Bikini

Op maat. Snelle levering. Mooie kwaliteit

supermooi badpak,netjes op tijd�

supermooi badpak,netjes op tijd geleverd,echt top

Erg blij met product en service

Mooie producten! Snelle levering en goede service bij vragen en retour. Komen met een passende oplossing en denken hier fijn in mee.

Prima kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd, prima kwaliteit en pasvorm!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering. Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Ik had een bikini besteld. Deze is van mooie kwaliteit en heeft een fijne pasvorm.

Snelle levering, mooie pasvorm; blij mee

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, goede prijs en snelle levering.

snelle levering,met retouren snel je geld terug

Prima service en prompte verzending.

Prima service en prompte verzending.

Snelle levering. Mooi product ontvangen.

Snel

Snel, duidelijk en mooi artikel

Mooie bikini�s gekocht

Mooie bikini�s gekocht erg blij mee echt een aanrader

Kwaliteit ondergoed om weg te geven

Leuk ondergoed om weg te geven , goede kwaliteit !

Prima service snel en vlot

Prima service snel en vlot

Product is snel geleverd en voldoet aan�

Product is snel geleverd en voldoet aan verwachting. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit - Goede pasvorm - Eerlijke prijs

Kwaliteit zoals beloofd

Kwaliteit zoals beloofd Snelle levering

Snelle en correcte levering !

Snelle en correcte levering !

Snelle service, en een mooi badpak precies op maat..

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit! Zeer tevreden.

Geleverd zoals te verwachten.

Geleverd zoals te verwachten. De logistieke informatie is minimaal, maar de bestelling is wel snel en op tijd geleverd. Kwaliteit van eerdere producten is goed geweest en een reden voor deze nieuwe aanschaf.

Kwaliteit �n eindelijk passend ondergoed

Ten Cate heeft een ruime keuze, in mijn geval dames slips. Kwalitatief erg goed en de slips hebben een duidelijke voor- en achterkant. Z� fijn om nu eens slips te dragen die om mijn billen passen, een probleem waar ik meer dames over hoor!! Niet goedkoop moet ik eerlijk opmerken maar ik denk dat ze dit waard zijn. Snelle levering!

Snelle levering, super makkelijk met retour sturen. En snel je geld terug gestort. En wat je ziet is wat je krijgt. Top

Hel goede kwaliteit van de artikelen

Hel goede kwaliteit van de artikelen, snelle levering en goede klantenservice. Enige minpunt vind ik de website. Voor mij is die site onlogisch

Prima webshop

Prima webshop. Snelle bezorging. Goede verpakking. Degelijk product in een net zakje verstuurd. Verbeterpunten: De maatvoering van het bestelde product is afwijkend. Ik heb normaal M, maar zowel M als L was te klein/strak. Retourneren gaat wel makkelijk met antwoordnummer. De doos waarin mijn bestelling zat was erg groot. Daar had wel 10x mijn bestelling in gepast.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.