De bestelling was snel en goed bezorgd

De bestelling was snel en goed bezorgd, zoals aangegeven en beloofd!

Ten Cate onderbroeken

Prima pasvorm. Dik tevreden.

Snelle levering en producten zijn�

Snelle levering en producten zijn precies volgens de omschrijving. Prima communicatie vanuit het bedrijf.

Ik en mijn dochter zijn heel blij

Ik en mijn dochter zijn heel blij . We hebben eindelijk een onderbroekje gevonden die goed zit bij haar . Heel erg blij mee . We kopen vanaf nu aan alleen nog maar ten Cate.

Snelle levering en producten zijn naar�

Snelle levering en producten zijn naar verwachting

Warme legging

Goede pasvorm, heerlijk warm

Goed en snel!

Goed en snel!

Heel snel en accuraat

Heel snel en accuraat. Doors mag kleiner.

Tevreden klant.

Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering. Communicatie per mail is ook prima.

mooie pasvorm

mooie pasvorm, goede kwaliteit !

Beste

Beste , ik heb een bestelling gedaan van ondergoed ten gate fine en zijn niet allemaal even groot en bij het wassen zijn ze allemaal nog eens een kleiner maat geworden . Bij deze zijn ze alle vier te klein . Grtjs Brigitte

Prachtig en lekker zittend ondergoed

Prachtig en lekker zittend ondergoed. Keurig verpakt.

Een fijne pasvorm. Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

DE SECRET HIPSTER IS EEN BROEKJE WAT JE�

DE SECRET HIPSTER IS EEN BROEKJE WAT JE NIET VOELT EN NIET ZIET, GEWELDIG.

Keurig verzorgd thuisgehad.

Keurig verzorgd thuisgehad. Mooie kwaliteit

Ik vind het jammer dat je niet op setje�

Ik vind het jammer dat je niet op setje kunt zoeken

Altijd goed ondergoed al jaren!

Altijd goed ondergoed al jaren!

Je voelt bijna niet dat je hem aan hebt.

Je voelt bijna niet dat je hem aan hebt.

Snel geleverd, duidelijk wat je moet doen als het niet past.

Perfecte pasvorm en hoge kwaliteit.

Perfecte pasvorm en hoge kwaliteit.

Kwalitatief goed

Kwalitatief goed, levering goed

Ten Cate secrets midi hipster, je voelt hem niet en je ziet hem niet.

Ten Cate Top. Kwaliteit, goed website, snelle levering. De secrets midi hipster is een voortreffelijk broekje. Je voelt hem niet en je ziet hem niet. Geweldige uitvinding.

Fantastische onderbroeken

Fantastische onderbroeken! Zijn de lekkerste onderbroeken die ik ooit heb gedragen, dus het geld dubbel en dwars waard. Hiervoor wel altijd Primark onderbroeken gehad, dus qua kwaliteit was ik ook weinig gewend.

vandaag besteld, morgen in huis!

Besteld, volgende dag in huis. Ik kan geen op of aanmerkingen verzinnen!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.