Goede kwaliteit

Lekke verpakking niet goed gekoeld

Bestelling kwam in een normale bestel bus geen koelwagen. Diverse verpakkingen waren beschadigd En bevroren vlees was ontdooid.

Zeer goede service

Producten zijn zeer goed

Niet over te klagen.

Ik had een grote bestelling. Het kwam onvolledig aan, maar na contact met de klanten service werd het spoedig nageleverd. Kwaliteit van het vlees is goed.

Goede levering

Prima levering

Verse diverse soorten vlees

Heel blij met onze bestelleingen

Super goed

Het vlees, kwam goed gevroren binnen. En ik werd ook goed op de hoogte gehouden hoelaat het kwam

Matig tot slecht

Stukken picanha bevatten geen vetlaag en waren in 3 ongelijke porties geleverd. Ook is de bestelling niet op het afgesproken tijdstip geleverd. Rest van het vlees was goed.

De spullen die ik geleverd heb gekregen waren oké

De spullen die ik geleverd heb gekregen die waren oké maar ik heb niet mijn hele bestelling gekregen. De ontbrekende goederen zijn nooit na bezorgd of het geld teruggestort. Beetje jammer. Verder zijn de producten die ik besteld heb wel goed van kwaliteit en lekker van smaak

Uitstekend vlees en kip

Duidelijke aanbiedingen, snelle afhandeling en leveren wanneer het jou uitkomt. Dikke vette 10

Prima levering

Vaker besteld, tot ju toe altijd prima levering en goede producten.

Redelijk

Normaal

Lekker en snel

Lekker vlees, snelle service, en hoede communicatie

Altijd netjes optijd en goede kip

Volgende bestelling weer bij Meat for more

Niet tevreden

Wij hebben heel vaak buikspek met zwoed besteld. Elke keer hebben wij buikspek met veel vet gekregen. Terwijl wij tocht email naar jullie al gestuurd hebben.

Uitstekend!

Vlees is goeie kwaliteit en is goed ingepak. Altyd op tyd geleverd

Gewoonweg Geweldig

Goede wijn behoeft geen krans! Snelheid bezorging: zeer goed, Vlees kwaliteit: zeer goed. Prijs/kwaliteit: zeer goed

Prachtig mooi vlees

Ik kan het iedereen aanraden. Vlees was voldoende, lekker en mals. Helaas heb ik 1 min puntje : de 5 kg spareribs waren tot 1 grote klont bevroren. Daar wij maar met z'n tweeën zijn en best wel gek op spareribs, moeten we nu wachten tot we mensen hebben uitgenodigd om in 1 keer alles op te eten. Dat was eigenlijk niet de bedoeling. Keurig thuis bezorgd en kreeg van te voren hoe laat en wanneer ze voor de deur staan. Ook de verse niet ingevroren producten waren erg lekker. Dus ik zou zeker aanbevelen.

Alles is in orde, behalve één artikel uit de bestelling.

Eerdere bestellingen waren prima. Het varkensvlees en de kip kwamen uit Nederland of België en de kwaliteit en prijs waren erg goed. Onlangs stuitte ik echter op diepvrieskip uit Oekraïne. Ik merkte dit op omdat ze, hoewel ze een vrij grote pluimveeleverancier zijn, niet in de EU gevestigd zijn en hun certificaten helaas mogelijk niet aan de eisen voldoen (papieren certificaten). Ik zag ook dat elk product op de website informatie moet bevatten over het land van herkomst van het vlees. Deze kip (verkrijgbaar in porties van 900 gram) was ingevroren in november 2025, zes maanden geleden. De houdbaarheidsdatum van diepvrieskip is twee jaar, dus er klopt iets niet; pluimvee heeft een maximale houdbaarheid van 12 maanden. Ik denk dat ze te veel uit Oekraïne hebben ingekocht en de prijs verlagen om er vanaf te komen. Ik heb geen klachten over andere producten, maar deze kip irriteert me. Helaas belandt deze kip in de prullenbak; ik wil geen risico nemen. Ik zal blijven bestellen, maar het is een gok om te weten uit welk land het komt. Het is het beste om alleen verse producten te kopen en vooral diepvriespluimvee te vermijden. Het land van herkomst moet in de omschrijving worden vermeld; dit is belangrijke en verplichte informatie.

10 kilo Spareribs zoals 1 grote klont aan elkaar gevroren en op verkeerde adres bezorgd!!!!

Vorige keer waren de ribbetjes per kilo in plastic verpakt.keurig!! Ik ben 76 jaar ,ben hart longpatient en heb artrose.Hoe krijg je die bonk van 10 kilo fatsoenlijk in de vriezer?? V

Ik heb al een paar keer vlees besteld voor de catering en de klanten zijn er ook super tevreden van en de levering is altijd optijd

Het vlees en kip is zeer goed van kwaliteit en snel geleverd

Goede levering

Heb nou 3x 10 kilo buikspek zonder zwoerd besteld, jammer is dat ik lange stukken krijg en geen vierkante blokken. Voor de rest prima.

gewoon goed

spareribs super

Ga zo verder

Snelle en goede service

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.