Laden reviews...
1.291 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De bevindingen benadrukken regelmatig de goede kwaliteit van het vlees en de betrouwbare levering. Enkele klanten melden af en toe verpakkingsproblemen en variaties in voorraad. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en wordt de service als redelijk betrouwbaar gezien. Voor liefhebbers van vlees lijkt dit bedrijf een stabiele keuze.
ruime keuze, snelle levering en goede kwaliteit!
27 July 2026
Robbert
Nijverdal
Weer zeer tevreden. Goede kwaliteit vlees.
27 July 2026
Piet
Goedereede
Prima vlees
26 July 2026
Madé
Haarlem
topvlees en kip goed verzorgt netjes op tijd tot de volgende ronde
marcel
hilversum
Altijd op tijd geleverd en voordelig goed vlees
Roland
Hilversum
Ik bestel al een hele tijd bij jullie. Goed vlees
Sjaak
GROESBEEK
Geen overdadig vocht na ontdooien. De kipfilet slinkt niet in de pan.
Sandra
Zutphen
Zat veel water bij de kip maar voor de rest top
Zilvera
Amsterdam
Lekker vlees
Levan
Alkmaar
Ik krijg nog steeds vlees van jullie ter waarde van 77:74 of mijn geld terug geef antwoord alsjeblieft
Ringo
Hillegom
Snel geleverd. Kwaliteit van levering is helaas minder. Koeling laat te wensen over. Vlees goed verpakt.
Huub
TEGELEN
Goede levering
geert
Zulte
Bestelling vorige week gedaan met als leverdatum 24 juli. Dan is het best spannend als je op de dag van levering te horen krijgt dat de bestelling vertraagd is door logistieke problemen. Is uiteindelijk goed gekomen. Het vlees ziet er prachtig uit en zal vandaag de ster van het feestje zijn.
Marco
Tiel
It seems that recently chicken breasts seem to contain more water than in the beginning. As these are non frozen this is odd to say the least.
Sigurd
Amsterdam
Goed vlees en snel geleverd
Ton
Steenbergen
Niet de laatste keer geweest dat ik bestel
Willem
Rijsenhout
Super vlees, en keurig geleverd. Beetje jammer . Kilo schouderkarbonade zaten 4 karbonades in, waarvan 1 super dik , en 1 flinter dun . Speklappen het zelfde probleem. Dus dat bestellen we maar niet meer. Hou erg van jullie varkensgehakt, maar al een paar x klopte het gewicht niet . 1x 940 gram , en 1 x zelfs maar 780 gram. Nou bij gehakt vind ik dat raar . Maar goed verder echt lekker vlees , en ben altijd heel blij als het geleverd is. Groetjes: Antoinette
Antoinette
Hoofddorp
Uitstekend ,prima verpakt en goede service
Klaas
Den helder
Goede kwaliteit vlees, ziet er goed uit en ruikt vers!
Rob
Zoetermeer
Jammer dat het bevroren was een kilo is te veel voor 2 personen maar de smaak is prima
Marga
Blaricum
Kwalitatief goed vlees voor betaalbare prijs
Roy
Vianen
Op de minuut nu al voor de derde keer op de afgesproken tijd geleverd
ron
Tollebeek
Stefan
Gemert
Veel te vet, nauwelijks vlees aan de buikspek. Zou wel netjes zijn als dat er bij zou staan. Verder was de huid ingezakt, veel plooien waar ook nog veel haar zat. Teleurstellend, ook niet de eerste keer
Yannick
Utrecht
Werd geleverd met 3 koelelementen in een koeltas in een doos. Rit heeft behoorlijk geduurt aangezien ik deze kon volgen en alles ondooit geleverd werd. Ook kreeg ik boomstammen geleverd zonder ten minste houdbaarheidsdatum erop maar wel een sticker erop dat ze al minimaal een jaar oud waren. Kip was nog maar een week goed. Biefstuk was heerlijk en goed gesneden ook.
Ric
Zwijndrecht
Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar.
Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.
Hermelijnkoog 40
1822 CB Alkmaar