Past perfect en snelle levering

Past perfect en snelle levering

Snelle levering en mooie bikini

Snelle levering en mooie bikini

Supersnelle verzending

Mooie kwaliteits bikini's, paste perfect. Werd daags na bestelling al thuis bezorgf

Altijd super

Altijd super

lekker snel geleverd en goede producten

lekker snel geleverd en goede producten

Snel geleverd . Ken het product al jaren .

Let op: **********

Let op; **********! 1,5 week geleden een bestelling uit de sale geplaatst.In de bestelbevestiging stond dat ik de het zwempak de volgende dag zou ontvangen. Helaas nog steeds niks ontvangen. De klantenservice reageert niet op mijn mails hierover. Dus helaas opgelicht�. Aanvulling n.a.v. onderstaande reactie: ik heb afgelopen 1,5 week gemaild en gebeld naar klantenservice. Geen enkele reactie op de mails gehad. Telefoniste �zou het uitzoeken en terugmailen�. Maar je raad het al, geen reactie meer gehad. Bestel hier niets, wordt niet geleverd!

makkelijk

makkelijk, gekocht door actie geen verzendkosten

Prima pasvorm

Prima pasvorm

Artikel is snel en oed verzorgd�

Artikel is snel en oed verzorgd afgeleverd.

Goede kwaliteit snelle service

Goede kwaliteit snelle service

Super goede service

Super goede service. De maat die ik normaal heb paste niet. Nadat ze goed hebben doorgevraagd heb ik op goed vertrouwen de juiste maat ontvangen en de niet passende retour gestuurd. Niet te vergeten: Het zijn wederom super mooie bikini�s! Top kwaliteit. Heel erg blij mee:)

Levering op een totaal ander adres�

Levering op een totaal ander adres gebeurd!

Top bikini

Snelle levering, ben heel tevreden over het product

Prachtige bikini, service kan beter.

Wat een prachtige bikini die ik besteld heb! Mooie pasvorm en kwaliteit. Jammer dat toen mijn bestelling "kwijt" was bij post.nl ik in eerste instantie zelf contact op moest nemen met post.nl. Pas toen post.nl zei dat de verzender contact op moest nemen, heeft ten Cate dit gedaan. Mijn pakket uiteindelijk pas een week later ontvangen. Hoewel dit dus niet de fout van ten Cate was, had ik toch iets meer service en duidelijkheid verwacht!

prima product

Goed produkt en snelle levering Goed geadviseerd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goed badgerief en betaalbaar prijs

Goed badgerief en betaalbaar prijs

Mooie bikini. Snelle levering.

Snelle levering!

Snelle levering! Mooi badpak!

Prima ervaring.

Een paar dagen na mijn bestelling werden de artikelen geleverd. Keurig verpakt en conform bestelling. Niets op aan te merken.

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie kwaliteit

Sale aankopen

70% korting Wat je niet nodig hebt toch kopen, haha

Mooie bikini met een leuke prijs

Mooie bikini met Eem leuke prijs

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.