Perfect! Snelle verzending. Super netjes verpakt. Mooie kwaliteit. Makkelijk retourneren. Super tevreden.

Het was goed en netjes ingepakt.

Het was goed en netjes ingepakt. En goed van kwaliteit is. En het was mooi op tijd. En het zat lekker de (badpak-cup) precies de goede maat. (Wat ik nog zeggen wil is dat ik altijd de onderbroeken high leg sharp gebruik.) Met vriendelijke groet; Karin Schipper

Fijne service

Fijne service, snelle levering, mooie kwaliteit

Het was er snel mooi ingepakt .En�

Het was er snel mooi ingepakt .En kwaliteit heel mooi ..Bikinie gekocht.

Snelle levering en mooie Rankin top en�

Snelle levering en mooie Rankin top en broekje. Echt top

Mooi badpak.

Snelle levering. Goed product. Precies zoals is vermeld op de site. Ben er blij mee. Dit is mijn derde badpak van die serie.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Alles mooi ingepakt en op tijd geleverd�

Alles mooi ingepakt en op tijd geleverd + Zeer mooi product

Na 4x telefonisch contact te hebben�

Na 4x telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice is het netjes opgelost. Nieuwe bikini vandaag binnen gekregen. Misschien in het vervolg de klant eerder te informeren en dat het niet nodig is dat jezelf constant belt.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering en ook makkelijk retour verzenden.

Kwaliteits bikini met moderne look en snel geleverd, aanrader!

Ten Cate is een prachtig merk. Kwaliteit van de bikini is goed en heeft een moderne look. Snel geleverd. Aanrader!

Snelle levering!

Snelle levering!

Erg tevreden

Erg tevreden! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering!

ik kan de tankinitop niet aan krijgen

De levertijd en verpakking waren prima. alleen het model van de tankinitop niet. Het bikinibroekje paste goed, terwijl ik de tankinitop (in dezelfde maat) bijna niet aan kon krijgen. Had ik hem eenmaal aan, dan paste hij wel. Probleem is, ik moet hem wel aan kunnen krijgen zonder al teveel inspanning.

goede kwaliteit en snle in huis

goede kwaliteit en snle in huis

De pasvorm

Goede pasvorm top kwaliteit ondergoed de boxershort zijn Echt super

Alles klopte

Keurige verzending, product goed en de planning van verzending prima.

Fijn badpak en snelle bezorging

Fijn badpak en snelle bezorging

Stevig en lekker zittend ondergoed

Echte aanrader voor de stevige en vollere vrouw. Zitten perfect en de kwaliteit is uitstekend. Hier geen last van rafelend of losrakend elastiek in de pijpen of in de taille rand. Kost wat maar je hebt wat. Dik tevreden.

Duidelijke communicatie en goed badpak

Duidelijke communicatie en goed badpak

Ik laat nooit reviews achter

Ik laat nooit reviews achter. Dit zegt wat.

Snel verzonden en snelle afhandeling�

Snel verzonden en snelle afhandeling retour

Heel goed, probleempje met 1e bestellingskorting maar was snel opgelost en pakje snel toegekomen

Fijne service

Fijne service, alles netjes verpakt en duidelijk.

Met goede ervaring en serviceTen Cate heb ik een goede ervaring

Met Ten Cate heb ik een goede ervaring. Ik had bij het bestellen van ondergoed per ongeluk de maten niet goed ingevuld. Hierdoor geretourbeerd en kreeg de betaalde bestelling binnen 4 werkdagen teruggestort. Netjes afgehandeld.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.