Scherpe prijzen voor prachtig kwaliteitsvlees

Scherpe prijzen voor prachtig kwaliteitsvlees En goede bezorgingsmogelijkheden, waarbij het vlees goed gekoeld is verpakt. Enthousiaste!

Zeer goed vlees voor deze prijzen ik beveel het iedereen aan

Vlees komt goed gekoeld aan en het vlees ziet er goed uit

Super gied vlees en top geleverd

Super goede kwaliteit en bezorging

Lekker

Alles heel lekker en verzorgd

Geweldig!

Wat een geweldige aanbieding, en heel lekker vlees.

Spare ribs zijn niet meer zoals ze waren

sinds jullie de andere spare ribs hebben merk ik daar duidelijk verschil in die jullie eerst hadden van 55eur per doos waren aanzienlijk beter en fall of the bone te maken op mijn kamado deze zijn wat taaier voor de rest is het goede prijs/kwaliteit verhouding

Twijfelachtig

Voor het eerst besteld en alles goed aangekomen en zeer netjes verpakt. Alleen viel de dure biefstuk heel erg tegen. Heel donker van kleur waardoor ik al twijfelde of het geen paardenbiefstuk was. Kwaliteit ook slecht, biefstuk is heel taai. Verder was alles in orde. Of ik nog is zal bestellen? Geen idee, leuke aanbiedingen misschien maar zeker geen biefstuk meer. Die ga ik net als altijd weer bij de Turkse slager halen.

Heerlijke Spareribs

Mooie gelijk verdeelde spareribs

Goed vlees,bezorgd wanneer jij het wil

Kwalitatief goed vlees dat bevroren of vers aangeleverd wordt.. Kies zelf de dag of avond voor bezorging. Drumsticks, ribeye, procureur, schnitzel en buikspek met/zonder zwoerd zijn mijn favorieten.

Prima vlees voor een betaalbare prijs.

Prima bezorging en goed vlees.

Heel goed vlees

Levering was ol tijd,de producten waren goed

Top vlees en prima bezorging.

Mooi vlees van goed kwaliteit voor een betaalbare prijs. De levering is elke bestelling weer goed voor elkaar, welke bezorgd wordt door vriendelijk personeel.

Lekkere vleesjes

Smakelijke kip en gehakt aan huis geleverd.

Het vlees was lekker

Het vlees was lekker maar de levering kwam pas de dag erop dit is al de tweede keer Je moet er toch voor thuisblijven en als je een barbecue geregeld heb loop alles mis

Perfect vlees tegen een aanvaardbare prijs

Twee x nu besteld en in een woord super! Heerlijk vlees. Transport ook top geregeld.

Fijn bedrijf om bij te bestellen. Altijd keurig gekoeld geleverd op de afgesproken manier. Goede kwaliteit kip. Ik bestel vaak. Veel beter dan de supermarkt. En goedkoper.

Super vers en snel geleverd

Positief

Goed vlees tegen een redelijke prijs

We waren ruim een tijdje op zoek naar een leverancier van vers vlees dat hebben wij gevonden in Meat for More. Kortom een aanrader

Pakket netjes op tijd en goed aangekomen

5kg Kip was vers verpakt in 2 pakketten De 10kg spareribs verpakt per kilo en waren bevroren konden zo weer de vriezer in!

Vlees was goed

Alleen het gehakt was erg smaak loos moest veel kruiden bij om om smaak te maken maar was met bezorging supper en dat varkens gehakt was ook proberen heb altijd half om half dat is wel wat anders

Top de bezorgers verdienen ook een pluim

Super mooi vlees al 5x besteld ga zo door

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.