Allereerst de snelle levering en twee�

Allereerst de snelle levering en twee mooie badpakken

Goed verpakt snel geleverd

Goed verpakt snel geleverd, maar de stof van het badpak is vrij ruw niet heel prettig. Maar toch gehouden want geen tijd meer om eenandere te bestellen

Snelle levering! Super!

Werd prima aande telefoon geholpen!

Werd prima aande telefoon geholpen!

Ten Cate kwaliteit!

Ten Cate levert mooie producten en goeie service!

Bestellen was lastig

Bestellen was lastig, en omslachtig. Werd zonder toestemming aan nieuwsbrief bestand toegevoegd. Kwaliteit van product laat sterk te wensen over. Gaat snel stuk en lijkt alsof de kwaliteit van de stof veel slechter en dunner is dan voorheen.

Goed, snel, kwaliteit

Goede, snelle service. Mooie producten.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe�

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe zwempak. Ook met een dubbele korting (sale plus een welkomskorting). Ze geven aan dat hij chloorbestendig is en dat klopt ook. Ik heb precies dezelfde model / merk rond 10 jaar lang gehad en actief gebruikt.

prima bestel- en bezorgproces

bestellen en bezorgen ging redelijk vlekkeloos

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie, goede kwaliteit. Ook retouren worden snel verwerkt.

Aankoop bikini

Vlotte levering, maten en pasvorm goed. Goede kwaliteit!

Geweldige kwaliteit en fantastische�

Geweldige kwaliteit en fantastische levering

Veel keus

Veel keus. Snel geleverd.

Bestelling was snel in huis

Bestelling was snel in huis. Goed verpakt en met afterpay geen probleem mocht het niet goed zijn.

Netjes verpakt

Netjes verpakt , goede pasvorm badpak .

Super pas vorm

Fijne webshop.en snelle levering

Goed product voor een mooie prijs

Goed product voor een mooie prijs

Broekjes maken blij :)

Wat een heerlijke broekjes; flexibel, zacht, en snijdt tenminste niet meer in mijn liezen zoals andere broeken

Een feestje om uit te pakken!

Eerste bh�s gekocht voor mijn stiefdochter� het was een feestje om ze uit te pakken! Niet alleen mooie kwaliteitsartikelen, maar ook erg leuk verpakt. Snelle verzending.

Goed product

Goed product, vlotte aflevering.

Fijn materiaal

Fijn materiaal, zit heerlijk en goede kwaliteit

Hartstikke vriendelijke en adequate�

Hartstikke vriendelijke en adequate klantenservice. Site werkte niet goed waardoor er veel fout is gegaan. Ik wacht nog op een retour betaling die al binnen had moeten zijn. Ten Cate werkt met de duitse bank, ms is dat de reden maar waarom niet gewoon een Nederlandse bank, dan gaan dit soort dingen wel sneller. Ik hoop tenminste dat het nog wel wordt bijgeschreven.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.