Alles goed

Alles goed. De juiste communicatie, de juiste levering en ook het juiste product

Snelle levering en het product zit�

Snelle levering en het product zit lekker.

Prima geregeld

Prima geregeld

Service prima

Service prima, mooi product

Snelle en correcte aflevering en goed�

Snelle en correcte aflevering en goed op de hoogte gehouden

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Ook telefonisch snel bereikbaar.

De levering kwam netjes verpakt

De levering kwam netjes verpakt, inhoud klopte. Gewoon prima

Snelle verzending en blij met mijn�

Snelle verzending en blij met mijn aankoop!

Heerlijk ondergoed ,geen naden en heel�

Heerlijk ondergoed ,geen naden en heel snel geleverd

Snelle levertijd en correcte verzending

Snelle levertijd en correcte verzending

Bestelling snel ontvangen,alles was�

Bestelling snel ontvangen,alles was heel mooi verpakt en zag prachtig uit,kwaliteit van Ten cate is heel goed!!

snelle reactie

snelle reactie, goed materiaal

Perfecte service.

Perfecte service. Ondergoed perfecte pasvorm

Alles ging gemakkelijk en snel.

Alles ging gemakkelijk en snel... Chapeau...!

tevreden

snelle levering - goede kwaliteit

Perfecte pasvorm

Snelle levering en de bikini die ik besteld had zit perfect Was al lang op zoek naar een mooie goedzittende bikini En eindelijk gelukt

Snelle levering, goede sale, mooie producten. Alleen jammer dat het in een doos verpakt zat....had goed in een zak gepast en door de brievenbus.

Aankoopbedrag netjes teruggestort

De bestelde zwembroek was niet wat ik had gedacht. Het aankoopbedrag is netjes terug gestort.

Fijne slips

Fijne slips (Secrets) zitten perfect. De levering kan heel snel.(als Post.nl niet zo slordig zou zijn.)

Broekjes zijn mooi en passen perfect

Broekjes zijn mooi en passen perfect. Ik heb al vele jaren dit type Ten Cate onderbroeken. Ze blijven mooi, zitten heerlijk, zijn onzichtbaar, in mooie kleuren. Heb net nog extra besteld. Sommige van mijn oudste onderbroeken waren een beetje uitgerekt.

Snel en kwaliteit

Nadat ik mijn bestelling geplaats heb kreeg ik gelijk een bevestiging en daarna daarna nog een mail met een update. De dag erna heb ik mijn pakketje ontvangen. De kwaliteit is super goed en de bezorging en updates waren ook snel!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.