Snelle levering , moeite om iets terug te sturen. En hopelijk heb ik mijn geld terug van mijn retour . Spijtig retour niet gratis maar betalend hier in belgie. Wel snel mijn nieuwe bestelling ontvangen

Prima bezorging

Prima bezorging. Hoefde niet lang te wachten.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en pasvorm

Keurige verzending en prachtige�

Keurige verzending en prachtige broekjes.

Bestelling was er binnen 2 dagen

Bestelling was er binnen 2 dagen. Netjes verpakt.

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering.

Betrouwbaar

Snelle levering, artikelen waren goed verpakt, retourformulier zat erbij.

Snel en effici�nt

Snel en effici�nt Had per ongeluk een verkeerde kleur besteld. Gelijk gereageerd maar bleek al verstuurd. Gelijk nieuwe besteld en ook deze binnen een dag. Kortom snel, vriendelijk en effici�nt

Goede producten.

Snelle levering en producten zijn heel goed, vooral de secrets serie draagt heel fijn.

Goed zwempak zit lekker en sluit mooi�

Goed zwempak zit lekker en sluit mooi aan.

snelle verzending goede kwaliteit

snelle verzending goede kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. Bikini was goed van maat, kleur zoals op de foto. Ik twijfelde of het elastische aan de (bil)kant van het broekje stevig genoeg was en niet later gaat lubberen. Ik heb het gehouden en ga het zien.

Goede kwaliteit badpak en prima�

Goede kwaliteit badpak en prima levering.

Wow ik heb zo'n fijne badmode�

Wow ik heb zo'n fijne badmode ontvangen. Heel erg blij mee, ook zwembroeken voor m'n partner gekocht. Heel erg fijne stof.

Werd prima afgeleverd!

Werd prima afgeleverd!

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Verstevigd badpak

Badpak super goed,mooi en goede kwaliteit. Vlotte levering. Mijn probleem is en was, het badpak was de juiste maat maar het stond me niet zo goed, de kleur was te donker. Ik kon het terug sturen maar dat koste me bij de post in Belgie 20 euro op eigen risico. Dat vond ik echt wel teveel. Ik ben daar geen expert in, in bestellen zal computer, dus ik heb het maar gehouden.

Prachtige bikini

Wat zijn het toch prachtige bikini's en de levering, as usual, weer prima.

Snel geleverd en mooi badpak

Snel geleverd en mooi badpak

Goed bedrijf.

Goed bedrijf.

Bikini

Snelle levering , alleen een artikel terug retour brengen in Belgi� is niet goed. Anders wel tevreden

Snelle levering, keurig verpakt en de producten zijn van fijne materialen die lang meegaan in het gebruik Wel zijn de producten prijzig, gelukkig ook regelmatig met korting ??

Bikini

Op maat. Snelle levering. Mooie kwaliteit

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.