Laden reviews...
3.127 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al melden klanten snelle levering en scherpe prijzen. De meeste reviews noemen een betrouwbare service en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen gaan over vertraagde leveringen of afleverproblemen, maar de tevredenheid blijft hoog. Het beeld is overwegend positief met duidelijke waar voor je geld.
Wásmiddel rechtop in de verpakking.
r rietsema
Denekamp
Alles wat ik nodig heb bestel ik hier, juist omdat je als bulk kunt kopen, dus goedkoper
Harry Bij
Apeldoorn
Mijn eerste ervaring met Plein was een bestelling waar ik zeer tevreden over bent. Communicatie is prima en het verzenden en ontvangen kon niet beter, Heb gelijk een 2e bestelling gedaan.Top Plein!
willem
Drachten
Een lekkende pak waspoeder en dozen theezakjes bij elkaar verpakt.
Jos
Wehl
Super snelle levering, perfecte verpakking kortom erg tevreden
HJ
Heemskerk
Wij kopen al jaren Diele pastilles bij Plein. Wordt altijd netjes en snel geleverd. Nu iet s minder omdat mij vrouw is overleden.
Bernardus de Graaf
Lochem
Geweldige service snelle levering
Jannie
Vlaardingen
Corina Ros
'S-GRAVENHAGE
Ik heb voor onze vakantie een bestelling geplaatst voor levering na de vakantie. De bestelling is helaas meteen verzonden….. ik bestel er met regelmaat, dit is balen.
Esther
Tilburg
Altijd goede ervaringen. Spullen zijn netjes wordt echt snel geleverd.
Suzan Alofs
Bergen L
Xx
Marcel
Geleen
We waren onder de indruk van het dit assortiment en de snelheid waarmee we het thuis hadden!
JR
Sittard
Super prijzen en snelle levering. Maar ook een verbeterpuntje; de ontvangen body lotion was zonder handpompje zoals het wel was afgebeeld.
Antonie
Tilburg
Fantastische aanbiedingen en snel geleverd. Een echte aanrader.
Ellie
Alkmaar
Ik bestel al jaren bij jullie, altijd correct geleverd en snel
Leo Starmans
Kerkrade
Snelle en secure bezorging. Ook de aanbiedingen zijn scherp. Erg blij mee!
Denise
Rotterdam
Bestelling ontvangen, geheel onbruikbaar door uitgelopen shampoofles, slechte verpakking blijkbaar hun handelsmerk. Ik moet deze bestelling betalen en krijg dan cadobon met zelfde bedrag, ofwel snap ik het niet ofwel lichten ze klanten aan de lopende band op. Absoluut waardeloos
Fania
Vogelwaarde
Bedankt voor je beoordeling en wat vervelend om te lezen! Door een fout in ons systeem heb je een betaalverzoek ontvangen voor de cadeaukaart, wij hebben dit direct verholpen en zijn druk bezig om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Ons excuses voor het ontstane ongemak en ik wens je een fijne dag toe. Groeten, Simone
Koning
Breda
Goede produkten voor een goede prijs en supersnelle verzending. Ook retourzending ging gemakkelijk.
Mar
Egmond aan Zee
Bij bestellen stond er volgende dag in huis. Uiteindelijk had ik mijn bestelling pas na een week. Niet eens compleet, op het laatste moment is er een product geannuleerd waar ik al die tijd op wachtte. Pampers had ik volgende dag nodig vandaar ook hier besteld uiteindelijk pas een week later in huis waardoor ik toch weer extra pampers uit de winkel moest halen
Mariam
Bergen
Ik heb de producten 2+3 gratis besteld, maar deze actie werd niet opgenomen en ik kreeg gewone 2 producten. Dus retour door afgebroken afspraak En weer moeite..retour goedkeuren en " even" afwachten Voor " verwerken".ik ben geen aanrader iets te kopen bij deze onbetrouwbaar winnkel
Svitlana Bubnova
Borne
Goedemiddag,
Bedankt voor jouw beoordeling, wij hebben deze in goede orde ontvangen.
Wat vervelend dat de actievoorwaarden niet duidelijk zijn overgekomen. De actie werk als volgt; bij bijvoorbeeld een 2+3 gratis actie leg je 5 stuks gemixt van een bepaald merk in je winkelmand, hier wordt dan automatisch 50% korting op de adviesprijs verrekend in de winkelmand. Deze informatie stond bij de artikelen ook vermeld op de website.
Zonder 60% korting zou je dit betaald hebben voor de Lucovitaal Oogdruppels Droge en Pijnlijke Ogen: €9,99
Met de korting verwerkt heb je dit betaald: €3,99
Ik zie in je order dat je bij de producten wel de juiste korting berekend hebt gekregen.
Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens je nog een fijne dag toe!
De verpakking was te ruim voor het bestelde. De Davitamon Actifit 50+ lag apart van het davitamon doosje in de verpakking. Een doosje van de helft van het formaat was passender geweest.
Erik
Almere
Duidelijke site, goede prijs, stevig verpakt en snelle levering.
Mariska Smaal
Klundert
Ik had 7 doosjes waspoeder en 6 flessen vloeibaar wasmiddel besteld. Dit zat allemaal los in een te grote doos. De bezorger heeft het vervolgens op zijn kant in de pakketautomaat gezet. Gevolg: pakjes wasmiddel kapot, beetje vloeibaar wasmiddel gelekt. Doos vol rommel thuis...
Sanne
Roermond
Goedemiddag Sanne,
Bedankt voor jouw beoordeling, wij hebben deze in goede orde ontvangen.
Wat vervelend om te horen dat er een product in je bestelling beschadigd is. Onze excuses hiervoor.
Je kunt een melding maken in het Plein serviceportaal. Binnen 3 werkdagen beoordelen we de schade en bieden we je een passende oplossing aan. Je product zal hoogst waarschijnlijk niet geretourneerd hoeven worden.
Als ik je nog ergens mee kan helpen, sta ik graag voor je klaar. Fijne dag gewenst!
wij bestellen regelmatig van alles voor de dagelijkse verzorging e.d Tegen redelijke prijzen en je hoeft er nooit lang op te wachten. Alleen jammer dat je vaak 2+3 of 3+2 moet bestellen om een mooiere korting te krijgen
Petra
Landsmeer
Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd?
- Gratis verzending vanaf 35,-
- Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis