snelle levering.

snelle levering. mooie artikelen met goede pasvorm groet, Annemarie

Ik bestelde een aanbieding die er dan�

Ik bestelde een aanbieding die er dan niet meer bleek te zijn. Ik kreeg geen order updates via mail. Ik mailde de klantenservice en kreeg pas na 2 dagen antwoord. Ik belde de klantenservice en kreeg de boodschap dat mijn geld teruggestort zou worden. Webshop is dus niet up to date en de communicatie loopt niet vlot. Mij zien ze niet meer terug bij Ten Cate online. Jammer want ik vind de slips wel kwaliteitsvol.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, ik ben blij met de producten van Ten Cate.

Prachtige badmode

Prachtige badmode, super snelle levering!

Snelle levering, netjes verpakt. Keurig retour beleid

Snelle levering en goede kwaliteit�

Snelle levering en goede kwaliteit product

Goed zittend badpak.�

Ik had een goede ervaring met Ten Cate.Fijn badpak,goede kwaliteit. Snelle bezorging. Heb er al een paar keer mee gezwommen,zit goed.

Goed product

Goed product

Snel

Snel, mooi product, voldeed aan de verwachting

Bikini was snel binnen

Bikini was snel binnen. Ziet er mooi uit. Pasvorm goed

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, in de aanbieding te betalen.

Snelle levering, tevreden over product .

Herenslips met gulp

De slips zijn goed van pasvorm en houden zich goed, heb al meerdere van jullie gehad. De bezorging was ook prima en netjes ingepakt.

Mooie website maar..

Mooie website. Levertijd klopt niet. Op tijd besteld, in de bevestiging staat ook dat het de volgende dag al bezorgd zal worden. Vervolgens wordt het een dag later verzonden. Zet dan je levertijd gewoon op 1-2 werkdagen. Nu irriteert het mensen. Laat je niet gekmaken door de maathulp. Ik heb normaal maat 38, volgens de site maat 44. Maat 38 badpak zit perfect.

Product nog beter dan verwacht

Product nog beter dan verwacht. Snelle afwikkeling van de bestelling.

Goede producten en snelle levering.

Goede producten en snelle levering.

goede pasvorm

goede pasvorm

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle service.

De producten zijn goed, maar service kan veel beter

De producten zijn goed, maar de klantenservice geeft geen antwoorden op gestelde vragen. De webshop vertoont regelmatig kuren, met name bevestigen van bestellingen gaat vaak niet goed.

Ik ben blij met deze onderjurk!

Ik ben blij met deze onderjurk! Het is zacht en heeft mooie kleur. Maat M past precies goed. Met de bestelling en levering is alles goed verlopen.

De levering kwam niet

De levering kwam niet, artikelen bleken niet op voorraad. uiteindeljk is bestelling gennuleerd. Wat nog t meest stoorde was dit tevredenheidsonderzoek dat binnenkwam zonder dat er een zending of zelfs maar bericht verstuurd was.

Snelle levering en goed product

Overzichtelijke website, snelle levering en goed product!

Mooie tops

Mooie tops. Snel geleverd

Prima service keurig netjes geleverd

Prima service keurig netjes geleverd

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.