zorg voor de juiste maat

snelle service, goed product, comfortabel draagcomfor

Het is een hele mooie

Het is een hele mooie, en fijne kwaliteit tankini

Super fijn ondergoed

Super fijn ondergoed. Nette en snelle levering

Ik heb heren-en damesslips besteld op�

Ik heb heren-en damesslips besteld op 25 mei. De herenslips heb ik ontvangen, de damesslips niet. Gebeld vorige week woensdag. De dame aan de telefoon beloofde meteen de slips te versturen. In verband met Hemelvaartsdag zou ik ze op vrijdag ontvangen. Niet gebeurd dus. Vandaag weer gebeld. Er zou contact met mij zijn opgenomen om te vertellen dat de slips niet meer op voorraad zijn. Is niet gebeurd. En even later kreeg ik te horen�.o ja, toch wel op voorraad. Ik zal ze gelijk versturen en dan heeft u ze morgen. Ben intussen heel benieuwd of ze inderdaad komen morgen.

Snelle levering, fijne producten

Ik krijg morgen de spullen pas.

Ik krijg morgen de spullen pas. Dus vraag is niet relevant

Jammer dat 2 bh's een totaal andere grootte hadden, terwijl er dezelfde maat op stond

7 bh's voor jongedame gekocht. Het was in de aanbieding en haar bh's waren te klein geworden. Ook 2 vrijwel effen bruine bh's gekozen voor onder een wit t-shirt, maar die waren veel kleiner dan de andere bh's, hoewel er dezelfde maat in stond. Gezien het in de aanbieding was geweest, de moeite niet om terug te sturen. Nu maar gehouden voor haar kleine zus.

Super past zeer goed en geeft�

Super past zeer goed en geeft ondersteuning waar je het graag wilt hebben.

Geweldig!! Ik ben blij!!

De prachtige producten kwamen heel snel bij mij thuis, ik ben erg tevreden. Altijd heb ik Ten Cate ondergoed. Het is perfect!! Dank u voor de goede service!

Bikini top kwaliteit

Bikini top kwaliteit. Maat klopt. Zoals beloofd werd mijn bestelling de volgende dag geleverd. Ik ben zeer tevreden!

Alles goed en snel geleverd !

Alles goed en snel geleverd !

Ik heb mijn zending nog niet binnen�

Ik heb mijn zending nog niet binnen gekregen dus blij ben ik er niet mee. Volgens post nl in de bus gedaan. Maar dan niet in onze brievenbus. Wij hebben een deurbel camera dus ik zie precies of er post in de bus is gedaan. Mvg Wil Rietveld

Snel en tijd geleverd

Snel en tijd geleverd, prima kwaliteit. Verpakking zou wat minder kunnen.

Een leven lang Ten Cate....

Mijn moeder kocht al Ten Cate voor mij en ik ben nu 71 jaar, dus dat zegt wel voldoende over hoe tevreden ik ben over Ten Cate. Ook mijn man is ondertussen enthousiast over jullie producten

Prima en vlotte levering

Prima en vlotte levering

Nog steeds prima materiaal

Nog steeds prima materiaal, past mooi aan en iets dikker van stof dan bijvoorbeeld de slips van Chantelle. Bovendien is de kwaliteit zeer goed ook na veel en heel veel wassen. Zeer tevreden dus.

Prachtig

Prachtig, top kwaliteit.

Ik heb de artikelen nog niet binnen

Ik heb de artikelen nog niet binnen. Volgens post nl krijg ik ze pas dinsdag 3 juni geleverd. Dan is dat bijna 1 week geleden dat ik ze besteld heb.

Goede service snelle bezorging

Goede service snelle bezorging

Schurende plooitjes tegen de armen

Badpak in een fysieke winkel gekocht. Mooie pasvorm. Echter door de uitstekende plooitjes aan de zijkant ter hoogte van de borsten, schuurt het badpak tijdens de borstcrawl tegen de armen. Bij schoolslag is het geen probleem. Volgende keer weer gewoon een sportbadpak van een ander merk. Zonde van mijn 80 euro.

Top kwaliteit secrets collectie

Snelle levering. Top kwaliteit topje zoals alles van de Secrets collectie

goed produkt

goed produkt

Goede pasvorm.

Goede pasvorm en mooie kleuren. Heel blij mee.

Teleurgesteld in de kwaliteit en�

Teleurgesteld in de kwaliteit en maatvoering Ik heb in het verleden regelmatig ondergoed van Ten Cate gekocht voor mijn dochter en was daar altijd erg tevreden over. Daarom besloot ik dit keer ook voor mezelf boxershorts te bestellen. Op de website zag ik een model met gulp in de aanbieding. De maatvoering leek duidelijk: het model was 189 cm en droeg maat L. Zelf ben ik wat kleiner, maar wat steviger gebouwd, dus ik ging er vanuit dat maat L ook voor mij geschikt zou zijn. Helaas bleek deze maat veel te groot te vallen. Daarnaast had ik ook een boxershort zonder gulp gekocht in dezelfde kleurstelling (ook in de aanbieding), eveneens in maat L. Deze zat wel beter � eigenlijk gewoon goed � maar tot mijn verbazing ontdekte ik na slechts ��n keer wassen al een gaatje in de stof. Al met al ben ik niet erg tevreden: de maatvoering is inconsistent en de kwaliteit stelt me teleur, zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met dit merk. Jammer.

Levering is goed gegaan.

Levering is goed gegaan. Tevreden over het product

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.