Goed een lekker

Goede kwaliteit een aanbeveling

Goeie prijs en kwaliteit verhouding!

Lekker vlees voor een eerlijke prijs. Levering altijd tip top in orde! Sinds je kan afhalen, heeft dit mijn voorkeur. Bestelling staat altijd netjes klaar en gekoeld! Zeker een aanrader!

Prima vlees en altijd een goede levering!

Altijd mooi vlees en erg lekker, ik bestel ook voor mijn ouders (79 en 83) die zijn gek op jullie kip! Levering is altijd prima.

Heerlijk

Top service qua bezorging en heerlijk vlees!

Goede prijsverhouding. Matige kwaliteit gesneden vlees

De prijzen zijn overeenkomstig met de kwaliteit van het vlees. Sommige artikelen heel goed , andere matig

Voor herhaling vatbaar

Ik had dikbevleesde spareribs besteld en deze waren helemaal top.

Kwaliteit bezorgd aan de deur!

Kwaliteit vlees! Heerlijke kippedijen, Smakelijk gehakt of een paar kilo buikspek. Het maakt niet uit allemaal goed vlees, geen extra vocht dus geen spetterende kip in je pan! Soms bestel ik ook een rollade of wat anders maar allemaal heerlijk smaakvol. Netjes aan de voordeur bezorgd na werktijd tussen 17 en 22uur. En nog steeds goed gekoeld.

Goed vlees smaakvol en keurig verpakt

Prima vlees

En in bulk ook best goed geprijsd.

Een dikke 10!

Alles volgens afspraak

Veel keus, prima vlees en goed verpakt

Goede kwaliteit vlees, snelle levering.

Prima kwaliteit en groot assortiment!

Absoluut tevreden met mijn eerste bestelling en ik ga vanuit, dat bij deze bedrijf blijf ik!

Gewoon goed!

Bestellen is eenvoudig Betalen is eenvoudig Levering wordt keurig aangeven wanneer, aansluitend ontvang je het tijdvak. Perfect gekoeld verzegeld en verpakt

Goed en lekker

Jammer dat de verpakking soms zo groot is dus meteen in zakjes in de vriezer

Een ware topper

Goede website goed vlees en kip . Een ware topper goed koud verpakt.

Voortreffelijke vlees kwaliteit

Vlees voortreffelijk. Jammer dat de 10 kg spareribs niet apart verpakt zijn maar in één bonk geleverd worden. Verdere vleesproducten keurig vepakt.

Laatse leverin incompleet.

Een dag van te voren de medeling gekregen spareribs konden niet worden geleverd De keren daarvoor nette levering.

Perfect vlees, goed gekoeld geleverd

Al meerdere keren besteld bij meat for more. De kip en vlees is van uitstekende kwaliteit en wordt goed gekoeld bezorgd wanneer het je uitkomt. Onze nieuwe favoriet: de grillworsten kaas! Even in je oven onder de grill en je hebt een betaalbare heerlijke borrelhap. De ideale manier om altijd een goed stuk vlees in huis te hebben.

uitstekend

Vlees was goed en ik kon het op tijd afhalen

Matig verpakt

Veel te grote verpakkingen en al aan het ontdooien bij levering. vlees was ook twijfelachtig

Goede kwaliteit vlees met goede service en bezorging die in te plannen is

Altijd goed vlees en nog betaalbaar in deze tijd. Bezorging savonds of in het weekend is goed in te plannen met een druk gezin en het vlees is altijd nog koud.

Goed vlees goed verpakt

Goed vlees

Kwaliteit, geweldige service en inmiddels uitstekende bezorging.

Altijd goede kwaliteit

Altijd netjes op tijd geleverd

Top kwaliteit

Super tevreden. Echt vlees

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.