Goede producten lekker en mals en je krijgt wat je besteld Jammer dat die lekkere kipsnietsel nog niet terug zijn

Nette dik bevleesde spareribs besteldnen bevroren ontvangen. Dik in orde.

Bevroren geleverd. Super tevreden over de kwaliteit.

Heerlijk vlees!

Heerlijk vlees voor een goede prijs. Bezorging ook prima.

Snel geleverd netjes verpakt en goed en lekker vlees

Is goed en lekker vlees heb er van genoten

Ik ben tevreden over mijn bestelling

De vlees waren vers en lekker

Alles prima

Snelle bezorging. Dagtekening was prima. Vlees ook top

Goed vlees

Ik had spraribs besteld helaas kwam het als een bonk ijs aankwam wat onmogelijk om dat los te krijgen. Kleine tip om meer plastic er tussen te doen zodat je het makkelijk los krijgt. De levering was goed verpakt. En netjes optijd.

Prachtig vlees. Goed gekoeld en waar nodig ook helemaal bevroren. Snelle levering, top kwaliteit voor een eerlijke prijs.

voor een goede prijs

Geweldig vlees en fijne bezorging

Echt heel slecht vlees

Mijn eerste bestelling was een picanha en een iberico secreto. De picanha was taai als leer en smakeloos, de secreto was vooral vet en bindweefsel, nauwelijks vlees. Kortom: het was een grote teleurstelling! Ik snap niet dat andere reviews zo positief zijn over deze leverancier. Ik heb er geen goed woord voor over.

Als van oud

Meerdere keren vlees besteld en altijd de bestelling ontvangen zoals afgesproken echt een aanrader

Topvlees

Goeie kwaliteit vlees. Lekker.

Waardeloze levering en slechte klantenservice

De levering van mijn bestelling werd 4 dagen lang uitgesteld. Heb 3 avonden voor niks zitten wachten en elke keer een melding dat het helaas toch niet kon worden geleverd. Toen ik na de 2de avond via het contactformulier vroeg of jullie me hierbij konden helpen, kreeg ik geen gehoor. Pas 3 dagen na mijn hulp vraag kreeg ik een antwoord " er staat hier dat het is geleverd klopt dat?" Daar kan ik echt helemaal niks mee na 3 dagen.... Slechte levering slechte klantenservice, kortom, zal hier niet meer bestellen. Het vlees zelf was wel goed, goede kwaliteit. Jammer dat het zo is gegaan.

Geweldige communicatie en service.

Goede kwaliteit en nette prijzen. Fijne communicatie. Zij kunnen nog denken in oplossingen.

Snelle levering en super kwaliteit

Zeer snelle levering en super handig dat je op de dag van levering ook een indicatie krijgt wanneer de koerier bij je voor de deur staat. En de kwaliteit van het vlees is gewoon top.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Wat je besteld is wat je krijgen . Gewoon goede kwaliteit vlees . En de smaak is echt top

Altijd top

Heb vaker vlees hier besteld. Mooie kwaliteit, goed en netjes verpakt. Kan dit van harte aanbevelen.

Prima geregeld

Netjes verpakt en snel geleverd

Goed vlees

Goed vlees Goed verpakt en koel Snelle bezorging

Goed echt goed besteld volgende dag afgesproken tijd bezorgd

Eerste keer dat ik wat bestelde en de bezorging was top volgende dag op afgesproken tijd bezorgd echt top

Prima vlees, snelle bezorging

Erg tevreden met de snelle levering en ook hoe het vlees wordt afgeleverd. Goed verpakt en gekoeld.

Prima voor mekaar

Goed product en alles goed verpakt.

Prima vlees !

Niks op aan te merken gewoon zoals verwacht

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.