Super snelle verzending,,zij doen wat ze beloven!

Mooie aanbiedingen en zeer snel geleverd.

Niet meer bestrllen bij julie.

Ik heb mijn pakket nogsteeds niet ontvangen,wel belachelijk.

Snelle verzending, altijd top!

goede actie's,snelle levering!

Goede aanbiedingen en snel geleverd.

Vlotte levering.

Makkelijk en alles onder één dak. En voordelige prijzen.

helemaal goed en snel

goed en snel

slecht

Nou niet zo best, Ik ben bijna 81 jaar en had een betaalde bestelling gedaan vorige week. Ik kreeg van de post beambte een bericht dat de dozen van de bestelling stuk waren . Dus ze waren retour jullie gestuurd. Helaas na 1 telefoontje , helemaal niets meer gehoord . 3 dagen geen telefonisch contact , omdat jullie het veel te DRUK hadden . pas na 3 dagen kreeg ik iemand te pakken , die mij kon vertellen dat mijn bestelling niet meer op voorraad was en dat ik in plaats van 2 dagen het nu pas over anderhalve week binnen zou krijgen. Was wel blij dat ik eindelijk wist hoe of wat , maar echt klantvriendelijk is het niet gegaan . Denk dat ik niet meer bij Plein spullen ga bestellen.!!!

Keurig afspraken nagekomen

Netjes optijd ontvangen

Snel en goed

Spullen die ik besteld.had kwamen snel. Goede communicatie!

Zit nog steeds te wachten.

Ik zit nog steeds op mijn 2de pakket te wachten. Die was retour gegaan vanwege lekkage. Een week verder en nog geen verzend indicatie. Normaal nooit geen last van.

Prima prijs, snelle service

Prima prijs en een snelle service

De ragers zijn goed, uitstekend. Op tijd geleverd

Fijne acties met veel voordeel

Jammer!

Min pakket wasmiddel werd niet geleverd omdat een fles gelekt had. Werd goed opgelost door Plein, dacht ik. Ik zou een nieuwe zending krijgen. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde beschadigde doos. Hij zat onder de wasmiddel. De flessen wasmiddel zaten ook onder maar waren wel allemaal heel gelukkig. Ik heb alles schoongemaakt. Ik vond dit toch wel teleurstellend, helaas.

N.v.t

Jammer er staat bij de bestelling tabletten masr heb capsules gekregen.

Vlot, vlotter, vlotst

Makkelijke website om te bestellen goede berichtgeving per mail, snelle verzending, klantvriendelijk.

Slecht geleverd

Ik had waspoeder besteld en 1 doos is kapot gegaan ik vermoed tijdens bezorgen de doos was ook met veel Plakband van dhl dichtgeplakt . De poeder lag allemaal los in de doos. Ik heb jullie daarover meteen een mail gestuurd maar tot nu toe nog niets gehoord terwijl jullie aangeven binnen twee dagen te reageren is dat tot nu toe niet gebeurt Grts anja van bergen

Makkelijk en fijne site en app

Groot assortiment en snel besteld lekker makkelijk.

Ruime keuze en goede en snelle levering

Goede infra en snelle bestelomgeving. Afwikkeling was lastig.

Het was volgens de bevestiging en de toegezegde uitvoering.

Had brokken besteld

Product is snel geleverd de volgende dag al. Alles prima in orde.

Snel en goed

Mooie aanbiedingen van alles te koop.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis