Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. De producten vallen over het algemeen in kwaliteit en de verpakking is prima. Sommige reviews noemen incidentele communicatieproblemen of afleveringsperikelen, maar die problemen worden meestal opgelost. De ervaring blijft positief met focus op snelheid, prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid.
We hebben konijnenoren, nekspier, luchtpijpen en kippennekken besteld. Hele mooie producten ontvangen, waar onze hond elke dag van geniet.
30 April 2026
ML
Zwolle
Gewoonweg top!
29 April 2026
Anneke
Zoersel
Ik heb runderpens staafjes gekocht voor 8 euro per kilo. Voor het zelfde product betaal ik bij de plaatselijke dierenwinkel 18 euro. Tel uit je winst
29 April 2026
Marco
Tuitjenhorn
Uitstekende kwaliteit runder kopplaat. En beduidend goedkoper dan bij mijn vaste leverancier. Mijn Dobermann is er hlij mee
14 April 2026
Gabriėlle
's-Gravenhage
Goede producten en snelle levering
10 April 2026
Jan
HARDENBERG
Snel geleverd en goed product
5 April 2026
Esther
De Hoef
Goede kwaliteit prijs kwaliteit oké
31 March 2026
Omer
Bredene Belgie
Voordelig en goed
27 March 2026
Leendert
Texel
Heel leuk nog een zakje gratis snacks bij bestelling gekregen
13 March 2026
Miriam
Beek
We hebben snacks besteld. De prijs kwaliteit is top. Super gemakkelijk en snel geleverd. Echte aanrader !
7 March 2026
Henk
Groningen
Problemen, veroorzaakt door DPD, goed opgelost, echter geen communicatie hierover door Voergigant in het. Hoe en wanneer. long stukjes zijn prima voor de honden. Dus al met al toch een pluim! Verbeterpuntje: Iets meer communicatie inzake acties zoals hierboven beschreven zou fijn zijn.
5 March 2026
Mies
valkenswaard
Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat het probleem met de levering uiteindelijk goed is opgelost.
Je punt over de communicatie nemen we zeker mee als verbeterpunt.
Bedankt voor de feedback!
Hondensnacks besteld voor de vakantie opvang, Bestelling vlot geleverd en de hondjes zijn er gek op.
1 March 2026
Bernadette
Westervoort
Bedankt voor je mooie review! 🐾
Fijn om te horen dat de hondjes zo genieten van de snacks.
Daar doen we het voor! 💛
Voor het eerst besteld en zeer tevreden! De bestelling werd snel bezorgd en was netjes verpakt in een stevige doos. Bij de bestelling zat ook nog een traktatie. De varkensoren zitten verpakt in een afsluitbare stevige zak wat erg prettig is. Qua prijs kwam Voer Gigant er als de goedkoopste uit tijdens mijn zoektocht!
27 February 2026
Christine
Amsterdam
Wat ontzettend leuk om te lezen dat uw eerste bestelling zo goed is bevallen!
Fijn dat alles naar wens was: van de snelle levering en stevige verpakking tot de afsluitbare zak van de varkensoren. En natuurlijk leuk dat de kleine traktatie werd gewaardeerd 😊
We doen ons best om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren.
We hopen u nog vaak terug te zien bij Voergigant!
Goede producten & snel geleverd.
23 February 2026
Geert
Bassevelde
Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten én de snelle levering. We doen ons best om kwaliteit en service hand in hand te laten gaan.
Graag tot een volgende bestelling!
Ruime keuze, snelle levering tegen eerlijke prijzen
19 February 2026
Danny
Brummen
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u onze ruime keuze, snelle levering en eerlijke prijzen waardeert. Daar doen we het voor 😊
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Voergigant!
Mijn pakket goed bezorgd. Zaten extra snacks in de doos. Hopelijk zonder gluten! Het contact na een foutje van mijn. Ook perfect opgelost.
16 February 2026
kirsten
rutten
Wat fijn om te horen dat uw pakket goed is bezorgd! 😊
De extra snacks hebben we er met plezier bij gedaan. En goed nieuws: onze frikandellen zijn inderdaad graan- en glutenvrij, dus uw hond kan daar met een gerust hart van genieten.
Bedankt ook voor uw begrip rondom het foutje — fijn dat we het samen snel hebben kunnen oplossen. We waarderen uw positieve woorden enorm!
Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw blij maken met een bestelling.
Volgens DPD was pakket bezorgt, maar dat was niet waar. Klantenservice Voergigant stuurde volgende dag nieuw pakket.
8 February 2026
Eric
Wehl
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Wat jammer dat de melding van DPD niet klopte en het pakket niet was geleverd. We begrijpen dat dit verwarrend en vervelend is. Daarom hebben we direct actie ondernomen en een nieuw pakket naar u verstuurd.
Fijn dat we het snel voor u konden oplossen. Service en betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk. Dank voor uw vertrouwen en hopelijk tot snel!
De Voergigant is er voor mensen die het beste willen voor hun hond, en geen zin hebben om te veel te betalen.
Voor iedere klant, Voergigant.
Branch
Zakelijke Dienstverlening