van TC.

snel geleverd en hele goede kwaliteit

snel geleverd en hele goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, voldoende voorraad en snel in huis :-)

Prima produkt

Prima produkt. Lekker warm en snelle levering. De verpakking had wel kleiner mogen zijn. Het produkt paste wel drie keer in de doos die er omheen zat.

Goede kwaliteit ondergoed. Duidelijke omschrijving en foto's op de website. Gratis verzending en de volgende dag in huis. Erg tevreden :)

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.