Bestelling was prima verzorgd!

Wij hebben eerdere keren kip filet bij Meat for more besteld waarbij de kip delen er beter uitzagen dan de laatste levering. Te veel kleine zachte stukjes!! Een aandachtspunt wat we even willen melden. Vriendelijke Groet Elly Keetman Kromme Horn7 1484 EG Graft

Mooi vlees en vlotte bezorging

Mooi en betaalbaar vlees. Bezorging zeer netjes en vlot

Vlees goed, snijwerk niet

Nu een paar 5 kilo kogel biefstuk besteld in plakken van ca 200 gram. Het vlees is prima maar het snijden van de plakken gaat soms nergens over. Zitten plakken tussen die aan 1 kant flinterdun zijn en aan de andere kan 2cm dik zijn. Is helaas meer dan eens voorgekomen. Dus de volgende keer een blok van 5 kilo bestellen en dan zelf snijden

Super kwaliteit

Vlees erg goed.

Satisfied

Well, I can say on my first order is that tracking is good, on time to what time given to arrived at my place. I'm satisfied for now & keep up the good work stuffs.

heel goed

Heb voor het eerst besteld maar keurig afgeleverd en stonden perplex hoe mooi de krabben waren echt goed vlees er aan ,gaan er zeker weer opnieuw bestellen .Ook de bezorging ging erg goed hadden mooi op tijd de planning hoelaat ze zouden komen . Raad dit echt aan

Ben goed tevreden over de aangeleverde producten

Uitstekend!

Heerlijk vlees, netjes bezorgd. Er was iets niet op voorraad. Zonder gedoe geld terug gekregen! Ik ben 100% tevreden. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Vlees keurig verpakt , kunt kiezen wanneer bezorgen en is goedkoper . Dus blijf ik bestellen

Prima vlees

Goed verpakt en goed geleverd

Goed vlees

Nette bezorging vlees is goed van kwaliteit

Helemaal top!!

Zeer goed. Ga zeker nog een keer bestellen ll

Really good meat.

Good delivery and quality product.

Niet altijd wat ik ervan verwacht.

Al meerdere keren besteld, de laatste 2 keer niet zo tevreden, de kophaas zat al een luchtje aan, het gehakt zaten bloedpunten in en de procureur aan het stuk van 1 kg was een stuk van ongeveer 800 gram aangevuld met een klein stukje tot een kilo. Al met al niet wat ik er van verwachte en gewend was.

Top toko

Goed vlees, goed gekoeld en optijd geleverd. Zou ook nog een stukje lamsvlees willen zien.

top vlees

goed verpakt, netje op afgesproken tijd bezorgd. erg goed gehakt, ook fijn om mee te rullen

Ik besteld al een paar maanden hier vlees en ik ga nergens anders bestellen. Top kwaliteit vlees en snelle levering.

Keurig bezorgd. Heerlijke grillworsten!

Spareribs

Spareribs zijn heerlijk

Geen herhaling vatbaar

We bestellen vaker kip via een andere webwinkel, maar voor ons is bestellen via Meat for More helaas geen herhaling vatbaar. Ik heb ervoor gekozen de bestelling zelf op te halen en daarbij duidelijk aangegeven op welke dag dit mogelijk was. Op het afgesproken tijdstip lag de bestelling echter niet klaar en moest de medewerker eerst zoeken waar deze zich bevond. Gelukkig werd de bestelling uiteindelijk gevonden. De kip was vers en netjes verpakt met koelelementen, dus dat was in orde. Helaas waren de kippendijen zeer slecht en slordig gefileerd. Het leek alsof dit door een onervaren persoon was gedaan. Daarnaast was de kip vrij vet en kwam de kwaliteit overeen met die van supermarktvlees.

Levering oke, kwaliteit wat minder

10 kilo spareribs gekocht. Levering was prima, alleen de kwaliteit van het vlees was niet wat ik verwacht had. Helaas, volgende keer weer wat meer betalen bij de slager.

Top prijs voor top vlees.

Enige minpuntje was dat de spareribs aaneen gevroren waren en niet per stuk. Kostte nog behoorlijk wat inspanning en tijd om ze allemaal van elkaar te krijgen en daarna apart in te pakken. Maar goed, daar was de prijs ook naar. 13 prachtige grote malse spareribs.

Goed op afspraak geleverd en goede kwaliteit

Ga dit vaker bestellen vanuit de aanbiedingen.

Mooi vlees

Mooi vlees netjes vacuüm verpakt en in grote stevige doos met koelmat Echter de bezorging laat wel te wensen over , app is niet zo accuraat en bezorger heeft de doos neergezet zonder aan te bellen Ik kwam hierachter toen ik weer eens de app opende en zag dat het 7 minuten geleden afgegeven was Doos stond op het stoepje van de voordeur

Kwaliteit vlees

En als er iets niet goed was werd het onwijs opgelost !!!

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.