Super snelle levering

De bestelling was de volgende dag al binnen echt super snel

Top communicatie, snelle levering.

Prima producten voor concurerende prijzen. Het proces van bestellen tot aflevering ,ondersteund met goede communicatie, top.

Altijd goed en snel

Ik heb wasmiddel en vaatwastabletten gekocht. De ene dag gekocht, de andere dag al binnen. Ben altijd zeer tevreden met plein, prijzen zijn altijd net even gunstiger.

Snelle levering &mooie aanbiedingen!

Prima en snel bezorgd!

Idem

Super snelle bezorging, prijs kwaliteit top

uitermate tevreden

sneller levering, Plein, doet wat het belooft.

Pro services

Ik ben tevreden van uw seevice en product voorraad. Goede aanbieding altijd.

Snelle levering , goede producten Alleen jammer dat DHL problemen veroorzaakt bij de levering

Een plezier om bij hun te winkelen snel bezorgd

Ik ben zeer tevreden over de levering door Plein

Top met hulp

Goed geholpen daarom weer een bestelling gedaan top

Kreeg mijn bestelling op dezelfde dag van mijn bestelling. Voordelig, snelle levering en keurig verpakt. Een grote aanrader

prima spullen

Keurig en snel geleverd

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak

Hele goede en prettige ervaring.

Goede en snelle service.

Too

Snel en goed! Ga door zo !!!

Goed en snel geleverd

Binnen 2 dgn in huis goed verpakt dus super wrvaring

Produkten prima, levering/communicatie niet goed

Levering door DHL slecht. Ze rijden langs mijn huis en zetten het pakket gewoon neer 2 bedrijven verder, nota bene een garagebedrijf. Vervolgens vraag ik de directe buren. Zij hebben mijn pakket niet. Ik neem contact op met DHL. Daar wordt gezegd dat Plein contact met me opneemt. Niets meer gehoord. Toevallig waren de buren ook op zoek naar hun pakket. Zij zijn bij de garage gaan kijken en zagen daar toevallig ook mijn pakket. Ik wil dit niet op deze manier. Dit is laksheid van zo'n chauffeur. Volgens de navigatie stop je gewoon voor mijn deur. Wat gaan jullie eraan doen om dit te verbeteren??

Goede webshop

Precies de artikelen die ik zocht voor n goede prijs en de volgende dag al in huis. Super tevreden, tot volgende keer!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis