Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Na veel goede leveringen. Slecht en geen communicatie

Best veel besteld. Altijd prima. Laatste zending erg slecht. Hoezo? Buikspek wat in 3 stukken geleverd word, en dan echt 1 groot en 2 reststukken. En varkenswang waarbij ik de vraag nog gesteld heb of dit met huid was. Uiteindelijke antwoord was 'nee' de levering was nog erger het waren allemaal losse blokjes vlees (en geen label op de verpakking). Ik had de wang bedoeld om Guanciale te maken maar dat kon ik wel vergeten en mijn navraag/klacht. Geen antwoord.

Duidelijke website , prima kwaliteit met goede levering

wederom goed

mooi op tijd geleverd, vlees ziet er goed uit

Goed verpakt en vlees prima kwaliteit

Prima kwaliteit en prima prijs.

Uitstekend.

Uitstekend verzorgd, vlees kwam op afgesproken moment goed verpakt binnen en was goed bevroren. De spareribs waren van prima kwaliteit, goed sappig en smaakte heerlijk.

Zeer blij met prima spare ribs.

Keurig volgens aangegeven moment bezorgd in een stevige doos . Alles diep bevroren.

toppie

ik ben heel zeer tevreden goed vlees top gehakt en de kip ik ook super ik ga zeker binnenkort weer bestellen

Doen wat ze zeggen

Prima kwaliteit en keurig verpakt bezorgd. Een nadeel is dat je een blok van 5 kilo spareribs ontvangt. Dat is lastiger te portioneren. Dat zou mooi zijn dat je het kleiner verpakt kunt krijgen.

Uitstekende service en goede kwaliteit

Na het leveren van de verkeerde bestelling. Alsnog mijn eigen bestelling ontvangen. Top en bedankt.

Altijd goed, vers en voordelig vlees

Altijd kwalitatief vlees! Als er iets mis is met de bestelling wordt het altijd netjes opgelost. Fijne klantenservice, ik raad het aan.

Bestellen en vlees zijn hier perfect

Uitstekende vleeskwaliteit en een goede service. De beste spareribs zijn uitzonderlijk goed, dus geef iets meer uit voor een topproduct

Mooi vlees

Heb tot nu toe nog geen slechte ervaring gehad, met het vlees of de levering ervan. Het enige wat anders zou kunnen is b.v entrecote of T bone steak of pincaha bavette in voor gesneden stukken te leveren als je een kilo of meer koopt en het word bevroren geleverd.

Prima voor elkaar

Spare ribs waren perfect, de grilworst ook maar het buikspek vonden we wat minder , het was alleen maar vet met een heel klein streepje vlees

Informatie over bestelling kan beter.Heb zelf moeten navragen

Varkensvlees was goed. Bij de kip zaten een paar mindere stukken

super

kwaliteit vlees is prima, levering op de minuut, helemaal goed

Duidelijk snel fijn en lekker

Top altijd weer

Altijd goed en op tijd!!!

Zie bovenstaande

Top vlees

Snelle levering van goed vlees voor redelijke prijzen. Al vaker besteld en zal. Dit zeker nog vaker doen

I always look forward to my delivery! Great quality! Has been a blessing to my carnivore family!

As a carnivore, new to The Netherlands, coming from a country where meat is main food item I have been so lucky to have found MeatforMore! Great quality ribeye and picanha! It has become my standard weekly order! It is as if I drove to the butcher and bought it fresh. MeatforMore has made my hunt for good meat in The Netherlands come to a stop.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, prima geleverd

Ik ben tevreden

Op afspraak geleverd. Kwaliteit prima goed verpakt

Goede ervaringen

Goede kwaliteit en service. Volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden.

Voldoet 100% aan verwachting

De website geeft een goed beeldv van het product. Levering, bezorging goed geregeld. Zeer smaakvol na bbq.

Goed en lekker vlees.

Het vlees is goed en lekker. Het wordt gekoeld en sommige producten bevroren aangeleverd! Ik ben er tevreden mee.

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.