Ontzettend tevreden van de konijnenoren. Spijtig dat de lam persbrokken ook kip bevatten. Ik heb een hond die allergisch is aan kip. Afwachten of hij dit verdraagt.
Brigitte
Heusden-Zolder
Laden reviews...
70 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 70 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. De producten vallen over het algemeen in kwaliteit en de verpakking is prima. Sommige reviews noemen incidentele communicatieproblemen of afleveringsperikelen, maar die problemen worden meestal opgelost. De ervaring blijft positief met focus op snelheid, prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid.
Brigitte
Heusden-Zolder
Telefonica goede hulp gehad en dan een vlotte afwerking en levering
Deborah
Oostkamp
Zeer goed.gied product.goed verpakt.snel geleverd
14 September 2026
Inge
Winschoten
Zo besteld en snel binnen.
13 September 2026
Ard
Noord-Holland
Snel geleverd en makkelijk met bestellen. En nog eens goedkoper als waar ik ze eerst haalde. En toen ik de levering opende zag ik dat ze er nog iets lekkers extra bij hadden gedaan. Hoe attent!!
12 September 2026
Yvonne
Gennep
Mijn zielskindje is dol op alles wat ik besteld had, dus ze hebben er een nieuwe vaste klant bij. En heb ze al aan meerdere vrienden en buren aangeraden.
9 September 2026
Emi
Utrecht
Per ongeluk de site gevonden. Ik dacht, ze hebben de hondensnacks waar mijn honden gek op zijn, dus probeer het gewoon. De levering kwam heel snel. En ik kan grote hoeveelheden in eens bestellen. Dus ben er super blij mee.
6 September 2026
Deborah
Zutphen
Grote partij lekkere snacks voor de honden voor in verhouding redelijke prijzen
2 September 2026
Jolita
Wijchen
Bestelling kwam reuze snel en zat goed verpakt. Zeer tevreden.
2 September 2026
Renee
Almere
Snelle verzending, de enige aanmerking was de kwaliteit van de zakken. De grootverpakking kippenpoten + konijnenoren kwamen open (gescheurd) aan waardoor die allemaal los in de doos lagen. Maar dat kan uiteraard ook te maken hebben met de manier van omgaan van het pakket door de pakketbezorger. Al met al ben ik zeer tevreden!
31 August 2026
Ashley
Druten
Super snelle levering. Alles was zeer goed
23 August 2026
Bianca
Vierhouten
Sinds kort Voergigant ondekt, Fijne eerlijke hondensnacks tegen mooie prijzen. Mijn honden zijn gek op de grote stukken long dus die blijf ik zeker bestellen bij jullie.
20 August 2026
Dave
Dinteloord
Groter inkopen = veel betere prijzen. Kwaliteit ook prima!
19 August 2026
Mattijs
Soest
Wij zijn super tevreden over onze eerste bestelling. Volgende dag in huis. Mooie voorraad voor relatief betaalbare prijs. Ziet er allemaal kwaliteit goed uit.
18 August 2026
Linda
Helmond
Prima snacks, betaalbaar en supersnel geleverd.
13 August 2026
Marijke
Zwaag
Snelle en goede service. En er zat bij onze bestelling zelfs wat extra lekkers voor de honden. Aanrader!
13 August 2026
Familie
Nieuwkoop
Snelle en nette levering
12 August 2026
Ilona
Delft
Goed, klantenservice gebeld en goed geholpen
11 August 2026
Kim
Uden
Goed voer en kluiven voor de hond tegen sterk concurrerende prijzen.
10 August 2026
René
Vlaardingen
Prijs kwaliteit is boven verwachting. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
6 August 2026
Michel
Kolham
Super snel geleverd en goede kwaliteit van producten alleen door de levering is er iets kapot gegaan hier heb ik een mailtje voor gestuurd maar nog geen antwoord gekregen.
4 August 2026
Emily
Antwerpen
Mijn hond is er in ieder geval dol op. De levering duurde iets langer dan verwacht maar dat maakt voor deze producten infeite weinig uit‘.
28 July 2026
Marc
Mol
Fijne service en goede producten voor een mooie prijs.
27 July 2026
Lisette
Zevenbergen
Goed prijs en snel levering
22 July 2026
Dikarat
Rotterdam
Voor Daya allemaal lekkere koekjes besteld en zelfs nog de gratis sigaren erbij gekregen een directe hit. Wij gaan hier vaker bestellen bedankt voergigant . Groetjes Pascalle
18 July 2026
Pascalle
Angerlo
De Voergigant is er voor mensen die het beste willen voor hun hond, en geen zin hebben om te veel te betalen.
Voor iedere klant, Voergigant.
Branch
Zakelijke Dienstverlening