Top service. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Elke keer weer gaat alles naar wens. Goede kwaliteit spullen, snelle levering. Zelfs als we om maatwerk vragen kan het geregeld worden. Een aanrader dus!

Altijd fijn en goed contact en betrouwbaar bedrijf

We bestellen al jaren bij Hoogenboom/Ravelli en zijn zeer tevreden. Snelle levering.

Uitstekende persoonlijke service

Wij werken al heel wat jaren met Hoogenboom/Ravelli Relatie Artikelen en zijn elke keer weer zeer tevreden. De persoonlijke benadering van Jacco maakt de samenwerking zo prettig. Hij denkt actief mee in het proces en komt vaak met creatieve en passende voorstellen die perfect aansluiten bij wat we zoeken. Ook de leveringssnelheid is prima op orde wat in sommige gevallen echt ideaal is als we weer last-minute iets moeten hebben. Daarnaast is de kwaliteit van de relatie-artikelen zelf prima op orde. Kortom: een betrouwbare partner met oog voor detail, goede service en kwalitatief sterke producten.

Top levering

We bestellen al jaren met veel tevredenheid. Snelle levering ,goede bedrukking Veel dank namens Apotheek Zuid West

Prettige Communicatie !

Heldere en prettige manier van werken. zeker een aanrader !

Lageweg 32 B

2222 AG Katwijk aan Zee