Goed vlees

Altijd op tijd met de juiste bestelling en prima vlees

TOP VLEES!

Mooi vlees! Snel geleverd en goed verpakt!

Prijs kwaliteitverhouding is perfect. Kwaliteit is als een keurslager, prijs is als een discounter. Keurige verzending, Bij reclames, had ik 1 keer, van de 20? Bestellingen, word het opgelost, zonder discussie.

Goed contact optijd levering en goed verpakt en vriendelijk personeel

Goed vlees prima bezorging

Helemaal top

Altijd goed optijd geleverd.

Fijn simpel assortiment.

Bevroren vlees komt ontdooid binnen.

Ik had diepvries producten besteld en die komen ontdooid binnen. Na contact te zoeken wordt er gezegd dat je het gerust weer kan invriezen. En dat is het. Opnieuw invriezen gaat te kosten van de kwaliteit van het vlees. Dus vond ik dit antwoord vreemd. Ik vind als je diepvries producten aanbiedt moet je er voor zorgen dat ze ook bevroren geleverd worden. En niet in een doos met enkele koelelementen. Ik denk niet dat ik in de toekomst weer zal bestellen.

Helaas ontdooid binnen gekomen, veel vet aan de kipfilet.

Ik had hoge verwachtingen maar helaas toch een beetje teleurgesteld. Vlees was volledig ontdooid bij aankomst en de zakken zaten vol met water. Daarnaast veel vet aan de kip, dus je moet er nog redelijk wat afsnijden. Smaak is redelijk.

Heerlijk vlees en mooi gelabeld

Prima vlees

Altijd goed verzorgt en op tijd

Goed verzorgt en op tijd

life saving website

Great product, great price! Thanks for what you guys do. I order from them every month now. Keep it up!

Goede services

Ze doen wat ze zeggen en in geval het een keer niet lukt dan lossen ze het direct op.

Super altijd netjes geleverd volgens afspraak

goede en snelle hulp

Alle keren dat ik contact opnam over een bestelling ben ik goed en begripvol geholpen. Toen ik een keer 1 ander artikel kreeg dan bestel hebben ze dit snel en fijn met mij opgelost. Om deze reden bestel ik nog steeds met veel plezier bij deze website.

Tevreden, mooi verpakt

Tevreden, mooi verpakt

We wilden voor de visite een goed stukje vlees hebben en dat hebben we gekregen ook.

Het vlees wat ik koop is altijd goed verpakt en vers

Beter dan de supermarkt

Bestel geregeld daar vlees waarbij kwaliteit en prijs verhouding prima is. Goede kwaliteit vlees voor een redelijke prijs

Erg mooi vlees,keurig verpakt !!

Heerlijk puur vlees

Snelle bezorging. Goed en veilig verpakt. Mooi kwaliteit vlees voor scherpe prijs.

Top en snel geregeld!!!

Snel en goed bezorgd, vlees goed ingepakt en kan zo door de vriezer in. De rollade is heerlijk en al het andere vlees ook.

mals vlees goede bezorging goed verpakt wij hebben meer mensen kunnen activeren om ook bestellingen bij juli te plaatsen en zijn allemaal goed te vrede

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.