Bij het proberen van een ander model�

Bij het proberen van een ander model bleek de maatvoering anders /een stuk groter uit te vallen. Verder geen opmerkingen. Erg fijne producten.

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Snel bezorgd

Snel bezorgd, goede items. Wel veel plastic...

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering, geweldig mooi verpakt en kwalitatief, TOP!

tevreden klant

Probleemloze aankoop en perfekte levering!

Snelle levering, mooie producten

kwaliteit zeer goed

kwaliteit zeer goed. vlugge levering. top

Echt goede service

Echt goede service . Heel snel de bestelling al in huis. SUPER.

Prettige boxers

Prettige boxers. Goede prijs, goede kwaliteit

Snelle service, mooie produkten

Kwaliteit product

Overzichtelijke site, kwaliteit product en vlotte levering.

Snelle levering, goede service.

Het ondergoed is van hoge kwaliteit.

Het ondergoed is van hoge kwaliteit.

Lang gezocht

Lang gezocht, eindelijk gevonden!! De shorts van Ten Cate zitten heerlijk!

Snelle levering en kwaliteitsvolle�

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten.

Ik ben heel tevreden van de producten�

Ik ben heel tevreden van de producten die ik bestelde en ook van de snelheid waarmee ze mij toegezonden werden.

Mijn bestelde slips zijn op zich al�

Mijn bestelde slips zijn op zich al super (en daar gaat het natuurlijk om). Maar ook het pakket en de verpakkingen zijn een feest voor het oog. Werkelijk alles klopt.

Onze dochter zweert bij bh'tjes ten�

Onze dochter zweert bij bh'tjes ten Cate. Dit merk was ons aanbevolen door vrienden met 3 dochters.

Draagt heel comfortabel

Draagt heel comfortabel. Zelfs bij warm weer !

Herenhemden gekocht

Mooi afgewerkte herenhemden gekocht. Snel geleverd!

Snel bestellen en bezorgen en prima prijs/kwaliteit verhouding

Online bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging is snel. De kwaliteit van het ondergoed is goed en de prijs is daarmee in lijn.

Erg goed dragend ondergoed

Erg goed dragend ondergoed

Prima ondergoed

Prima ondergoed. Zit heerlijk. Blijft lang mooi Zoals ik verwacht had.

ten cate 1952

h��rlijk draagcomfort en blijft mooi. Je moet wel goed je maten weten.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.