Kwaliteit vlees is mediocre

Vlees is niet mals

Goedemorgen service

Vorige bestelling miste ik iets in me bestelling. Volgende dag had ik alweer ontvangen.en het vlees i van perfecte kwaliteit

Bestellen geen probleem

Het afleveren is wel een punt. Vacuüm verpakt de pakketten waren niet allemaal Vacuüm. Werd geleverd in een niet gekoelde auto. Er zat een muffe lucht aan de aflever doos

Gewoon zoals het hoort

Goed kwaliteits vlees ruime keuze goede prijs en communicatie

Niet enthousiast, veel vet en veel vocht

- Rundergehakt (aanbieding) bevatte erg veel vet. Bij bereiding slinkt daarom het product overmatig. - Kippendijen slinken eveneens overmatig bij bereiding. Sterk met water geïnjecteerd?

Mooie producten

Mooi vlees en netjes verpakt en bezorgt

Goede en snelle service en goed kwaliteit vlees

truks is veel te duur neent een beter kooppere vervoeder en ze zyn altyd te laat ik ben !( en blyft

veel te duur die vervoeder en ze komen veels te laat deze week om 10 uur dat kan zo niet verder dank u

Mooie goed kip

Goede kip, geen waterkip zoals bij de turkse supermarkt

Bedankt voor de heerlijke producten en de snelle levering! Ik ben erg blij dat jullie mij zijn aanbevolen

Alles prima geregeld

Alles goed geregeld, vlees van goede kwaliteit en bezorging prima

Geleverd op de afgesproken datum. Was zeer goed verpakt en vlees was van prima kwaliteit

prima kwaliteit

goed en betrwouwbaar

Goede en snelle service en goed kwaliteit vlees

Kwaliteit was goed, verpakking was goed en de bezorging was ook goed

veel vet

ik had 10 kilo amerikaanse sparibs besteld zoals altijdt netjes bezorgd door de vriendelijke bezorger. ik wat ik heel jammer vind is dat de sparibs heel veel vet hebben en daarom heb ik veel geklaag gehoord dat de sparibs veel te veel vet hebben ik zal toch naar een andere leverancier moeten gaan zoeken voor magere sparibs dit kan ik zo niet verkopen als consumptie aan mijn klanten!

Uitstekende service

De levering is snel en goed verpakt. Ze waren een artikel vergeten te leveren, was iets mis gegaan bij het pick proces. Is heel snel opgelost en gratis verzonden. Het vlees is lekker en van goede kwaliteit.

Heerlijke producten.

Bij de open dag heerlijke vleesproducten gekocht. Prima prijzen.

95% tevreden

Worden goed op de hoogte gehouden betreft de levering en zowel de verpakking En het product ziet er fantastisch uit.

Top kwaliteit voor een prima prijs

Duidelijke site en afhalen is ook top, lekker makkelijk, ‘s middags vers op halen en meteen op de kamado.

Lekker vlees in huis 1 dag na bestelling.

Bij Meat for more bestel je lekker vlees online en de dag nadien is het thuis geleverd, goeie kwaliteit voor een goeie prijs, een aanrader.

Rundvlees

De produkten zijn goed vacuum verpakt per kilo met duidelijke labels. Zeer handig zo krijg je geen vriesbrand en ook handig voor sous vide. Je krijgt hier goede produkten voor een eerlijke prijs en zelfs korting bij bulkaankoop(10kg+). Mijn favoriete site voor vlees, varken en kip!

Goede wijn behoeft geen krans.

Alles goed

Gemakkelijk bestellen, op afspraak geleverd, kwaliteitsproducten, betrouwbaar, gewoon goed.

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.