Duur te lang voor ik een bevestiging�

Duur te lang voor ik een bevestiging kreeg

Ik heb spijt van mijn aankoop bij deze�

Ik heb spijt van mijn aankoop bij deze site! Ik had een aankoop meer dan een maand geleden teruggestuurd, na een bedenking. Het pakket is dan ook verzonden, na meerdere keren contact opgenomen te hebben met de klantenservice zeggen ze dat ze die nogsteeds niet ontvangen hebben. Daar gaat 29 euro in de vuilbak.

Vetrouwd

Prima, vertrouwd, eindgebruikers vriendelijk.

Super snel geleverd en netjes verpaktpakt

Super snel geleverd en netjes verpakt

Zorgvuldige verzending

Zorgvuldige verzending, netjes ingepakt en past goed!

Komen na wat zij beloven

Netjes geleverd en goed op de hoogte gehouden van de bestelling en bezorging.

Goede producten (kwaliteit)

Goede producten (kwaliteit). Snel en volgens afspraak op tijd geleverd! Hou dit vol!!

Het was mooi op tijd

Het was mooi op tijd, compleet met retour label wat ik niet nodig had.

Prima kwaliteit van de geleverde goederen. Levering conform afspraak.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Heel blij

Heel blij. Goede pasvorm en kwaliteit

Jammer die nieuwe verpakking met al�

Jammer die nieuwe verpakking met al dat plastic aan de binnenkant. Vroeger kartonnen doosje was duurzamer!

Snelle levering.

Snelle levering. En kwaliteit

Heel blij met mijn nieuwe bikini

Heel blij met mijn nieuwe bikini. Hij zit super goed en een leuk motief!

Prettig badpak

Mijn badpak was er binnen 1 dag, chapeau! Het past perfect en de kleur is prachtig!

Snelle service goed product

Snelle service goed product

Ik ben echt onwijs fan van het�

Ik ben echt onwijs fan van het ondergoed van Ten Cate! Ik heb lymfoederm en lipoedeem waardoor mijn lijf gedurende dag heel erg veranderd. Dan is het extra fijn als je ondergoed lekker zit. Ik voel het ondergoed van Ten Cate niet zitten en voel mezelf erg prettig erin! Vooral de hemdjes! Hierdoor laat ik de bh vaak uit en dit is voor mij met oedeem zo fijn! ?? Echt heel erg blij mee!

Ik heb een bestelling teruggestuurd�

Ik heb een bestelling teruggestuurd omdat het materiaal synthetisch was ipv. katoen. Ik heb de pakbon met reden bijgezonden en bijgesloten retoursticker opgekleefd. Ik heb de bestelling op 26 mei gedaan. Tot hiertoe nog geen geld ontvangen. Ook geen enkele reactie.

Vlotte levering.

Vlotte levering. Kwaliteit goed

Mooi Nederlands bedrijf

Goed Nederlands bedrijf met mooie producten. Het bestelde ondergoed was precies zoals verwacht, goede kwaliteit tegen de juiste prijs.

Netjes ingepakt en snelle verzending

Netjes ingepakt en snelle verzending

Toen mijn bestelling niet binnen was

Toen mijn bestelling niet binnen was . Had ik ze gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en bestelling was daarna binnen .

Perfect passend. En een zeer goede communicatie. Snel geleverd.

Bikini's besteld. Ze passen perfect. Hele goede kwaliteit De sluiting is stevig en schiet niet los. De levertijd was snel en de communicatie heel goed.

Ik heb niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen, pakket is bezorgd volgens PostNL door de brievenbus maar niet in mijn brievenbus.

goede en snelle bezorging.

Mooi badpak goede en snelle bezorging.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.