Vers, lekker vlees

Het wordt goed gekoeld geleverd, het is vers, lekker en wordt geleverd wanneer jij dat wil

Gewoon top

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Producten prima in orde (de hamlappen en kipfilet). Al meerdere malen besteld.

Super vlees

Geweldig supper goede producten

Ik heb altijd bij jullie besteld de producten zijn uitstekend en wat belangrijk is dat het goedkoper is dan andere site gewoon per kilo Het is een top bedrijf

Prima vlees

Prima vlees netjes bezorgd

Prima vlees

Ik heb maar een woord super.

heerlijk vlees

Heerlijk vers vlees .Goede kwaliteit prijs verhouding .

levering volgens afspraak, en goede kwaliteit

Prima kippedijfilet

Ik zocht een grootverpakking van 10 kg. Per 5 kg was dit verpakt met een koelelement. Geen waterkip, wel wat vettig maar na bereiding prima product overgebleven.

Geweldige kwaliteit en service

De kwaliteit van het vlees is precies wat we nodig hebben voor onze baguettes Crispy Pork.

Vooralsnog prima

Onwijs lekkere kipfilet. De laatste keer waren de vleugeltjes lekker klein, die keer daarvoor te groot. Vlees is goed verpakt en wordt snel geleverd

Geweldige keuze en heerlijk vlees Heel tevreden, blijven we doen.

Snel, makkelijk en goed.

Snel gevonden, makkelijk besteld en goede kwaliteit.

Wederom heerlijk vlees!

Mooie prijzen, mooi vlees en prima verpakt met voldoende ijs. Volgende bestelling al weer aan het voorbereiden!

Lekker vlees levering wel erg laat

Vlees was top, maar de bezorger kwam hier pas aan om 22.20 dat is wel best laat op een werkdag

Goede leveringen, track en trace werkt perfect.

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Lekker en mals. Alsook de leveringen zijn top. Steeds savonds dat ik thuis ben. Nog geen enkel probleem gehad.

Zeer goed kwaliteitsvlees

Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Alleen bij de laatste levering met kipfilet zitten er best wat stukken mindere kip bij, zoals bloedvaten of andere stukjes kip die ik er niet bij vind horen. Normaal is dit allemaal bijna te verwaarlozen. En blijf zeker hier bestellen.

Kwaliteit vlees

De kwaliteit van het vlees is niet te vergelijken met mijn vorige bestelling. Ik twijfel dan ook sterk of dit wel 100% rund is. Het is veel te licht van kleur. Totaal niet zoals mijn vorige bestelling waar ik wel heel tevreden over was

Goed vlees voor een betaalbare prijs

Zoals boven vermeld in 1 zin

Tevreden .

Snel bezorging, verse vlees en betaalbaar

prima kealoteot vlees

mijn bestelde vlees was prima van kwaliteit en op tijd geleverd.

Sneu

De bavetten altijd top foed spul maar de t bones mag de naam nie eens hebben. Wat belabberd weinig vlees zit er aan gewoon sneu

goed webshop

Vers vlees, scherpe prijzen, professionele bezorging.

Kwaliteit

Het vlees is van hoge kwaliteit en word snel en netjes geleverd.

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.