Fraudulent delivery

2 weeks agora I ordered 10kg of meat. I was at home when it said delivered, and when i open my door nothing is there. I asked for proof of delivery and what they send me is the picture below (have in mind i ordered 10kg of meat), an envelope, that's fraud!! and don't come to tell me you don't know me or you don't know which order is about. The person who sent me the picture didn't even spend time looking at it, because if she wouldd do she would know that is not a parccel from Meat for More. I lost my trust on this company I was a regular customer, with this i still don't have my money, my meat neither an answer from Meat for More or Trunks. This company is not reliable be aware first orders go good, but then they freak out andd just **** you

Puur.

Het vlees dat je proeft is echt vers vlees.

Goede kwaliteit

Beter dan van de supermarkt

prima vlees, goede prijs

Naar mijn mening is het kwaliteitsvlees voor een goede prijs. Ik zou in de supermarkt een stuuk duurder uit zijn. Daarbij is het assortiment véél uitgebreider dan sin de winkel. De levering is prima gekoeld en kun je ook volledig volgen op internet. Gewoon af en toe de vriezer bijvullen.

Gemiddeld

De helft van de bestelling niet geleverd, omdat het niet meer beschikbaar zou zijn. Echter op de website stond dat niet aangegeven. Daar stonden de items als beschikbaar. Sterker nog op de dag van verzending, waren de items ook gewoon beschikbaar. Als je betaald hebt, reken je toch op de volledige bestelling. Daarbij word ik ook niet gemaild, ik moet het zien op een aangepaste factuur. Maar wat vervelender is, er word niet meegedacht. Er word niet gebeld of ik iets anders wil bestellen (waarom moet ik dan mijn telnummer invullen bij de bestelling). Maar er word ook niet gevraagd of de bestelling later kan komen, maar wel compleet. Het Vlees is prima, maar de klantenservice laat wat aan de wensen over.

Heel netjes en goed verpakt!

Kwaliteit, Service en snelle en corecte bezorging.

Nette prijs

Eenmalig

Entrecote besteld, die was op zich niet verkeerd. Echter de Varkensschouder zonder been leek wel met een hakbijl bewerkt te zijn. Zeker niet netjes langs het bot uitgesneden. Het hele stuk was op diverse plaatsen gesneden. Als het bot erin was blijven zitten was het beter geweest. Mail gestuurd met klacht maar geen reactie

Topproducten

Heerlijke producten we hebben ervan genoten,er gaat vaker besteld worden!

Netjes afspraken worden nagekomen

Tot twee keer toe spareribs besteldvan een zeer goedekwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar

Tevreden

Mijn bestelling was optijd geleverd product zeer goed ik zal nog meer bestellen , zeer tevreden

top bedrijf ,snelle levering en uitstekend vlees!

Al meerdere keren bestelling gedaan,altijd goed vlees en met af en toe een aanbieding er tussen door prima te betalen.

Perfect vlees en levering

Het bestelde vlees zag er prima uit, goed vacuüm verpakt. Vers en kwalitatief prima. De levering is zeer goed verzorgd, je wordt ruim op tijd nog ge-smst zodat je weet wanneer ze arriveren.

Teleurstellend op meerdere vlakken

Meerdere keren wat geprobeerd, met name grotere hoeveelheden.. daar dan ook erg spijt van. De kilo prijs is inderdaad erg verleidelijk maar het bruikbare/eetbare vlees is erg teleurstellend. Ook vaker erg vies ruikend vlees uit de verpakking gehaald.. zelfs nog na het luchten. Enkel redelijk tevreden over de rib eye. Picanha, bavette en entrecote echt ondermaats.

Prima verzorgd .

Na mijn zeer slechte ervaring met Trunks was ik eigenlijk niet van plan om ooit nog iets te bestellen bij Meat for More . Maar ik heb mij toch bedacht en gelukkig niet teleurgesteld deze keer met een andere bezorgdienst . En zeer tevreden , ik ga zeker weer bestellen !!!

Super lekker malse kip

Ga zo door

goed vlees alleen verbaast dat het niet was ingevroren

goed vlees

Prima kipvlees voor een correcte prijs.

Prima kip voor correcte prijs. Bestelde voorheen bij een andere firma maar die hebben zich wat mij betreft uit de markt geprijsd. kip wordt keurig vacuum verpakt en ik koelzakken aangeleverd. Filets zouden per stuk wat kleiner mogen maar goed voor die prijs snij ik ze zelf wel wat kleiner. Ze krimpen in ieder geval niet tot 2 derde zoals de water geinjecteerde supermarktkippen. Doorgaan zo.

Kwaliteit

Netjes en snel geleverd.

Vrij goed.

Het is goed vlees maar soms erg grof gesneden zodat ik het zelf bij moet snijden.

Het vlees ziet er mooi uit en betaalbaar Ik heb al heel wat dozen besteld En was er iets melde ik het en werd het zo opgelost Meat for More heeft gewoon heel goed vlees voor een betaal bare prijs

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kipfilet en goede prijs

Is goed om te proberen

Goede bezorging en heel goed verpakt en gekoeld.Prima

Prijs/kwaliteit zeer goed

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.