Goed en snel geleverd.

Snel geleverd en aanbevolen.

Alles perfect

Lekker, op tijd geleverd, gezond behandeld

Keurig gekoeld verpakt en verzorgd.

Heerlijk vlees, snel besteld en correcte bezorging

Eerste keer besteld. Ging makkelijk. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer levering is. Goed verpakt. De kipfilet en dijfilet zagen er goed uit en niet te vergeten…smaakt ook heerlijk. Zeker een aanrader. En ik ga hier vaker bestellen.

Voor herhaling vatbaar !

Prima vlees , goed gekoeld en betaalbaar . Vriendelijke bezorgers .

Kwaliteit niet als vorige bestellingen.

Werd niet echt begrepen door de klantenservice met betrekking op de vraagtekens over de kleur en hoeveelheid vocht uit de kipfilet.

Goed vlees

Op tijd

Bezorgen heel te laat. Om 22:00

Gewoon Goed

Ik had de spareribs premium besteld omdat deze per stuk verpakt zitten, deze zijn ook dik bevleesd, en smaken goed , maar dat komt natuurlijk omdat ik ze ontzettend lekker bereid had ;-)

prachtig mooi vlees en heel mals , en goed verzorgt met de levering dankjewel

Ontdooid

De ingevroren producten waren geheel ontdooid. Dan opnieuw invriezen geeft groot kwaliteit verlies. En is tevens gevaarlijk qua bacteriën, na het opnieuw ontdooien.

Top vlees!

Voor de 3e keer besteld. Top vlees, goede, snelle levering. Goed verpakt met koeling, thermische tas en een doos. Leuke aanbiedingen, o.a: oerhammetje, Kipfilet en kippendijen, spekblokjes, varkensfilet en varkenshaas. Zeer zeer tevreden Voorlopig de diepvries weer goed gevuld.

Goed vlees voor prima prijs

Vanuit de zetel naar de slager , altijd vers geleverd ,en zeer goede kwaliteit

Niet erg best

Als dit kogelbiefstuk was, het was niet weg te krijgen, de rendang was volledig ontdooit toen het aan kwam, heb ik maar weg gegooid, ik had geen idee hoe lang dat al aan de gang was het ontdooien, dat wat goed was was het grilworstje, de rest was een teleurstelling.

Keurige aflevering; goed vlees

Nu 2x besteld. Erg tevreden.

Top vlees

Goed vlees..goede prijzen en de levering super

Prima vlees, hoewel ik de spareribs graag vers-vacuüm had ontvangen zodat ik ze kan marineren en in de vriezer kan doen

Wel botresten in de kippedijen. Door de koeling met ijs zat de snitsels vastgeplakt jammer

Lekker vlees en goed geleverd

Meerdere bestellingen gedaan afgelopen tijd. Gewichten kloppen gemiddeld gezien goed. Vlees is vers en vooral gehakt, kipdij en kipfilet valt goed in de smaak. Aanrader zou zijn om ook rundersauzijsen te verkopen.

Betrouwbaar

Zeer betrouwbaar en leveren zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.ik raad deze bedrijf bij iedereen aan . Ze staan achter hun product en achter hun klanten

Zeker een aanrader!

Ik ben erg tevreden. Het vlees is heerlijk, van goede kwaliteit en bovendien betaalbaar. Zeker een aanrader!

Lekker

Mooi op tijd binnen alleen jammer dat de spare ribs bijna in groot pakket is maar ze smaken goed

Geen reactie op mijn mailtjes

Karbonades waren erg slecht ,2 mails gestuurd geen reactie gehad helaas

Zeer tevreden.

Levering kwam keurig op de afgesproken tijd, was netjes verpakt en het vlees zelf was van prima kwaliteit. Van af nu halen we geen supermarkt vlees meer.

Goed kwaliteits vlees, goed en vers bezorgd tegen een goede prijs

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.