Snelle levering en een mooie kwaliteit�

Snelle levering en een mooie kwaliteit badpak.

Geen communicatie, was wel beter geweest.

Ik bestel een bikini, een broekje en bovenstukje. Betaal en krijg netjes een bericht dat ik besteld heb en dat ze het knorde gaan maken. 5 dagen later krijg ik de doos (erg groot, waarom niet in een zakje) binnen met alleen het broekje. Ik kijk het formulier na, maar er staat niets over het bovenstukje. Ik ga bellen en hoor dat hij is uitverkocht ?? waarom krijg ik dan wel het broekje en word er niet met mij gecommuniceerd?? En waarom moet ik daar zelf over bellen? Wat moet met alleen een broekje?? Nu moet ik het weer terug sturen, zonde van mijn tijd, energie en alle transport die de grote doos met een klein broekje heeft afgelegd. Ik ga wel weer naar een winkel.

Fantastisch in alles

Fantastische kwaliteit en kleuren, netjes verpakt en snel bezorgd.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website , plus maat tabel erbij top !

Zwempak

De bestelling is correct afgehandeld, De pasvorm is goed .

Alleen jammer dat het na iets meer dan�

Alleen jammer dat het na iets meer dan een week met 40%korting gaat had dus beter kunnen wachten

Super mooi badpak en vlugge levering

Super mooi badpak en vlugge levering

Levering

Alles ging goed behalve dat het badpak�

Alles ging goed behalve dat het badpak te groot was en ik het dus geretouneerd heb.

Perfect.

Perfect. Snelle levering

is mooi ondergoed

alles ging goed het is mooi ondergoed

Prima levering goed product

Prima levering goed product

Erg tevreden

De bikini werd binnen de beloofde termijn geleverd en was van een goede kwaliteit. Pasvorm ook prima. De zwembroek, short, was te klein. Na het retourneren had ik binnen een paar dagen het geld al op mijn rekening staan. Alles was dus goed geregeld!

Snelle levering en goede kwaliteit�

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Vlotte levering

Vlotte levering

Ja de pasvorm is perfect en de vragen�

Ja de pasvorm is perfect en de vragen die ik had zijn duidelijk en vriendelijk beantwoord????aankoop shorts

Badpak zit altijd goed

Badpak zit altijd goed

Het is precies wat ik zocht

Het is precies wat ik zocht

Artikel niet duidelijk op de site

Op de site zocht ik in de zoekbalk naar een nachthemd. Hier een mooie besteld. Bleek dit een onderjurk te zijn van hele dunne stof en niet als nachthemd te dragen. Dit was niet duidelijk op de site te zien

Goede kwaliteit en pasvorm.

Goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering ,betrouwbare site ,alleen maar goede ervaringen mee.

Slip en bh in 1

De 2 slips die ik gekocht hebben zijn zo mega groot dat de slip tegelijk kan dienen als bh. Ik weet niet wat er telkens verkeerd gaat. Iedere keer weer heb ik een miskoop als het gaat om ondergoed. Met name slipjes.

Topproducten

Topproducten

Kom zeker nog eens terug.

Hele mooie spullen. Ik had een verkeerde maat besteld. Het retourneren ging makkelijk en de terugbetaling was snel geregeld.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle verzending en fijn (Nederlands) fabrikaat

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.