Supermooie broekjes

Supermooie broekjes, die heel fijn zitten

Afhandeling snel en correct

Afhandeling snel en correct

De bikini was snel binnen

De bikini was snel binnen. De maat klopte precies. Nog mooier als ik dacht! Heel blij mee.

Heel tevreden

Snelle levering, duidelijke communicatie en prima producten.

Waardeloze klantenservice

Nog geen 10 uur nadat ik had besteld, ging er een sale van kracht met nog eens 20% extra korting op de bikini die ik al met 50% korting kocht. Meteen gemaild toen ik het zag en kreeg toen botweg de melding dat ik maar even had moeten wachten dan. Ik kon de bikini terugsturen en opnieuw bestellen...wat een administratieve rompslomp. Ze hadden ook gewoon de korting kunnen verwerken want de verzendkosten konden ze wel verwerken. Al met al waardeloze service en erg klantonvriendelijk! Update: En dan komen jullie met 20% korting op een nieuwe bestelling?! Geef dan gewoon korting op de huidige! Met zo'n service wil ik geen nieuwe bestelling plaatsen! Kortom..ik blijf erbij: Waardeloze klantenservice

Gewoon tevreden over materiaal en�

Gewoon tevreden over materiaal en afhandeling bestelling

Gewoon doen. Altijd goede service. Goed en kwaliteitsvol materiaa

Gewoon, alles was goed

Kan mijn pakket niet retourneren

Kan mijn pakket niet retourneren. Wordt nergens geaccepteerd in Belgi� zonder barcode?

Snelle en duidelijke communicatie

Ten Cate communiceert duidelijk, snel en direct en handel geretourneerde producten snel af.

Ben tevreden over u producten.

Ben tevreden over u producten.

Snel en netjes verzorgd!

Snel en netjes verzorgd!

Badkleding

Snelle levering, prima product

Goed product en goede levering

Goed product en de levering was volgens planning. Duidelijke berichtgeving over de levering.

Keurige aflevering

Keurige aflevering

Snelle afhandeling van het leveren van�

Snelle afhandeling van het leveren van de juiste producten.

Snelheid

Snelheid, kwaliteit en informatie over de vorderingen

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Bestellen ging prima en retourneren ook, ik had meerdere items besteld om te kunnen kiezen.

Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen

Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen

********** zijn het

********** zijn het. Alle producten komen uit China. Termijnen van levering worden niet nagekomen en je geld krijg je niet terug.

Snel bezord

Snel bezord

Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm

Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm

Het pakketje is netjes en volgens�

Het pakketje is netjes en volgens afspraak geleverd

Prima snelle levering

Prima snelle levering, prachtig product

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.