Mooie kwaliteit voor een mooie prijs!

Voor het eerst een bestelling geplaatst voor een aantal kilo verpakkingen met snacks. Heel snel verzonden, en ook snel geleverd. Blij verrast met de grote verpakkingen en vooral ook het formaat van de snacks, allemaal lekker groot en stevig, snacks waar ze wat langer over doen. Precies wat ik zocht. Ik ga zeker vaker bestellen!

Supersnelle levering van uitstekende producten

Eerste bestelling Mocht het zo goed blijven ben ik een blije klant

Bestelling helemaal nog niet eens afgeleverd!!

Dagen lang heeft pakket bij vervoerder gelegen. Nu pas bericht dat het bezorgd gaat worden Intussen heeft Voergigant een reactie gegeven en hun excuses 6 aangeboden voor de trage levering veroorzaakt buiten hun schuld door de vervoerder DPD Dit stel ik zeer op prijs. Wel hierbij het advies om versturen van verzoek tot beoordeling beter af te stemmen op de aflevering. Dus niet vragen om te beoordelen terwijl pakket nog onderweg is. Hoe dan ook graag de toelichting. Beoordeling van Voergigant naar 5 sterren voor hun reactie. Product vandaag ontvangen nog niet kunnen beoordelen m

Netjes verpakt.

Enige opmerking zou ik als tip willen meegeven, duidelijker communiceren wanneer er bezorgd wordt. Nu was het voor mij te laat ivm mijn vakantie,, op maandag besteld, pas vrijdag geleverd.

Prima prijs ,snelle levering.

Probleemloze levering

Website kan gebruiksvriendelijker maar in het algemeen een zeer goede ervaring. Ik ga daar zeker nog bestellen.

Prachtige box vol snacks

Na een moeizame levering door dpd is uiteindelijk toch een fantastische box vol snacks aangekomen. De honden zaten heerlijk te knabbelen en er zullen nog vele geniet momentjes voor ze aankomen.

Prijs en kwaliteit = top!

En super snel geleverd!

Beste prijs/kwaliteit!

Ideaal dat voergigant: grote verpakkingen en ik zorg dat ik gewoon een voorraadje bestel zodat het dan gratis naar mij wordt opgestuurd. Kwalitatief niets op aan te merken: gewoon zoals ik gewend ben en het komt allemaal netjes verpakt in een doos aan. Mijn volgende bestelling wordt gewoon weer hier!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs

Hond en baaje blij

Snelle levering, de hond is blij met de zalmhuid en mooie prijs

Goede producten, snelle verzending

Prima kwaliteit en supersnelle levering

Heel snel geleverd en de producten zijn van hoogstaande kwaliteit.

Geweldige kwaliteit

Dit is de eerste keer dat ik hier bestel en het bevalt mij uitstekend ! Geweldige kwaliteit voor mooie prijzen ! Netjes en zorgvuldig ingepakt, ik kreeg duidelijke emails wanneer ik het pakket zou krijgen met de datum en de inschattingstijd en het grote pakket is daadwerkelijk ook geleverd in die inschattingstijd. Omdat ik zoveel besteld heb vind ik het erg leuk dat er een kleine verassing in zat waarbij mijn hond die het nog niet eerder geproefd had, eenmaal toen ze die kreeg was ze er meteen verkocht van, de zogenaamde frikandel snack. 100% goedgekeurd, bedankt hiervoor. Mijn hond kan weer even voorruit en ik bestel nu vaker.

Kwaliteit waar mijn honden blij van worden

Nu al paar keer besteld. Verschillende snacks. Honden vinden het heerlijk . En levering is ook best snel

Goede kwaliteit

Voergigant is prima, maar het vervoers bedrijf is slecht. Duurt erg lang voor er geleverd wordt.

Snelle en goede bezorging, heerlijke krabbels voor Luna en dan ook nog iets extra's, helemaal top. Zal er zeker vaker bestellen!

Voordelig en snel geleverd

Goede kwaliteit, netjes verpakt met hersluitbare zakken, niet te duur en snel geleverd

Snel en volgens verwachting

Snelle levering en kreeg een extra zakje met 4 frikandellen voor de honden!

Via bol besteld maar uitstekend geleverd

Bestel via bol besteld omdat ik nog wat waarde bonnen had van bol en we gedroogd rundvlees van voergigant wilden proberen. We kregen er zelfs wat frikandellen bij die ook erg in de smaak vielen bij de hond. Wanneer we weer opnieuw moeten bestellen gaan we hier bestellen en dan ook meteen wat andere dingen proberen

Gewoon zoals je wil dat het gaat, netjes snel, prima produkten, top.

Produkten zijn zoals verwacht. Bestelling, bevestiging, leveren(lekker snel) goed verpakt. Allemaal top. .

tevreden klant

snel, voordelig en netjes verpakt.

Snelle levering, en goede kwaliteit

De levering verliep goed en snel. Ik heb verschillende kauw staven besteld. Goede kwaliteit, prijs ook goed. De hond is er gek op.

Producten super, bezorging verschrikkelijk

Ik ben erg tevreden over de producten, prijs-kwaliteitverhouding is goed. De bezorging is helaas wel elke keer drama, tijd om ook andere bezorgdiensten dan alleen DPD aan te bieden

Mwah

"schapenvet" besteld, blijkt uiteindelijk uit 80% zonnebloemolie te bestaan en uit slechts 20% uit "schapenvet". Toch "ietsjes" MISLEIDEND :-/

Over Voergigant

De Voergigant is er voor mensen die het beste willen voor hun hond, en geen zin hebben om te veel te betalen. Voor iedere klant, Voergigant.