Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, snelle en mooie levering

Duidelijk omschrijving

Duidelijk omschrijving Goede kwaliteit Snelle bezorging

Super tevreden

Goed kwaliteit prima en snelle levering zoals beloofd

Goede service, snelle reactie op mijn vraag met 100� garantie. Ben erg tevreden.

Mooi product.

Snelle en goede bezorging van een mooi product, goede kwaliteit.

Mooiehoge slip die je niet ziet

Mooie kanten hoge slip die je niet ziet. Blij mee

Snel geleverd, kwaliteit, tevreden

Met zorg ingepakt en goed produkt

Met zorg ingepakt en goed produkt

Snelle bezorging

Snelle bezorging, veel keus

Aanrader!

De bestelling werd snel geleverd en is van goede kwaliteit

Alles prima!Vlotte levertijd en prima�

Alles prima!Vlotte levertijd en prima kledij!??

Mooie kleding van goede kwaliteit voor�

Mooie kleding van goede kwaliteit voor een mooie prijs

De bikini,s van ten cate zijn echt heel�

De bikini,s van ten cate zijn echt heel mooi en sluiten goed aan. Ik heb er nog niet mee gezwommen maar hoop dat de kleuren ook zo mooi blijven.

mooie bikini

mooie bikini

Super blij mee

Super blij mee Goed kwalitatief artikel

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs

Heerlijke tops

Heerlijke tops, hier word je blij van!

Spam, spam, spam

Niet mogelijk om een filter in te stellen zodat alleen producten op voorraad zichtbaar zijn. Ongevraagd nieuwsbrief ontvangen, afgemeld, 2 dagen later toch weer spam.

Bestelling snel geleverd en netjes verpakt

Bestelling snel geleverd

Goede site

Goede site, snelle levering, Helaas heb ik geen makkelijke maat, dus ging het weer retour.

Perfecte bezorging en gewoon een heel�

Perfecte bezorging en gewoon een heel goed product

Prachtige broekjes

Prachtige broekjes, zitten fantastisch en blijven ook mooi zitten. Ben er heel blij mee en werden snel en netjes geleverd. Ik ga er snel nog een paar bestellen.

Was op tijd

Was op tijd , product is prima

Goede kwaliteit maar had allemaal.iets�

Goede kwaliteit maar had allemaal.iets robuster gemogen. Bredere bandjes om de middel.

De beste badkleding

De beste badkleding. Pasvorm is perfect en blijft mooi.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.