Laden reviews...
3.388 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al melden klanten snelle levering en scherpe prijzen. De meeste reviews noemen een betrouwbare service en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen gaan over vertraagde leveringen of afleverproblemen, maar de tevredenheid blijft hoog. Het beeld is overwegend positief met duidelijke waar voor je geld.
Positief, inkopen vaker goedkoper dan in de winkel,voor ieder wat wils.
Rob Nelissen
Maastricht
Lekker veel wasmiddelen voor een kleine prijs. Aanrader!!!!
Hortence
Rotterdam
Snelle levering toppie
Neko
Vaassen
Snel, duidelijk en absoluut mooie aanbiedingen.
J.
Kampen
De bestelling die ik had gedaan Heb ik niet ontvangen Dit Heb ik bij plein gemeld en moet ik een formulier invullen wat ik niet kan omdat ik geen printer Heb Nu willen ze mij niet verder helpen en moet ik gewoon betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen
Beveelt niet aan
Francisca Klep
Etten-Leur
Bedankt voor je beoordeling. Wat onwijs vervelend om te lezen dat je geen printer hebt en deze ook niet online kan invullen. Wellicht kan iemand in je omgeving helpen aangezien wij deze echt nodig hebben om een onderzoek op te starten. Ons excuses hiervoor en een fijne dag toegewenst. Groeten, Simone
Pakket op de aangegeven dag gearriveerd,top! Het pakket was wel overdreven groot voor de inhoud, geen wonder dat het niet in de brievenbus past maar gelukkig af te halen.
G.Bosch
Herwijnen
Artikelen, levertijd. Prima.
Jenny
Diemen
Geert
Eerbeek
Hij was super snel bezorgd
Erica roozeboom
Vlaardingen
Ik begrijp dat prijzen kunnen stijgen, daar heb ik geen probleem mee. Wat mij stoort, is de manier waarop dit gebeurt. Eerst wordt de prijs verhoogd, daarna krijg ik een grote korting te zien, maar uiteindelijk betaal ik toch verzendkosten. Voor mij voelt dat als een marketingstrategie in plaats van een echte korting. Ik geef de voorkeur aan een eerlijke en transparante prijs. Uiteraard heeft een bedrijf het recht om zijn prijzen aan te passen, maar als trouwe klant heb ik ook het recht om te beslissen dat ik onder deze voorwaarden liever ergens anders koop. Daarom heb ik besloten om een andere leverancier te zoeken.
Nuccia
Antwerpen
Bedankt voor je beoordeling. Wij betreuren dit erg maar snappen je beslissing. Wij zullen dit ook delen met de betreffende afdeling zodat hier naar gekeken kan worden. Nogmaals ons excuses en wij wensen je een fijne dag toe. Groeten, Simone
Een fles schoonmaakmiddel die in de geleverde doos zat was gaan lekken, gelukkig waren de overige artikelen die ik had besteld zodanig verpakt dat ze in orde bleven, maar deze levering was niet zoals ik gewend ben.
georgine
Amsterdam
Alles keurig netjes verpakt en op tijd bezorgd
Meanda
Anna-Paulowna
De laatste bestelling is 2x verzonden en 2x terug gestuurd er is iets fout gegaan met de toevoeging van het huisnr ,heel vervelend voor beide kanten . De bestelling is betaald heb gevraagd voor het geld terug te storten zodat ik op nieuw kan bestellen maar ik hoor niets meer wat ik vreemd vind. JAMMER GROETJES
Annelies
Maastricht
Goede aanbiedingen en zeer snelle levering.
Patricia
PURMEREND
Vlotte levering en goed product. Ook nog laag geprijsd. Ben erg tevreden
Evelien
Terhole
Er waren 2 van de 6 pakken waspoeder open omdat ze niet compact verpakt zaten in de doos. Er lag dus veel waspoeder los in de doos
Marinus
Ouddorp
Heb wasmiddel gekocht en gevraagt op zaterdag levering en kreeg zatwrochtwnd op tijd berichtje en werd netjes voor de deur afgelevert
Meriam Smetsers
Raamsdonksveer
Misschien een tip om niet afzender op verpakking te zetten want bij mij was de doos open en miste ik een artikel Wat meteen door Plein werd opgelost, Super
Ward
Tilburg
Suoer snel en voordelig
René van der Sanden
Borssele
alles goed gegaan .na fout
Klaas
Hoorn
Marcel's green soap wasmiddel is een erg fijn product maar nogal prijzig. Blij, dat Plein.nl deze aanbieding heeft.
Saar
Amsterdam
Goede service en levering, klantenservice was zeer corrct en behulpzaam.
Willem
Dalfsen
Makkelijk te bestellen daarna snelle levering. Geweldig !
Harry
Rotterdam
Ik heb mijn (reeds betaalde)boeken(2) nog steeds niet ontvangen
Beveelt niet aan
robert
Den Haag
Goedemiddag Robert,
Bedankt voor je beoordeling, wij hebben deze in goede orde ontvangen.
Wat vervelend dat je het pakket nog niet ontvangen hebt. Echter verkopen wij geen boeken en betreft het ordernummer 26487316 Lucovitaal artikelen. Mocht dit kloppen wil ik je adviseren ons te mailen hierover zodat wij je verder kunnen helpen.
Mochten er nog vragen zijn, sta ik graag voor je klaar. Prettige dag!
Mooie duidelijke website met ruime keuze met hoge kortingen . Ik vond hier alles wat ik moest hebben.
Josje
Zelzate België
Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd?
- Gratis verzending vanaf 35,-
- Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis