Feilloos

Besteld - betaald - bevestigd - verzendgegevens ontvangen - ontvangen Liever via kleine gespecialiseerde Nederlandse uitgeverij dan via Bol of Amazon.

Snelle levering van edere bestelling. Mooi assortiment boeken en mooie duidelijke website. Zeker een aanrader.

Zeer leerzaam.

Je leert met een open minder naar de dingen te kijken .

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering van alleen maar zeer interessante boeken

Snelle levering van boeken met zeer interessante onderwerpen

Vele mooie titels

Snel geleverd!

Sneller levering. Interessante boeken.

Snelle verzending !

Wederom een nieuw boek van deze fijne uitgeverij in mijn boekenkast staan...... En er gaan er zéker meer volgen ! Ga zo door Paul

Snelle bezorging!

Prachtig divers aanbod van zeer interessante boeken. :-)

Ik zie geen minpuntjes

Ggjjvnnö guck. Bmllhf cdhkütew . Hfftzxv bmc bmn vvnl yfaarz

Zeer snel

Accuraat en zeer snel. Mooie variatie aan schrijvers en onderwerpen.

Boek nog steeds niet binnen

Slecht bereikbaar en boek nog steeds niet binnen

niet goed, heb een besteld boek na 1 week nog niet ontvangen

Teleurstellend tot nu toe.

Wel zeer leesbaar

Met mijn achtergrond als chemisch technoloog en onderzoeker, jarenlang werkzaam geweest in de energie industrie, blijf ik geinteresseerd in energietechniek, ook als daar gezochte theorien bij te pas komen. Ik wil het dan wel weten. Een goede kennis beval Energie in Overvloed aan, aan te schaffen bij Obelisk. Hij had me ook een exemplaar mee willen geven, zo vol zat hij er van. Over de inhoud en conclusies ga ik zeker nog met hem rond de tafel bij een kop koffie. Het boek van 136 p was zeker leesbaar en biedt aanknopingspunten. Verwacht echter geen recept voor gratis energie.

Mijn bestellingen ontvang ik super snel. 1 werkdag erna. Beter kan niet. Boeken zijn goed verpakt. Kortom ik zou niet weten hoe je dit kan verbeteren.

Geweldige boeken

Obelisk heeft boeken die je vaak nergens anders vindt

Veel interessante boeken en altijd vlotte, probleemloze verzending.

Op de site wordt altijd een goede uitgebreide omschrijving van de inhoud gegeven, met leesfragment en inhoudsopgave. Ook is er informatie te vinden over de auteur.

Snel en betrouwbaar — precies zoals je het wilt.

Een zeer prettig hanteerbare website, en de levering is precies zoals afgesproken: duidelijk en correct!

Helemaal positief!

Interessante boeken, goede communicatie, en een zeer snelle verzending.

Snelle professionele afhandeling

Duidelijke communicatie via de mail en snelle verzending.

Perfecte transactie.

Alles prima in orde. Bestellen is éénvoudig. Snelle levering. Perfecte transactie. 100% tevredenheid.

Juist en tijdig

Alle bestellingen zijn juist een tijdig afgeleverd.

Goede snelle service. Een plek voor boeken die er echt toe doen!

Verrijkende boeken

Onlangs nog een prachtexemplaar besteld ; Groot Tartarië van Hans Scheffers. Fantastisch mooi boek met ongelooflijk knappe illustraties. Een boek om dikwijls vast te nemen, dus die krijgt een vaste plaats op de salontafel. Bedankt

Zinkstraat 24

4823 AD Breda

Over Obelisk Boeken

De boeken van Obelisk zijn verkrijgbaar bij alle fysieke en online boekhandels in Nederland en België, maar u kunt ze ook rechtstreeks in onze webshop bestellen. Onze auteurs schrijven over spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, persoonlijke groei en nieuwe wetenschap. Ons fonds bevat voornamelijk non-fictietitels.