....

.....

Prima producten

Meerder keren ladegeleiders besteld. Op een type product na ben ik zeer tevreden. Top op heden altijd snel en correct geleverd.

Snel geleverd goed product

Snelle levering Product voldoet goed

correct en snel

snel telefonisch contact met duidelijke uitleg

Kwaliteit

Goede telefonische ondersteuning. Denken mee

Bestelling en levering gewoon zoals het hoort.

Geen moeilijke handelingen, geen rare berichten, maar gewoon geleverd.

Goed geregeld

Tot de volgende keer alles was duidelijk

lange levertijd

te Lange levertijd

gewoon perfect tot in detail

Prachtige producten, perfecte service!

Snel

Super snelle levering. Bestelling ziet er uitstekend uit.

Super service, goede producten

Ik stelde op een woensdagochtend zelf online een schuifdeurpakket samen. Omdat we erg blij zijn met de kwaliteit van eenzelfde eerder aangeschaft systeem. Een uurtje later werd ik gebeld dat mijn configuratie niet verenigbaar was met de ophanging en dacht de medewerker actief mee hoe ik toch het gewenste resultaat kon halen. Omdat bepaalde producten niet voorradig waren en we de deur graag in het weekend wilden plaatsen, bood men mij zelfs een langere rails aan voor de prijs van de korte die ik nodig had, zodat we geen vertraging zouden oplopen. Echt fantastisch. Helaas arriveerden de spullen op maandag, daarom geen 5 maar 4,5 sterren. Maar wellicht lag de vertraging bij de transporteur.

Klantcontact is vriendelijk en gericht

In mijn bestelling zaten onderdelen die niet meteen leverbaar waren. Na kort contact hebben ze de reeds aanwezige items direct doorgestuurd zodat ik thuis alvast aan de slag kon. Heel fijn dat ze met me meedachten.

Prettig

Prettig

Snelle verzending

Tevreden. Het item was prima geprijsd en vlot in huis

Vlot geleverd, super kwaliteit

Goede kwaliteitsvolle scharnieren.

Prima product, vlotte levering

Prima product, vlotte levering, zou hier zeker weer bestellen.

Ziet er solide uit. Loopt mooi in de lagers (laderails) en snel geleverd.

snelle levering, goede kwaliteit

2x scharnieren en toebehoren besteld. Snel geleverd, goede kwaliteit

Goed geholpen en snelle levering.

Na een telefonisch gesprek omtrent krukken die niet op voorraad waren. Heb ik ze toen wel besteld. Er werd gezegd dan gaan wij ze bestellen. Dat is ook gebeurd en binnen een paar weken was de bestelling binnen. Kortom goede servic, top.

Magneet sluiting In goede orde ontvangen

Bestellen op de webite ging goed. Besteeling gedaan 14 jan en bericht is verzonden op 15 jan. Echter pas ontvangen op 23 jan. Daarvoor een voldoende.

Alles op voorraad maar duurt 6dagen voor het binnen is

Waardelose levering

UItstekend

Prima, op tijd, goed verpakt

Ik heb de Kubica k6100 bij jullie gevonden. Scharniertjes in de camper waren bezweken. Op basis van de maattekening konden we de juiste scharnieren vinden. We hadden geen productnaam/type. Keuze uit 3 kleuren, goede prijs, de witte gekozen, goede verzending. Top.

Fijne ervaring

Er wordt goed meegedacht. Er werd een deellevering gedaan zodat we toch alvast aan de slag konden.

gewoon zoals het hoort prima

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.