Alles was prima

Alles was prima van prijs, kwaliteit tot berzorging

Slechte spareribs

Spareribs was meer vet als vlees Niet te eten

Lekker vlees, goede service en een eerlijke prijs.

Heerlijk vlees, netjes verpakt en altijd vriendelijke service. Ik ben erg tevreden en kan het zeker aanraden.

Goede services snel besteld

Snel te bestellen prijs super goed vlees lekker mals klopt helemaal

Fijne levering, super lekker vlees

Fijne levering, super lekker vlees. Echte een aanrader.

Top geregeld

Goede kwaliteit vlees en nog eens snel geleverd ook!

Viel tegen

5kg kipgehakt besteld en kwam allemaal ingevroren binnen rest van de bestelling overigens niet. We konden kipgehakt niet zelf verpakken. Tijdens bereiden kun je er ook niets mee; 1 smurrie zoveel vocht dat erin zit (je kunt er geen gehaktbal mee draaien ;( Valt zeer tegen.

Gehakt viel erg tegen, veel vet. Sucadelappen waren erg dun gesneden.

Viel erg tegen

Goed vlees

Goed vlees, daarom bestel ik veel. Behalve de kip die is een beetje glazig, rest alle vlees helemaal goed

Prima prijs kwaliteitsverhouding, snel geleverd

Gewoon goed, als de prijzen niet te (te hard) stijgen blijf ik zeker klant. Een andere online kipvlees leverancier verhoogde zijn prijzen, ben ik nu geen klant meer. Supermarktblees bevat veel geinjecteerd water, heb ik hier niks van gemerkt.

Lekker vlees voor een hele goede prijs

Voor herhaling vatbaar

Dit keer het vlees overdag laten bezorgen. Was netjes op tijd. Je kunt de bezorger volgen zodat je ongeveer weet hoe laat hij er zal zijn. Vlees is lekker mals. Gaan we zeker vaker doen!

In één woord geweldig

Het verzenden, bezorgen, inpakken van het vlees is geweldig gedaan en het kwaliteit van het vlees is toppie

Prima kwalitei

Altijd wer prima kwaliteit vlees

zeer goed

Ik ben een zeer tevreden klant. het vlees is prima de prijzen zijn heel goed ik ben dik te vreden. Jammer dat ik nog geen vers rugspek heb gezien daar voor moet ik naar een andere slager. Maar misschien komt dat nog een keer. Maar nogmaals ik ben een zeer tevreden klant en hoop dat nog lang te blijven Jan Dik

Heel fijn super snelle levering

Hele fijne ervaring! En super goed vlees

Goede en snelle levering

Vlees is perfect heerlijk mals

1 keer wat minder daarom een 8 de kip had een vreemd luchtje deze ging niet weg dus hebben wij het weggegooid! Verder zoals de biefstuk is gewoon heerlijk !

eerste bestelling

over de aankoop ben ik tevreden ,enkel voor mij de levering te laat , ben invalide en van 2 de verdiep met trappen ,niet veilig ,al beetje moe ,nu ja niks aan te doen

Jammer

Ongelijkmatig gesneden en zo verpakt dat het voor een normaal gezin niet op een normale manier te consumeren is. Sommige van de carbonades waren zo dun dat je er doorheen kon kijken en andere bijna 3cm dik. Jammer.

De 10 kg spare ribs waren super!! Lekker dik bevleesd, als dit een woord is;) En de buikspek was heerlijk!!!!

Top bedrijf

Top bezorging snelle service top kwaliteit kipfilet en zelfs op zaterdag

Goed vlees

Helaas was er 1 zak open geleverd. Ik heb nog wel een melding hiervan gemaakt, maar daar werd (helaas) niet op in gegaan. Ook werden de spareribs niet diepgevroren geleverd. Op zich niet erg, maar omdat dit wel zo vermeld was en het op vrijdagavond geleverd was, was de klantenservice niet meer bereikbaar. Ik heb altijd geleerd dat eenmaal ontdooid vlees, niet meer ingevroren mag worden. En dan is de oplossing dus 5 kilo spareribs (niet gepland) in het weekend opeten. Ook daar werd helaas niet op ingegaan. Kortom; goed vlees, maar de klantenservice mag beter.

Soms gaat er wel eens wat mis met de hoeveelheid, maar dat word heel snel netjes opgelost. Ik zal er zeker vaker gaan bestellen. Goede service!

Zeer goed,is tweede bestelling

Goede kwaliteit kip en vlees,levering op door mij gekozen dag,

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.