Prima kwaliteit badkleding.

Prima kwaliteit badkleding. Snelle levering en een retour wordt ook vlot afgehandeld.

Komen helaas afspraken niet na

Heb een triangel bikini top geroutineerd wat niet goed gemaakt was. En ik zou geen nieuwe bestelling hoeven te plaatsen vlgs ilke. Ten Cate zou mij een ander model in de zelfde maat opsturen. krijg ik na 1 week een mail van Ilke dat hem dat niet gaat worden. het verkeerde model wat niet goed was, zou vermaakt worden. En zou die zelfde dag nog verstuurd worden. Nu inmiddels 5 dagen verder heb ik nog steeds geen track en trace code gezien.Ook geen mail met bevestiging van deze telefonische afspraak. Nu zit ik met 3 bikini broekjes en geen top!!!!!

Duidelijk over duur van de bestelling�

Duidelijk over duur van de bestelling en een goed product

Snelle levering...en mooie stevige�

Snelle levering...en mooie stevige bikini's

Snelle levering van fijne en mooie�

Snelle levering van fijne en mooie producten

Alles is goed gegaan,van bestelling tot�

Alles is goed gegaan,van bestelling tot de bezorging.

Bikini past mooi

Bikini past mooi! En goede service.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Fijne shirts en supersnel geleverd

Fijne hemden en supersnel geleverd

Badpak heeft prima pasvorm.

Badpak heeft prima pasvorm.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Mooie snit. Prachtig model.

Snelle verzending.

Snelle verzending. Netjes ingepakt.

Goede kwaliteit & service

Goede levering. Mooie producten

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Mooie kleuren voor deze bikini

Ik heb het artikel nog niet gedragen maar ik vind het wel heel mooi!

Goede kwaliteit

Ik koop hier altijd mijn hemden (met spaghettibandjes), super kwaliteit! Fijn katoen en gaat heel lang mee. Snelle levering

Snelle verzending

Snelle verzending, goed product.

Perfecte en snelle levering !! Goede service

Badpakken zijn van zeer goede�

Badpakken zijn van zeer goede kwaliteit. Ik geef zwemlessen en sta dus dagelijks meerdere uren in het water. Mijn vorige badpak is bijna een jaar oud en is nog in prima staat. Ten Cate levert snel.

Snelle levering en prima pasvorm. Altijd weer blij met mijn nieuwe bikini

Super pasvorm en snelle levering.

Super pasvorm en snelle levering.

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd, producten met zorg ingepakt!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Snelle levering. Netjes verpakt.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.