Prima vlees !

Niks op aan te merken gewoon zoals verwacht

Het vlees is super goed en lekker! Had voor de 2de keer de kippedijfilet rollade gemaakt, en is zo super mals! Het gehakt en runderlappen zien er super goed uit!

Goede prijs kwaliteit

De levering was zoals besteld, keurig verpakt, juiste hoeveelheid en volgens afspraak. De sareribs waren van goede kwaliteit. Enige puntje is dat 10 kg ribs aan elkaar gevroren zit en je dus even creatief bezig moet om deze strengs van elkaar te halen. Maar dit is uiteindelijk goed gelukt, dus ik zou ze zo weer kopen.

goed vlees, goede bezorging volgens afspraak.

top

Goede kwaliteit.

Vlees is altijd goed. Jammer alleen dat de bezorging te wensen overlaat. Wordt gewoon voor de deur gezet zonder aan te bellen. Vandaar een 7

Prima vlees voor goede prijs en levering top

Vlees is prima, zeker voor de prijs. Alles netjes geleverd om het uitgekozen moment en met live tracking.

Goede kwaliteit

Top vlees

Gewicht klopte niet

Heb ik al op Facebook doorgegeven maar niemand die je contacteert.

Vijf sterren DIK verdiend!

Eindelijk een adres gevonden waar goed vlees nog betaalbaar is. De prijzen zijn scherp, maar dat gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit. Alles werd netjes gekoeld en op tijd geleverd.. Vijf sterren dik verdiend..

Gied vlees. Je krijgt wat je besteld. Netjes geleverd binnen het tijdsblok. Ik ga vaker bestellen.

Mooi vlees

Voor het eerst besteld, werd keurig geleverd en het vlees was heerlijk en mals, oa de kipfilet en de fricandeau!

Bestellen is zo gebeurd, goed vlees en levering op vrijdag.

Was oké behalve het varkensgehakt diepvries vond ik wat vettig

Lekker vlees behalve het varkensgehakt vonden we te vettig

De levering was een beetje wazig en vlees valt iets tegen

De levering zou opeens de dag later geleverd worden. Echter laat op de avond werd het toch afgeleverd. Eenmaal alles nagekeken was er ipv 2 kilo karbonade 1 kilo geleverd. Dit is na het communiceren meteen goed opgelost door het bedrag terug te krijgen. Echter het gehakt was wat grijzig van kleur. En rook ook zuur dit heb ik weg moeten gooien. De karbonades vond ik iets aan de dunne kant. En de braadworst was ook niet echt een 10 waard. Wij hebben het geprobeerd maar ik zal niet nog eens bestellen. Sorry voor ons niet maar wellicht voor vele andere wel.

Top producten voor een mooie prijs.

Mooie stukken vlees, waar je bij de slager veel meer voor mag betalen.

Super kwaliteit

Super kwaliteit en de levering perfect wordt super goed ingepakt en koud geleverd

Wisselend

Als je 2x 1 kilo buikspek en 2x 1 kilo kinnebak besteld dan vind ik enorm verschil in beide kilo's.

tevreden , netjes en optijd geleverd

goed product, tevreden

Kwaliteit is goed.

Helaas waren de 10 kg spareribs niet los in gevroren .

Prima vlees

Bijzonder tevreden

Karbonade aan gort gesneden

De spareribs waren tegen de datum zelfs voor bevroren De karbonades waren zo dun gesneden dat ik er doorheen kon kijken Alleen de kogelbiefstuk was top En de ribroast was aardig niet spectaculair

Geen 10 want de sucadelappen waren heel vet, maar verder heel goed

Goede eerste ervaring, alleen de sucade lappen waren heel vet, en druk het gewicht naar boven, wat niet eetbaar is. Verder goed pakket van 75 euro

Fijn vlees en lekker

Heel fijn dat jullie vlees er is lekker goed en een acceptabele prijs.

Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Geen op- aanmerkingen verder

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.