Goede prijs / kwaliteit

Goede prijs / kwaliteit, communiceren goed, vlees van goede kwaliteit, prettig geleverd op juiste moment

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vlees en snel geleverd

Altijd goed

Goed vlees..mooi assortiment mooie prijzen en goede koele levering

Super vlees erg smakelijk

Mooi vlees en goed geleverd. Maar helaas zaten alle spareribs aan elkaar vast gevroren. Zou beter per stuk verpakt kunnen worden.

Gewoon top

Een zeer vlotte levering, was zelfs uren eerder met de aflevering. Terwijl best in een uithoek wonen. En de bestelling v het vlees was gewoon goed en belangrijk betaalbaar.

Het was goed.ik was . op 1 ding na.

Het is naar mijn zin maar de kinnbakspek was om te huillen.ik kom wel weer als ik als het zo ver is

Lekker vlees, goede prijs en goede qualiteit en niet vergeten goede service

Al drie keer eerder vlees besteld en buiten wat kleine probleempjes (helaas product op) alles goed ontvangen. Als het toch mis gaat , super door helpdesk dame geholpen en snel antwoord. De Amerikaanse spareribs(bevroren) zijn zeker aan te prijzen, dik bevleesd en super voor bbq of dutch oven. Het schnitzel vlees is mooi dun en perfect om te paneren of in streepjes voor roerbakken.

Prima met uitzending van wisselende verpakkingsgrootte

Het vlees is prima en de prijs acceptabel. Wel is de verpakkingsgrootte wisselend waardoor ik de laatste keer mijn kipdijfilet per 5 kg verpakt kreeg. Hierdoor moest ik alles ompakken alvorens het in te vriezen.

Alles is goed geleverd!

Alle vlees wat ik besteld hebt is wel lekker!Veel beter dan die van een supermarkt gekocht!

Redelijk

De meeste stukken vlees zijn goed geleverd, alleen mijn varkensrack was niet vacuum verpakt. Waarschijnlijk een klein gaatje in de verpakking

Goed vlees, behalve de sparerib kluifjes....

Het meeste van wat we besteld hadden was goed vlees en werd netjes verpakt bezorgd (gevacumeerd en gekoeld of ingevroren). Bijvoorbeeld de Achterham, Ribeye, Kogelbiefstuk, Kipfilet en Hamburgers zijn erg goed en lekker! De sparerib kluifjes zijn in die zin een uitzondering... Deze lijken niet op de foto's op de site en het vlees kwam echt als een onsmakelijke brij uit de verpakking. Haast pulled pork met verdwaalde botten erin. Is dan ook niet op een bbq klaar te maken, maar zal in een pan of overschaal moeten. Zowel qua smaak als textuur vonden wij dit erg tegenvallen. Dit is dan ook voor het grootste deel in de kliko verdwenen.

Lekker voor een stoofpotje

Heerlijk vlees, wel bewerkelijk omdat je de vliezen nog moet verwijderen....

Goed vlees

Geen grote stukken

De bezorging was netjes en op tijd. Vlees heeft een prima kwaliteit. Voor mij was het niet duidelijk dat als je 2 kilo van iets bestelde je 2x een kg krijgt ipv 2kg aan stuk. Zeker met brisket, procureur en andere stukken voor long en slow was dat een teleurstelling bij het uitpakken dat ik allerlei losse stukken van 1kg heb. Het zal vast mogelijk zijn ook hele stukken te bestellen maar voor mij is niet duidelijk hoe.

Super verpakt snel geleverd Lekker vlees

Netjes Verpakt, gekoeld , goede porties Top

Goed geregeld

Top vlees

Top vlees Perfect gekoeld geleverd

Handig thuis gebracht

Fijn dat het thuis wordt gebracht. Kwaliteit kip zoals in de supermarkt, rundergehakt vond ik erg vet.

Altijd snel geleverd en waar voor je geld !

Al meerdere keren besteld en altijd keurig op tijd geleverd. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten: goed kwaliteit en hoeveelheid voor de prijs. Aanrader !

Heerlijk vlees , besel gauw weer.

Echt toppers, optijd geleverd, goed verpakt! En kwaliteit is zeker goed.

Goedendag In het algemeen ben ik zeer tevreden en zal in binnenkort zeker weer bestellen. Ik heb fan van jullie sparibs alleen de laatste keer was ik niet zo tevreden met de ribs zeker de helft van de ribs zat een vette laag op het was niet lekker in de mond. Ik heb hier ook melding van gemaakt op facebook pagina. Helaas niks vernomen Veder ben ik groot fan van jullie heerlijke grillworst en julie heerlijke runder hamburgers ( Heerlijk ) Binnenkort doe ik weer nieuwe bestelling ribs zijn bijna op Ik ben sowieso vaste klant Mvg Sandor

Zeer goed verzorgd

Zeer goed verzorgd

Goed vlees snel in huis

Het begint met een idee, dan even snel bestellen en voor je het weet heb je lekker vlees en vis in huis.

Hermelijnkoog 40

1822 CB Alkmaar

Over Meat for More

Meat For More is jouw online slager voor betaalbaar vlees. Zie onze reviews op Kiyoh. Kies voor avondbezorging, bezorging op zaterdag of haal je bestelling eenvoudig zelf af. Verkrijgbaar in zowel vers als diepvries, met wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Online vlees bestellen is super eenvoudig: kies je bezorg- of afhaaldatum, selecteer je betaalmethode (ook achteraf betalen) en klaar. Geniet van voordelig varkensvlees zoals onze heerlijke verse buikspek, met of zonder zwoerd, en onze absolute TOP-spareribs. Of wat dacht je van onze kip? Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Onze grillworst? De lekkerste! Daarnaast vind je bij ons onder andere malse biefstuk, sappige hamburgers, ambachtelijke worstsoorten en smaakvolle rollades.