Mooi vis track en trace tijdstip aangegeven. Vleed goed verpakt

Kwaliteit is top

Snel en keurig geleverd. Kwaliteit is echt top. Spareribs met veel vlees. Kipfilet zonder water. Gehakt zonder grote hoeveelheid water en vet. Gewoon van mooi vlees. Zeer tevreden. Ben de volgende bestelling aan het voorbereiden.

Lekker

Lekker vlees, en fijn dat het overdag geleverd kan worden.

Súper goed

Geweldig!

Lekker vlees

Verpakkingen zijn erg groot, kost wat moeite. Al met al prima kwaliteit vlees en bezorging verliep netjes en op tijd

Goede ervaringen

Goed vlees, goede prijs en goede service

Eigenlijk altijd goed

Bestel regelmatig, gaat eigenlijk altijd goed. Snijstukken om aan het gewicht te komen vind ik niet kunnen, maar gebeurd niet vaak. Verder altijd verse spullen

Goed en lekker vlees

Al regelmatig vlees besteld, altijd goed gekoeld en prima verpakt, altijd volgens afspraak geleverd Top

Super goed vlees

De spareribs zijn echt top...worden ze in een bulk geleverd dan tikken we ze even los van elkaar met een beitel en dan zo per 4 of 5 strengen de vriezer in.

Keer op keer fantastisch lekker!

Ik ben ondertussen al een paar jaar vaste besteller en dat zal niet veranderen! Heerlijk vlees van geweldige kwaliteit aan heel schappelijke prijzen! Wat wil een mens in deze dure tijden nog meer? Ik ben en blijf fan! Doe zo verder, meat for more!

Heb vaker bij jullie besteld vlees uitstekend En niet duur klasse bedrijf

Alleen alle gewichten waren best heel wat minder dan afgesproken en betaald. Ik doe er niet moeilijk over, maar had netter geweest als er ook een product net wat zwaarder zou wegen .

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goed vlees en erg lekker

Prima vlees snel geleverd

Heerlijke spareribs en buikspek

Mijn bestellling was snel binnen en goed gekoeld. Het vlees was ook erg goed en lekker! Ga er weer snel bestellen.

Prima,vlees

Voor 2e keer vlees besteld. Alles keurig verpakt en gekoel met ijs blokjen in speciale koeltas en doos. De verzwndkosten zijn 10 eu als je net te weinig besteld, maar dat is het ons 200% waard Wij zijn zeer tevreden. Bedankt en tot een volgende bestelling

Goede producten

Goede producten, goed verpakt en nette levering.

Meestal erg goed.

Soms wordt er om aan de kelen kilo te komen er een waardeloos stukje vlees bij gestopt van het zelfde product.

Kip filet rook raar

Kipfilet rook raar bedorven

Net bedrijf dito bezorging

Nette levering van mijn bestelling, je wordt 30 min van te voren gebeld voor levering

Geen klachten.

Snelle levering, bestelling conform de verwachtingen en vlees van goede kwaliteit, netjes verpakt.

zeer tevreden

zeer tevreden. goed service, goed prijst

Goed maar beetje slordig

Het vlees werd op de stoep gezet en er werd aangebeld, voordat er iemand bij de deur kon komen was de bezorger alweer aan de overkant van de straat. Best wel slordig. Het eten was voor de rest goed.

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.