Ik heb geen opmerkingen

Ik heb geen opmerkingen. alles is zeer correct verlopen.

Snelle levering en prima pasvorm

Snelle levering en prima pasvorm

Was even wat moeilijker te vinden wilde�

Was even wat moeilijker te vinden wilde de kleuren van secrets ondergoed dames slips plus hempjes zien Maar na wat zoekertje gevonden en snel ontvangen thx

goede kwaliteit ondergoed (kinderen)�

goede kwaliteit ondergoed (kinderen) blijft ook zeer goed na veelvuldig wassen!

Super hipster

Super hipsters, blij mee! Eerlijk gezegd koop ik ze het liefst �gewoon� In een winkel, hou toch graag de middenstand in ere en de dames daar zijn erg vriendelijk en doen hun best, helaas hebben ze niet de juiste kleur in huis en zou het 4-5 weken duren eer de bestelde kleur binnen zou zijn. Online is het zo geregeld en binnen 2 dagen keurig in huis! Top!

Datgene wat ik he gekocht bij jullie

Datgene wat ik he gekocht bij jullie, daar ben ik tevreden over

Snelle levering, keurig verpakt en even duur als in de winkel

Snelle levering, keurig verpakt en voor dezelfde prijs als in de winkel.

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld. En mooie, prettige website.

Correct en snel !!

Correct en snel !!

Gister twee witte hemdjes ontvangen.

Gister twee witte hemdjes ontvangen. Vorige week twee zwarten. Gister was een zwart hemdje reeds kapot. Langs de hals bandje los. Bij de klachtenprocedure staat een e mailadres dat niet bestaat, aldus de postmaster. Ben ik hier blij mee? Niet echt. Weer naar het postkantoor om kapot hemdje retour te zenden ? Nee dat kan echt niet.

Snelle levering en topkwaliteit�

Snelle levering en topkwaliteit ondergoed

Snelle levering, geen verzendkosten.Prima

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering en mijn man is er gelukkig mee. Ga zo door. Wij hebben de goede leverancier gevonden.

Makkelijke bestellen

Makkelijke bestellen, snelle levering! Het ondergoed zit heerlijk!!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Afspraak is afspraak. Top Een dingetje kost 1 ster Maat niet heel constant. Schrok vanmorgen bij aantrekken. Deze slip was kleiner...

geen track systeem om te volgens waar�

geen track systeem om te volgens waar en wanneer het pakket wordt geleverd en minder snelle levering dan gewoonlijk door Bol .com

Prima kwaliteit snelle levering

Prima kwaliteit snelle levering

Mooie kwaliteit en goed elastisch en�

Mooie kwaliteit en goed elastisch en super snelle levering

De boxer shorts zijn weliswaar�

De boxer shorts zijn weliswaar goedkoop, maar duidelijk van kwaliteit veel minder, dan ca 5 jaar geleden. Ook de constructie is slechter.

Gewoon goed zoals het hoort

Gewoon goed zoals het hoort. Netjes via mail op de hoogte gehouden van de voortgang van bestelling en op afgesproken tijdstip geleverd

prima draag comfort

prima draag comfort

Helemaal blij van mooie slips

Mooie zacht katoenen slips besteld, met en zonder kant. Ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Had ze de volgende dag al in huis, ook al had ik ze niet voor 10.00 uur besteld.

Ten Cate hempjes

Laatst twee hempjes van Ten Cate gekocht. De bestelling werd supersnel geleverd en was mooi ingepakt. De kwaliteit van Ten Cate is als van ouds zeer goed.

Prima ondergoed

Heel fijne kwaliteit ondergoed

Sporttop!

Ik vind de kwaliteit van de stof slecht. Erg lubberig.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.