goede kwaliteit en pasvorm

zeer vlotte levering. Correcte afhandeling. mooie pasvorm.

Helder contact

Helder contact, vriendelijke service, goede oplossing

AUB een geldig retourticket toezenden

Ik heb twee high waist slips die te groot zijn. Ik had jullie maatadvies gelukkig niet gevolgd, want dan hadden ze twee maten te groot geweest. Ik wil deze slips terugsturen, maar het retourticket dat jullie insloten is volgen B-Post (= geldig retourpunt) niet geldig om het vanuit Belgi� te verzenden. Ik heb jullie daarover een mail gestuurd, maar er komt geen reactie. Dat vind ik niet prettig. Tenslotte zijn we eigenlijk wel fan van Ten Cate en de rest van de bestelling was wel in orde. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn, me alsnog een correct retourticket te willen bezorgen aub? Met vriendelijke groeten, VV

Prima kwaliteit

De producten zijn van prima kwaliteit, en werden snel bezorgd

Hoge kwaliteit

De beoordeling is voor de snelle verzending en de mooie kwaliteit De maattabel klopte echter niet dit keer Ik heb altijd L en nu gaf hij XXL aan, ik heb gelukkig toch gewoon de L gekozen en deze waren prima Dacht even dat de slip misschien veranderd was

Gewoon goed.

Fijn ondergoed, snel geleverd, mooi verpakt

Mijn man vind helemaal fijne boxershorts

Mijn man vind helemaal fijne boxershorts

onjuiste maten

De maatvoering is naar mijn mening onjuist.

Goede kwaliteit

Supersnelle levering en weer een bikini�

Supersnelle levering en weer een bikini die super zit. Al jaren fan van de multiway top en midi bikini broekje. Blijft ook altijd mooi.

Vlotte bestelling en bezorging.

Vlotte bestelling en bezorging. Fijne stoffen en goed passend.

Onderjurk

Mooie kwaliteit en kleur. Draagt heel comfortabel.

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

Grote maten, goede kwaliteit

Blij dat ik in grotere maten ook kan kiezen uit vele badpakken. De kwaliteit ben ik, zoals gebruikelijk, zeer tevreden over.

Snelle levering Correcte producten

Heel blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop, en mooi opr tijd in huis??

Mooie bh

Mooie bh, nu de goede maat en goede prijs en goede kwaliteit

Super kwaliteit

Prima service, snelle levering, super kwaliteit! Erg blij mee!

Makkelijk

Makkelijke site en al eerder ooit bestelling gedaan . Ten Cate is moeilijk verkrijgbaar in winkels en zeker model wat ik zoek (bikini) . Verder blijft dit merk goed in model na wassen .

Goede pasvorm

Goede pasvorm, en snelle levering

Mooie lingerie

Prima kwaliteit en pasvorm, snelle levering. En aanbiedingen zijn altijd leuk.

Mooie witte bh

Mooie eenvoudige witte bh, goede kwaliteit

Heb het product teruggestuurd

Heb het product teruggestuurd. Paste niet. Retourneren ging gemakkelijk via antwoordnummer.

Top!!

Top!! Product uit de sale maar mooie kwaliteit Snelle levering

Kwaliteit en fijne pasvorm

Kwaliteit en fijne pasvorm

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.