De 1 past de ander niet.

2 verschillende broekjes besteld in de zelfde maat. De een klopt qau maat heel goed zit dus aangenaam. Heel blij mee. Het andere paar broekjes totaal niet. De juiste maat stond er wel in maar " past" als 2 maten kleiner. De broekjes die ik bestelde zijn alleen id kleuren zwart wit en huidskleur te verkrijgen. Zo jammer! Ik hou erg van kleur.

Mooi badpak

Snelle service en mooi product. Voldoet aan verwachting.

Aanrader

Prima website, vlot besteld en geleverd ! Mooie kwaliteit ondergoed en mooi verpakt! Tevreden klant!

Geweldige pasvorm

Alles volgens wens verlopen

Mooi product nu hopen dat het ook zo�

Mooi product nu hopen dat het ook zo mooi blijft.

Ik heb een bikini gekocht voor mijn�

Ik heb een bikini gekocht voor mijn zus. Voor haar verjaardag. Deze zit perfect en bikini is van goede kwaliteit. Een aanrader!

Snel bezorgd

Snel bezorgd En goede kwaliteit

Comfortabel en heel goede kwaliteit.

Ik had al een paar setje erg blij mee. Zeer goede kwaliteit zit comfortabel om die redenen nog wat bij besteld. Het is aan de prijs maar iedere cent waard. Vlotte levering en keurig verpakt.

Mooie producten

Mooie producten! Mooie zwarte tankini van hoge kwaliteit. Erg blij mee. Het pakketje was eerst door technische problemen verdwenen, maar het team heeft het snel en vakkundig opgelost. Ik ga vaker bestellen.

Goed product

Goed product. Snel ontvangen

Ze zitten heel fijn,en staan prachtig

Ze zitten heel fijn,en staan prachtig

Fijn ondergoed.

Fijn ondergoed. Netjes verstuurd.

Omschrijving en maten waren adequaat en�

Omschrijving en maten waren adequaat en correct

Snel en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Nooit meer

Let op: je betaalt E 10,-- als je een artikel terug stuurt. Ik bestelde per ongeluk het verkeerde artikel. Ik stuurde het per omgaande retour en moest E 4,95 voor de heenreis en E 4,95 voor de terugreis betalen. M.i verdient men er dan ook nog aan : het woog bijna niks. Nooit meer voor mij

alles op voorraad, en binnen 2 dagen verstuurd

Snel geleverd goede kwaliteit en pasvorm

Snel geleverd goede kwaliteit en pasvorm

Snelle levering en duidelijke gegevens�

Snelle levering en duidelijke gegevens bij de levering

Heel tevreden

Snelle verzending, mooie kwaliteit. Bikini zit perfect.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, factuur wel!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, zit fijn.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle en correcte levering mooie�

Snelle en correcte levering mooie kwaliteit van de gekochte producten

Makkelijk gevonden via nummer

Makkelijk gevonden via nummer

Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen, snelle levering

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.