Laden reviews...
1.093 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De bevindingen benadrukken regelmatig de goede kwaliteit van het vlees en de betrouwbare levering. Enkele klanten melden af en toe verpakkingsproblemen en variaties in voorraad. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en wordt de service als redelijk betrouwbaar gezien. Voor liefhebbers van vlees lijkt dit bedrijf een stabiele keuze.
geleverd volgens afspraak
Jacob
Hierden
Heerlijk vlees en kip. Prima.
Annie
Purmerend 1447DA
Goede srevice
Irene
Wervershoof
Wij hebben al een aantal malen een voorraad vlees ingekocht, zowel kip-, varkens- als rundvlees. De kwaliteit is prima. Verpakking en bezorging is heel goed verzorgd. Een aanrader!
J
Rotterdam
Altijd goed en lekker
Giovanni
Vleuten
Super goed vlees, goede levering
Tamara
Leens
Over het algemeen is het geen wat ik be stelt heb goed op tijd aan gekomen ben tevreden
Fons
Rotterdam
Goed vlees goed verpakt en snelle service
Debby
Hengelo
Goed en oplossing gericht, super vlees tot nu toe gehad ook, een minpuntje wat niet bij jullie ligt, dat het vlees terwijl ik thuis was gewoon voor de deur gezet werd!
Nick
HOOGE MIERDE
Alles netjes volgens afspraak
Wim
Koudekerk aan den Rijn
Ik bestel regelmatig bij Meat for more en dat bevalt.mij heel goed het vlees is van uitstekende kwaliteit Ik ben er zeer te vreden over Ook het bezorgen gaat tot nu toe altijd goed vriendelijke bezorgers En het fijne is dat je in real time.kan zien wanneer ze bij je aan komen Meat for More en Trunkers ga zo door Dan blijf ik regelmatig bestellen
Rob
Hoofddorp
Onjuiste producten ontvangen. Hierover contact opgenomen. Krijg je een code voor 10% korting… Al vaker verkeerde leveringen gehad, erg slordig… vorige keren werd het netjes opgelost. Nu op een punt dat ik mijn vlees ergens anders haal. Jammer want de kwaliteit was prima
Beveelt niet aan
Andre
Schagen
Kwaliteit van het vlees is goed. De rosbief was goed van smaak, maar te plat om echt een mooie rosé rosbief te serveren ... dat was met de feestdagen beetje jammer. Hopelijk de volgende keer beter.
Jeannette
Amstelveen
Uitstekend vlees. Snel bezorgd en zeer vriendelijke chauffeur. Ga zo door
Jan
Noordwijk
Lekker vlees en de bezorging is top
Henk
Pijnacker
Komt altijd keurig aan. Alleen het snijwerk kan beter. 1kg picanha is dan een stuk van 650gr en 2 kleine stukjes erbij waar je eigenlijk niks mee kan, dat is wek erg zonde
Roy
Rijsbergen
We hadden 10 kg spareribs besteld, deze zouden als bulk zijn verpakt en gewone zijn. Niet dikbevleesd, maar er zit flink vlees aan. Ook de verpakking erg netjes en de ribs waren gescheiden door een plastic folie. Blij verrast en gewoon geen klachten. Wij zullen zeker meer gaan bestellen.
Marc
Maasbree
Bestelling word altijd netjes keurig gekoeld geleverd. Alleen soms klopt de bezorgtijd niet helemaal. Verder zeer tevreden met het vlees.
petra
Delft
Lekkere smaak alleen de bezorging kan beter
Marc
Kapellen
Ook goede klantenservice, ga zo door!
25 January 2026
Stefan
Purmerend
Nooit geen problemen gehad.. Altijd netjes en goed bezorgd Het vlees is heerlijk
Simon
Leeuwarden
Op tijd geleverd en goede kwaliteit vlees
Aline
Emmen
Ik was tevreden met mijn bestelling en service
Stien
Culemborg
Zeer goed vlees tegen ern schetpe prijs en snel geleverd
Ronald
Millingen aan de rijn
snel besteld, en goed bezorg volgens afspraak.
Loek
's-Gravenhage
Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar.
Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.
Hermelijnkoog 40
1822 CB Alkmaar