Onderdelen op voorraad werden meteen verstuurd zodat aannemer meteen aan de slag kon. Laatste onderdeel wat niet voorradig was later verstuurd. Moest hun alleen nog aan herinneren, maar geen extra verzendkosten voor nodig. Onderdelen waren goed verpakt.

Slecht

In de bestelling maak ik gebruik van de optie om bijzonderheden aan te geven, door in te vullen dat men de spullen niet op dinsdag en donderdag kan leveren omdat er dan niemand thuis is. De eerste dinsdag na de bestelling worden de spullen geleverd, die heb ik nu op een andere locatie moeten laten leveren omdat zowel mijn vrouw als ik niet weg konden op het werk. Nu moet ik dus nog transport regelen van de andere locatie naar mijn huis, dat zijn extra kosten die niet nodig zijn!!

Erg professioneel en netjes!

Heel goed van contact tot leveren.

Van begin tot levering top

Goed en netjes

Duidelijk, goed geregeld

Online bestelling, duidelijke webpagina. Goede communicatie, track en trace, optijd kunnen afstemmen. Kwalitatief mooi producten.

Snel

Snel en goed spul.

Mooie zware scharnieren en vniet onbelangrijk Snel geleverd. Mooie zware scharnieren en niet onbelangrijk; zeer prijs gunstig. ;

Snelle levering en hoge kwaliteit product

Snelle levering en hoge kwaliteit product

Top ervaring

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Geen idee. Heb nog niks ontvangen

De enquete was er eerder dan de spullen Ik wacht nog steeds

goed materiaal

goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede website en mailing.

De reis stond klaar en werd zeer vriendelijk geholpen door de kerel in het magazijn. Kon duidelijk vertellen hoe de laatste stappen waren voor ik het mee kon nemen. Dikke pluim voor deze collega.

Goede afhandelng

Positief

TOP

Eerdere ervaring was TOP en nu ook voor de drukke feestdagen wordt er vriendelijk gereageerd en schakelen ze snel!

Snelle en vlotte levering

Mooi product en snel geleverd

Duidelijke communicatie wanneer je de bestelde materialen gaat ontvangen.

Super ervaring

Niet twijfelen!!!! Doen!

Goed en snel gehandeld

Door een schrijffout mijnerzijds de verkeerde lengte van een lade geleider set besteld. In een mail naar de administratie dit uitgelegd en heb binnen een dag bevestigd gekregen dat dit was aangepast. Ook was het teveel betaalde bedrag op mijn rekening terug gestort. Zeer tevreden over de communicatie, hartelijk dank daarvoor. RvdO

Hoge kwaliteit

Deurgeleiders voor schijfdeur . Alle delen uit metaal ipv plastic onderdelen bij andere Goede zending , chauffeur was meteen bereid om de lange delen onder een afdakje te leggen

goed!

lekker snel!

Gewoon goed

Netjes geholpen door de klantenservice met het juiste advies

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met het advies, de vakbekwaamheid, de vriendelijkheid en het klantenservice! Het product is geweldig. Graag tot een volgende keer.

Zeer vriendelijk advies en goede afhandeling

Zeer vriendelijk advies en goede afhandeling

Bunsenstraat 23

3316 GC Dordrecht

(0)78 61 00 111

Over Schreuder & Co

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.