Gewoon goed

Slecht

Krabben besteld net als de vorige keer maar deze lijken nergens op kruiden geen idee waar die zijn heb dit ook al eens gehad met hamburgers de eene maand top nu besteld ik ze niet meer de laatste keer waren ze waardeloos.

Heel mooie en lekkere vlees en goede bezorging

Redelijk goed

Ribben zien er prima uit. Jammer dat het door de manier van verpakken 1 klomp bevroren ribbetjes waren.

Great

Great service , super quick delivery .

Het vlees wordt super gekoeld geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Super makkelijk en goed.

Makkelijk bestellen, wordt goed gekoeld geleverd en is goede kwaliteit.

Goed vlees, goede prijs

Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan. Zeer tevreden over de prijs kwaliteitsverhouding.

Top kwaliteit

Top in bestellen bezorgen en vlees

Op afgesproken moment bezorgd en ook binnen gebracht. Dank!

Goede producten en uitstekend geholpen met het uitstellen van mijn bestelling vanwege een vertraagde vlucht uit het oosten. Klasse service!

prima vlees goede bezorging

tevreden over algemeen er is altijd wel beetje verschil in vlees blijft toch een dier bezorging en de mail daar om heen zijn super geregld

Mals vlees

Snelle levering Heerlijk mals vlees Echt een aanrader

Toplevering snel en accuraat

Altijd snelle en correcte levering . Topvlees voor een scherpe prijs

Veel voor weinig

Spareribs gekocht en snap niet hoe t kan voor deze prijs.

levering was al compleet ontdooid en niet vacuüm verpakt

De kip werd op kamertemperatuur geleverd, ook was deze niet vacuüm verpakt en de kwaliteit is ook niet waar ik op hoopte. De kwaliteit was iets beter dan een gemiddelde supermarkt, maar echt wel slechter dan de slager. Al met al een tegenvaller.

Lekker vlees

Lekker vlees en op die manier kan je ook sparen, maar in de winkel het vlees is zo duur geworden.

Gewoon goed

Super lekkere gehaktballen, lekker in dikke jus en voor een goede prijs ( geen supermarkt kwaliteit)

Snel, duidelijk, goed, en lekker!

1e keer besteld, en gewoon als goed ervaren. Vanaf moment van bestellen tot levering goed op de hoogte gehouden. Prima! Prima vlees, en vooral lekker! Volgende ronde gewoon weer hoor!

Nu al een paar keer besteld en we zijn erg tevreden

Gewoon zelf ervaren de spareribs zijn heerlijk!

De levering is echt uitstekend niets over te zeggen. Helaas vind ik persoonlijk dat sommige vlees vrij nat is, zoals de kip en hamburgers komt heel veel vocht uit tijdens het bakken. Maar de spareribs die zijn altijd geweldig. Die hebben we al meerdere keren gehad en altijd uitstekend.

Goede kwaliteit, scherpe prijs

Bestel regelmatig kipdijfilet en ribeye. Kwaliteit is top, smaak is goed en scherpe prijs.

Goede producten

Mijn ervaring is goed. Ik bestel altijd veel en bevalt mij uitstekend.

Goed stukkie vlees

Nu 2x gekocht en dik tevreden

Goed verpakt, goede kwaliteit vlees

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.