Heel mooi badpak pas en zit heel goed

Heel mooi badpak pas en zit heel goed En het is met zorg en aandacht op gestuurd en verpakt

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Het zit goed en is echt secret !

Het zit goed en is echt secret !

Prima badpak.

Prima badpak. Goede pasvorm voor mij.

Tijdige levering

Tijdige levering, goed product

Mooie artikelen en prima bezorging

Mooie artikelen, makkelijk te bestellen en snelle levering: niets op aan te merken! Dank! Een suggestie toch: klein pakje kan ook in de brievenbus ipv een grote doos.

kwalitatief goed ondergoed, excellente service

Fijn, nagenoeg onzichtbaar ondergoed, even een investering, maar gaat jaren mee. Prettig contact met klantenservice toen bestelling afgevinkt werd als bezorgd, maar niet bezorgd was... Kwam enkele dagen later alsnog.

Very happy

Its my 3th time i buy from TenCate and never desapointed. Very beautiful bikinis, well presented packed and fast delivery , very happy with every.

Jammer! Wat een deceptie!

Jammer! Wat een deceptie! Ik was door mijn aandoening gedwongen op zoek te gaan naar de �gewone� onderbroek. Maar �gewoon� is saai en weinig sexy. Toen kwam ik bij onze plaatselijke lingeriezaak de Secret Hipster tegen van TenCate. Wauw! Mooie pasvorm, zacht kant. De perfecte slip! Mooie kwaliteit en door het kant voelde ik mij toch ook nog sexy. Sindsdien, nu al zo�n 4 jaar, koop en draag ik niks anders. Tot nu! Eerst vorig jaar� bestelling gedaan. Maar wat schepte mijn verbazing. Ander, hard en dunner, goedkoper aanvoelend, kant. Andere krappere pasvorm. Oncomfortabel. En nee, ik bedoel niet te klein. Voelde echt als een andere slip. Gelijk teruggestuurd. Laatst navraag gedaan bij de lingeriezaak, en die bevestigde dat de originele slip weer terug was. Mooi!! Gelijk besteld. Zo blij! Totdat ik deze binnen kreeg. Wat een teleurstelling!! Ja, inderdaad wel weer het originele kant, alleen nu was het (blijkbaar) goedkopere kant vervangen door aanzienlijk minder stof. Het scheelt serieus 0,5-1 centimeter. Ik word er gewoon een beetje boos van en voel mij in de maling genomen. Het is jammer dat ik geen foto�s kan toevoegen. De 2 sterren zijn puur voor de nette en snelle levering.

Bij een vraag reageerde klantenservice�

Bij een vraag reageerde klantenservice snel en goed. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, netjes verpakt

Gekregen wat ik besteld heb en snelle�

Gekregen wat ik besteld heb en snelle levering.

Waardeloze service �

Ik heb zondag een bestelling geplaatst met de belofte dat het de volgende dag geleverd zou worden. Helaas kwam het pakket pas donderdag aan. Maandag was het Pinksteren, dus dat snap ik nog, maar dinsdag waren ze de hele dag telefonisch niet bereikbaar en woensdag waren ze zelfs helemaal gesloten. Toen ik het retourformulier wilde bekijken, bleek het een bol.com retourformulier te zijn met instructies om via mijn bol.com account de retour aan te vragen. Ik heb echter helemaal niet via bol.com besteld, dus dat was erg verwarrend. Al met al ben ik niet tevreden over de service en zal ik hier niet meer bestellen.

Mooie bikini

Mooie bikini, snel in huis!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Geen pakketje ontvangen

Pakketje ordernummer gekregen via de mail, op 10 juni super snel, met het bericht dat ik een tracking nummer ontvang zodra het verzonden wordt.Tot op heden geen tracking nummer ontvangen. Kortom is niet verstuurd nog. Hun een mail gestuurd @klantenservice zoals aangegeven in hun mail. Nu 2 dagen later nog steeds geen enkele reactie. Morgen maar bellen dan?

netjes verpakt ,Goed op de hoogte�

netjes verpakt ,Goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Mooi Product ontvangen

Mooi Product ontvangen

Top product

Zeer goede kwaliteit en de boxers zitten heerlijk. En de gratis bijgeleverde badjas is prachtig! Ook een erg vlotte levering

Toppie

Netjes op tijd geleverd

Aan te raden

Snel geleverd, fijn product, perfecte pasvorm, goede kwaliteit, juiste maat

Snelle levering en aangenaam verast�

Snelle levering en aangenaam verast door het kado wat ik erbij kreeg. Goede kwaliteit van de broekjes. Al jarenlang de beste slips voor mij. Onzichtbaar onder de kleding en heerlijk comfortabel in het dragen ervan.

Goede kwaliteit

Goede website, snelle levering en goede kwaliteit

Correcte levering

Correcte levering

Er zijn nog verbeter puntjes

Paket wordt snel geleverd Maar vindt wel duur om een bikini broekje retour te sturen kost 4,95 Dat vind ik een nadeel was naar outlet van tencater gegaan mocht ik het niet omruilen in een andere maat en daar was de zelfde bikini 15 euro goedkoper plus verzendkosten is 20,euro

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.