Ik heb het boek in goede orde ontvangen. De informatie omtrent de bezorging was prima in orde.

Zinvol en leerzaam

Ik kies mijn boeken intuïtief en onderbuikgevoel. Obelisk voelt vertrouwd. Sluit aan bij mijn belangstelling, wil weten , voelen wat werkelijk speelt in mij buiten mij voorbij onzin, macht en geld, verleidingen. Mijn focus is gezondheid : gezond liefdevol aanwezig zijn voor mezelf en de ander in alle situaties zijn- worden en blijven, wie we van nature zijn! Prima website heldere informatie. Ben fan van Obelisk.

Vlotte correcte service

Past vaak in de brievenbus. Eenmeeeer passende verpakking is wenselijk

Heerlijk boek gelezen

Denken over de Oorsprong

Snel geleverd en met zorg verpakt

Het boek wat ik besteld had werd binnen twee dagen geleverd met de notificatie dat mijn tweede boek later uit komt en dan meteen geleverd wordt. Het boek van Eleena Danaan was goed verpakt en dat maakte dat het meteen uitnodigde om te gaan lezen.

Bestelling online gemaakt in Zuid-Afrika en binnen enkele dagen probleemloos geleverd op het adres van mijn zoon in België. Perfecte ervaring dus.

Goed en betrouwbaar

Boeken die het lezen meer dan waard zijn!

Makkelijke site, snel besteld en snel verzonden

De site is prima, communicatie en verzending ook goed. Het verpakken kan echt wel beter (de hard covers hadden allebei geknakte hoekjes) bubbeltjes folie had zeker verschil gemaakt.)

Laat alles publiceren, laat mensen zelf oordelen

Waar mainstream uitgevers de poort bewaken, legt Uitgeverij Obelisk de sleutel bij de lezer. Want uiteindelijk bepaalt niet de selectie, maar het inzicht wat waarde heeft.

De intentie van Obelisk om ‘dát wat er ogenschijnlijk niet is’ helder naar boven te halen in o.a. mooie boeken…om het persoonlijk en collectief bewustzijn ten dienste te zijn & vrije geesten!!!

Zeer goed.

Vlotte afhandeling. Goede communicatie. Goede kwaliteit van boeken.Geen verzendkosten. Zeer tevreden.

Klasse zaak.

Prettige website met heldere produktinfo. Koop en afhandeling simpel en zonder hyaten geregeld, betaling goed en snelle levering. Dank,!

een rijke ontdekkingstocht

Obelisk geeft zeer veel interessante boeken uit. Een top collectie met veel pareltjes op het gebied van spiritualiteit, esoterie en bewustwording. Fijn dat jullie er zijn !!

Als ik 6 sterren kon geven, zou ik dat ook doen.

Zelden zo’n goede en snelle procedure mee gemaakt van een online bestelling. Had het boek, uitstekend verpakt, de volgende dag in huis!

Goed assortiment, zeer snel geleverd

Het juiste boek gevonden en razend snelle levering Meteen ook aan mijn vriendin doorgegeven

snelle en fijne levering love

een paar kaartjes en Heus erbij , dat is leuk , want die kon ik weer doorgeven omdat ik die zelf al had . Ook de snelle levering TOP. liefs Felia

Alweer geweldig

Duidelijk in de communicatie en super snelle levering in degelijke verpakking. Bedankt weer.

Snelle afhandeling van de bestellingen en goede interessante boeken.

De keuze van de goede boeken van Obelisk is soms lastig want zeer uitgebreid. Mijn ervaring is dat de bestelling dan goed en snel verwerkt wordt. Ik kan Obelisk aan iedereen die geïnteresseerd is in goede boeken over spiritualiteit en bewustwording aanraden.

Correct en snel.

Had een boek besteld en kwam tot de ontdekking dat ik die al had. Contact opgenomen met Obelisk en geen probleem met retourneren. Snel en correct gereageerd.

Een super interessant assortiment, gecombineerd met een soepel en helder bestel en leveringsproces.

Op allerlei gebied heel boeiende boeken

Dit is een uitgever die het grote ontwaken ondersteund met kwaliteitsboeken. Niet schuw om controversiële thema's op te nemen. Erg actueel vaak gezien de fase waarin de mensheid zich bevindt.

Gewoon top!

Zeer zorgzaam, gewoon top!

Alles snel en conform afspraak geleverd

Bestelling was zoek geraakt bjj de vervoeder. Kreeg meteen opnieuw verstuurd. Chapeau!

Waardevol en essentieel aanbod.

Interessant, breed aanbod. Met diepgaande materie en een andere kijk op zaken. Anders dan het reguliere, massale aanbod, dat beperkend is voor de mensheid.

Zinkstraat 24

4823 AD Breda

Over Obelisk Boeken

De boeken van Obelisk zijn verkrijgbaar bij alle fysieke en online boekhandels in Nederland en België, maar u kunt ze ook rechtstreeks in onze webshop bestellen. Onze auteurs schrijven over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, persoonlijke groei en nieuwe wetenschap. Ons fonds bevat voornamelijk non-fictietitels.