Correct geleverd en een zeer goed�

Correct geleverd en een zeer goed product

Mooi kleur en goeie pasvorm�

Lekkere lichte slip,voor onder een strakke jurk

Ik had iets besteld dat niet goed paste. Teruggestuurd en binnen een paar dagen had ik het geld al terug op mijn rekening.

Blij met m'n Secrets! In de sail secrets ondergoed gekocht

In de sail secrets ondergoed gekocht. Hele mooie kwaliteit.

Juiste omschrijving

Juiste omschrijving. Levering snel, zoals beloofd

Goede producten

Goede producten, snelle en betrouwbare levering

Snelle verzending en goede kwaliteit

Snelle verzending en goede kwaliteit

snelle levering, goede prijs kwaliteit

Goede pasvorm

Goede pasvorm. Snel in huis

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering. Ik draag niet anders dan Ten Cate.

Badpakken zijn degelijk

Badpakken zijn degelijk, goede kwaliteit en kleurvast.

Maar dat ie bikini goede levering

Maar dat ie bikini goede levering

bestelling was snel binnen

bestelling was snel binnen, maten klopte een bovenstuk van bikini extra besteld. terug gestuurd en vrij ook mijn geld weer gestort gekregen.

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van goede producten. Duidelijke maat informatie en uit welke materialen de kleding wordt gemaakt.

Snelle levering van fijne producten!

Snelle levering van fijne producten!

Goede kwaliteit maar slechte klantenservice & website

De kwaliteit van ten cate is erg goed maar aan de website en klantenservice valt nog wat te wensen over. Ik had twee onderbroeken besteld, bij beide was de foto op de website anders dan het product wat ik heb ontvangen. Ik heb hierover gemaild en kreeg toen als antwoord dat het artikel wat ik had ontvangen wel klopt maar dat de foto�s op de website niet kloppen. Terwijl de foto op de website natuurlijk hetgeen is waarop de klant zijn aankoop baseert. Als ik hier niet tevreden mee was kon ik het retour sturen naar een adres. Bij verder uitzoeken blijkt dat hier gewoon retourkosten aan verbonden zitten. Nogal een niet toereikende oplossing als je het mij vraagt. Erg jammer voor een bedrijf dat een relatief duur product verkoopt, voor 24� per onderbroek verwacht ik meer.

Omdat het goed was gegaan

Omdat het goed was gegaan

Besteld en de volgende dag ontvangen

Besteld en de volgende dag ontvangen, helemaal top

snel en kwaliteit

snel en kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit van badpak

Geweldig draagcomfort en mooie 'look'

Ik was verrast door het draagcomfort en de fijne zachte en gladde afwerking. Nog afgezien van het mooie plaatje ...

Fijn hempje gebruik het al jaren

Fijn hempje gebruik het al jaren. Gaat lang mee en blijft mooi

Snelle levering.

Snelle levering. Mooie producten!

Snelle verzending!

Snelle verzending!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.