Snelle levering. Goeie kwaliteit badpak

Betrouwbare Website�

Ik ben tevreden met de kwaliteit van de thermo kleding. En de service is prima. De kleding is optijd geleverd.

De beschrijving van de producten is�

De beschrijving van de producten is goed. Snelle en goed verpakte levering en service bij een eventueel terugsturen van (een deel van) de levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Daarom 5 sterren. Mbt pasvorm niet echt tevreden; maar dat zal voor elk persoon anders zijn.

Prachtige stof

Prachtige stof, mooie kleuren, goeie fit. Snelle verzending.

Prima produkt

Prima produkt

Alles verliep goed

Alles verliep gowd

Slechte kwaliteit

Goede en snelle levering. Slechte boxers. Synthetische naden die oncomfortabel zitten. Slechte kwaliteit voor de prijs.

Makkelijk te bestellen,en fijne korting�

Makkelijk te bestellen,en fijne korting erbij van de Winter fair kan niet beter toch.

Top product

Top product. Snelle levering.

Mooi hemdje geleverd

Mooi hemdje geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering en terugbetaling is�

Snelle levering en terugbetaling is niet helemaal goed gegaan moest veel meer betalen dan alleen de verzendkosten

Snel geleverd. Perfecte maat.

Goede producten en vlot geleverd

Goede producten en vlot geleverd

Onduidelijke informatie op de website�

Onduidelijke informatie op de website over de maat van onderbroekjes. Ik bestelde onderbroekjes via de website. Ik dacht dat dit dezelfde waren als ik eerder had besteld. Maar dit bleek niet het geval. Ik had bij de eerdere bestelling broekjes met nummer 32280 besteld in maat XL. Bij de nieuwe bestelling bleken het andere broekjes te zijn en was de maat XL te groot. Op de website staan wel afbeeldingen, maar geen verdere informatie. Zo kan ik geen goede keuze maken, daarvoor geven de afbeeldingen niet voldoende informatie. Dus heb ik alles terug gestuurd.

De secrets Limited edition brazilian�

De secrets Limited edition brazilian lace zwart maat M valt zeker kleiner dan die met kant maat M.......kan ze nu niet meer terug sturen....al gedragen....balen

Bestelling goed en correct aangekomen�

Bestelling goed en correct aangekomen en duidelijk weergave van de producten.

Fijn product en correcte levering

Fijn product en correcte levering

Gewoon tevreden!

Gewoon tevreden!

Nog nooit een hemdje gehad dat zo bleef�

Nog nooit een hemdje gehad dat zo bleef zitten

Vlotte levering.

Vlotte levering. Keurig verpakt

Goede communicatie en snel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd. Ik heb een maat groter genomen dan wordt aanbevolen en dat zit prima.

Phoe h� een fijn en comfortabel shirt

Phoe h�, ik vind het een fijn shirt dat lekker aanvoelt en comfortabel zit. Geen overdreven gedoe en geen mening over Ten Cate hoor! Pas het 1e product dat ik bij hen heb gekocht. Dus geen �geweldige ervaring� wat zij graag willen zien.

Ik heb 2 badpakken besteld bij tenCate

Ik heb 2 badpakken besteld bij tenCate. Snelle verzending en keurig verpakt. Goede kwaliteit badpakken met een mooie print en prima pasvorm.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit thermokleding

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.