Slecht

Het vlees was niet te happen. Het leek of er een schoonmaakmiddel door het vlees zat. Bij twee soorten vlees. Zo jammer. Want in het begin hadden we dit niet toen we bestelden.

Dikke prima

Zo nu en dan bestellen we hier. Vlees ziet er keurig netjes uit, smaakvol en nette gekoelde levering.

Prima kwaliteit en correcte levering!

Altijd prima kwaliteit en correcte levering!

Goede kwaliteit van het vlees.

Mooi vlees. Goed verpakt. Op tijd geleverd. Lekker. Correcte bezorging.

Het was prima geregeld.

Ik had 5kilo buikspek . Het was heerlijk. Prima bezorging. Alles keurig ,zoals beloofd.

Perfect verzorgd

Vlees meer dan oké Prijs kwaliteit zeker op orde Graag snel weer

Goede prijs kwaliteit.

De kipfilet is erg lekker, wij eten bijna alleen maar kip, dus over het andere vlees kan ik niets zeggen. De bezorging is tot nu toe ook altijd op tijd. Ik word hier blij van.

Alles was prima zeker een 10

Goede ervaring alles netjes verpakt

Goede webshop. Snelle levering. Het vlees was prima. De spareribs waren wat "ruw" gesneden. Na wat bijsnijden prima.

Op tijd en perfect vlees

Bestelde werd prompt op tijd, netjes verpakt en zag er keurig uit tegen een redelijke prijs.

Water

Als ik had geweten dat er water in zat had ik het niet besteld

Mooie aanbiedingen, fijn stukje vlees en goede aanlevering

Vlees is van zeer goede kwaliteit en keurig verpakt. Ook de aanlevering is perfect. Goed verpakt en mooi volgsysteem

Er zat nog veel vet en afsnijdsel op

M'n hond vond het prachtig veel afsnijdsel ik heb meer dan 40 jaar in de keuken gewerkt en ga m'n vlees dan maar weer bij de groothandel halen

Top vlees

Altijd fijn vlees en is er wat en je belde vriendelijke dame aan de foon dus ga zo door tot de volgende bestelling

Prima ervaring

Jammer

4 schouderkarbonades in een kilo , waarvan 1 super dik, en de ander een raar dun stukje. Van veel dingen klopte het gewicht niet (te weinig) Echt zo jammer. Vind het meeste heel lekker, maar een kilo blijft een kilo. Wil zo graag dat ik op jullie kan rekenen. Groetjes:Antoinette

Het vlees is prima

Het vlees ziet er lekker uit Werd gekoeld geleverd Werd op tijd geleverd Vriendelijke chauffeur

Het is goed vlees! Alleen als je vlees uit de diepvries besteld komt het ontdooid aan. Het zou geen probleem hoeven te zijn als je het meteen allemaal op kan eten maar we zijn maar met ze tweeën dus als je veel kilo’s besteld om het te verdelen over de hele maand gaat dat niet want je kan vlees na ontdooien niet nogmaals invriezen! Dat is jammer Dus voor mij liever vers vlees zodat ik wel kan inslaan voor langere tijd. Dat hebben jullie ook.

Geweldig vlees en super vers

Scherpe prijzen voor varkensvlees

Het varkensvlees wat ik besteld heb vind ik goed geprijsd. Als dit ook het geval zou zijn bij het kip dat hier per 10 kg dezelfde prijzen of liefst lage dan bij de islamitische slager zouden zijn dan kocht ik alles bij jullie ... Ik vind het Top dat er 's avonds geleverd word

super vlees alles netjes voor elkaar

Ga zo door

Slecht gesneden en te veel pezen en vliezen, ben nu eenmaal geen slager

Verpakking en bezorging was prima Gehakt en kip was goed maar het vlees liet te wensen over

Product kwaliteit prima

Enkele keren vlees besteld en de kwaliteit was 100% . Alleen de laatste keer de hele avond gewacht en kreeg op een gegeven moment de melding via track 7 trace , we zijn er bijna . Om vervolgens 10 min. later te melden , het is ons helaas niet gelukt . Als je mij boos wil maken moet je zulke dingen doen . De bestelling geannuleerd , en mijn complimenten naar jullie toe . Het is prima opgelost . Heb gezien dat jullie nu overdag met een andere bezorgdienst werken . Dus ik ga binnenkort weer een bestelling plaatsen . Als het maar niet met de bezorgdienst meekomt die mij vorige keer heeft laten zitten .

Alles was prima

Weer heerlijk vlees keurig verpakt

prima goede kwaliteit

geleverd volgens afspraak

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.