tevreden over aankoop

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Van begin tot eind,alles perfect�

Van begin tot eind,alles perfect geregeld.

Op 11 april heb ik mijn bestelling (een�

Op 11 april heb ik mijn bestelling (een bikini) helaas moeten retourneren omdat deze niet paste. Op 5 mei, na meerdere keren contact te hebben gehad, heb ik mijn terugbetaling ontvangen, maar hierop is �9,90 aan verzendkosten ingehouden. Dit betekent dat ik �9,90 heb betaald zonder iets te houden, wat ik toch wel een fors bedrag en buiten proporties vind.

Hele goede kwaliteit bikini's

Hele goede kwaliteit bikini's, snelle levering en betalen achteraf mogelijk.

Heb meer te doen

Heb meer te doen

Leuke bikini's in de sale

Leuke bikini's in de sale, snel bezorgd.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Mooi product!

Snelle levering. Mooi product, past perfect!

Snelle bezorging en een mooie bikini�

Snelle bezorging en een mooie bikini die echt mooi zit. Ik heb een cup D maat 44 besteld, en ondanks dat ik dus niet heel slank ben, leek de bikini toch sexy door zijn mooie pasvorm.

Keurig verpakt snelle levering

Keurig verpakt snelle levering

Snelle levering, mooi kwaliteit bikini en valt goed op maat.

Snelle, goede levering

Mooie aanbieding, snelle levering, makkelijk bestelproces en de bestelling is netjes geleverd. De kwaliteit van het geleverde was uitstekend.

super snelle levering

super snelle levering, netjes verpakt en makkelijk te retourneren, meerdere items gekocht

Super snelle bezorging.

Super snelle bezorging.

Super snelle levering en top kwaliteit

Super snelle levering en top kwaliteit

Duidelijk en netjes verpakt en snel.

Duidelijk en netjes verpakt en snel. De slips zitten fantastische, ben al jaren een grote fan.

Mooi product

Mooi product, snelle goed afgehandelde bezorging.

makkelijk om te bestellen

makkelijk om te bestellen, ook goede hulp bij maat zoeken, goede kwaliteit, blij met product!

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Duidelijk website, super snelle bezorging, de volgende dag. Product goed pasvorm. Regelmatig een bestelling geplaatst, sinds de coronatijd.

Fijne webshop

Fijn badkleding passen met achteraf betalen. Bij retourzending was 1 item niet retour gemeld, maar dankzij 1 telefoontje was dit rechtgedraaid. Ik koop er zeker weer!

Top. Pakket verloren geraakt en zeer professioneel opgelost. Zeer betrouwbaar

Prima kwaliteit en mooie pasvorm

Prima kwaliteit en mooie pasvorm. Snelle levering.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.