Goed en goedkoop vlees

Altijd blij als het vlees binnen komt. Het enige "probleem " is dat het soms iets mindere hoeveelheid is dan wat je besteld.

Lekkere kipfilet

Snell geleverd en lekkere kipfilets.

Goed vlees

Goed vlees voor betaalbare prijs

Vers en kwaliteit

Echt super Vlees. Van kip tot varkensspek tot runderbiefstuk. Vers geleverd. Echt goed Vlees. Aanrader

Gewoon top, prima kwaliteit

Prima kwaliteit, goede levering, dus top!!

Teleurgesteld

Over eerdere bestellingen was ik meer dan te vrede. maar bij de laatste bestelling is de kwaliteit van de kogel biefstuk ver te zoeken Deze ziet er kunstmatig gekleurd uit en is bijna niet op de gewenste garing te krijgen. Bij deze bestelling had ik ook rundergehakt besteld wederom bij eerdere bestellingen dik tevreden bij deze bestelling komt er extreem veel vocht vrij tijdens het bakken.

De bbq worsten waren compleet ontdooid

Kip was goed ik vond misschien handiger als de kipfilet per kilo was maar dat is mijn mening Gehakt was super Alleen de bbq worsten waren compleet ontdooid dat vond ik erg jammer omdat ik ze dan niet op nieuw in kan vriezen

toppie

goed vlees en kip goede service echt top blijf zeker bestellen bij jullie

Goed en heerlijk vlees

Goed vlees - heerlijk vlees - en niet duur...wordt snel gebracht , en goed te volgen waneer de bezorger komt..goed verpakt en goed gekoelt...mijn vriezer is weer goed gevult met het vlees...

Bizar slecht kijk trustpilot meerdere slechte recenties!

Bestelling gedaan van 300+ euro. krijg je ipv 2 kilo entrecote en 2 kilo rib-eye 4KG entrecote... stuur je mailtje geen reactie. Stuur je fotos van de picanha die niet goed is geen reactie. krijg je een mailtje het verschil van 2 euro wordt terug betaald. Fijn zit ik dus met 2kg entrecote waar ik niet om gevraagd heb. 2de keer besteld hier valt vies tegen. Geen service geen kwaliteit. 1x nooit meer. Bizar.

kwaliteit voor een juiste prijs

Gemakkelijk, fijne bezorging. Lekker vlees. Heel tevreden!

Was netjes verpakt en gewoon goed top dankjewel

Heerlijk vlees

goed verzorgt netjes bezorgt en verpakt

Gewoon geweldig

Bestellen gaat ook erg goed en word super snel en netjes geleverd. Zeer tevreden klant

Het bestelde vlees is van goede kwaliteit.

Waar ik nogal moeite mee hebt, is dat er vaak bij Een kilo stuk vlees, een of meerdere snijsels bijgestopt worden, en dat zie je pas als je de vacuum verpakking open maakt. Dit word gedaan om aan het gewicht te komen. Hier moeten de slagers mee stoppen, is ongepast, en ik als klant heb daar niets aan. Er zou iets aan gedaan worden maar tot nu toe nog geen verandering. Wat ze wel doen is een tegoedbon/ waardebon regelen via de klanten service. Dus ze denken wel mee met de klant!

Snel geleverd voor goede prijs

Helaas was mijn laatste bestelling een teleurstelling. Betreffende de riblappen. Ze waren vetter dan normaal en bestonden uit kleine stukken. Verder wel redelijk tevreden.

Levering is echt top... maar merk wel dat er verschil ik vlees kwaliteit zit eerst entrecote super keer daarna toch echt minder helaas.... verder is alles gewoon goed en lekker....

Zoals altijd goede kwaliteit vlees .

Bestel al enige tijd producten bij jullie. Altijd wordt alles goed gekoeld verpakt. Ook track en trace is zeer goed te volgen. Geen onnodige wachturen. Vlees is van goede kwaliteit. Ben een tevreden klant.

Goed/ zeer goed

Er was een bestelling niet goed goed opgelost

uitstekend

De service is altijd snel en correct.

Mooi vlees vlugge levering

Mooie aanbiedingen van vlees en ook blij dat jullie grote stukken vlees hebben

Blij

Snel levering.

Top bedrijf

Helemaal top. Goede service

Slecht

Is niet bezorgd. Lag ergens en mensen uit de buurt hebben het pakket een paar uur later ontdooid gebracht. Geprobeerd u te bereiken is niet gelukt daarom nooit meer

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.