Vers en snel geleverd!

Bestelling was er snel en goed verpakt.

Vlees zag er goed uit

Vlees was mooi verpakt en zag er goed uit

Prima vlees

Zou heel veel werk schelen als het vlees per kilo ingepakt zou zijn ipv 5kg en niet bevroren zou aankomen.

Goede service en goed vkees

Bezorging prima en zorgvuldig verpakt .. Vlees is oke schoon en goed van smaak .

Lekker vlees, snel en netjes bezord

Optijd geleverd. Qualitiet Good

Tevrede

alles prima en goede kwaliteit

Levermoment duidelijk te volgen en goede produkten

Vlees goed levering altijd als een van de laatste

Highly recommended

Top quality meat for a good price

Snelle levering en mooi schoon vlees

Vlees is van goede kwaliteit, mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit

Prima vlees, alleen het gehakt was een beetje weinig (900 gram ipv 1 kilo)

Fijn

Prima kwaliteit vlees snel bezorgd goede prijzen

Heel slecht

Van de 5 stukken waren er 5 onder gewicht. Bij elkaar opgeteld een halve kilo vlees benadeeld. Snap dat het niet altijd op de gram uit te meten is maar dan zou er ook eens een stuk net boven gewicht moeten zijn. Alles is er echter ca 10 % onder. Slecht geproportioneerd. Een kilo rosbief uit 1 stuk kwam in twee onmogelijke delen die ik niet als hele rosbief kan klaarmaken. Kilo kogelbiefstuk inmiddels weggegooid na twee stukjes te hebben bereid.. Niet doorheen te kauwen. Hoop dat de rest van het vlees beter is. Ik ga ieder geval weer terug naar mijn vertrouwde online slager. Niet voor herhaling vatbaar.

Prima kwaliteit goed verzorgd.

Filet en kipfilet besteld keurig verpakt,snel geleverd en een hele fijne prijs dus wat wil je nog meer oh ja het smaakt heerlijk

Was allemaal goed

Is steeds goed

Vlees was gewoon goed .

Ik had 7 kilo buikspek besteld en zag er bij staan "per kilo verpakt" . Ik ging er dus vanuit dat ik 7 stukken van een kilo zou krijgen. Echter kreeg ik 9 stukken met allemaal verschillende gewichten wat dus niet zo handig was. Verder was het gewoon van een goede kwaliteit dus daar was zeker niks mis mee.

Mooi vlees en goed bezorgd

Mooi buikspek ontvangen en ook de spareribs waren een groot succes!

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.