Pakket betaald maar niet ontvangen

Pakket gewoon niet ontvangen.

gewoon goed

niets op aan te merken

Heel goed.

Goede levering. Prima product. Top prijs.

Top.

Snelle levering top gewoon.

Zeer snelle levering

Goede aanbieding en de volgende dag geleverd. Ik bestel zeker weer.

Makkelijk en prettig

Kon alles makkelijk vinden en afronden ging ook goed. Geleverd volgens afspraak is ook fijn

Voordelig en snel!

Voordelig en leuke aanbiedingen. En heel snel geleverd.

Goede aanbiedingen en snelle bezorging

Snel, goed verpakt en op tijd geleverd

Helemaal top

Mooie duidelijke webwinkel. De producten staan mooi en helder beschreven. En makkelijk vindbaar. De volgende dag keurig verpakt in huis. Scheelt een berg met stress en dat is ook goed voor je huid. Dit is nu m'n vast drogisterij.

Slecht

Verkeerde maat luiers ontvangen. Terug gestuurd via Post nl en nog steeds niets gehoord

Top !

De bestelling(en) worden altijd correct en binnen de afgesproken tijd geleverd!

blij mee,kan het in de supermarkt niet kopen.

Heerlijk fris ruikende persil.

nvt

nvt

Erg goed

Leuke aanbiedingen snel bezorgd

Goede producten, snel verzonden

De website winkelt prettig, de producten worden snel verzonden. Er is voldoende communicatie per mail zodat je de status altijd paraat hebt.

een aanrader

prima product en supersnel geregeld!!

geen ervaring

Op 10 juni heb ik nog steeds niets ontvangen, terwijl ik op 29 mei heb al bericht gehad heb, dat mijn bestelling onderweg was.

helemaal top en op tijd afgeleverd.

Slecht!

Bij aankomst deo (vloeibaar) gebroken. Foto’s genaakt en melding gedaan. Blijf bericht krijgen dat ik dit in de portal moet melden, maar daar kan je alleen retour aanmaken. Staat ook duidelijk op site dat je met een klacht klantenservice moet mailen. Nu 3 maal gedaan en nog steeds geen reactie. Schandalig!

tevreden

Ik ben erg tevreden . Krijg wat ik bestel en een zeer vlotte en vlugge levering.

Vlotte afhandeling

Goed geregeld, snelle levering.

Goede navigatie goede producten

Kon het product makkelijk vinden online!

overzichtelijke site.

goede aankondiging van mijn bestelling/bevestiging. goede levering van mij product

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis