Snelle levering en scherpe prijzen!

Niet tevreden

Ik heb vitamines in de actie besteld. Ik krijg niet voldoende potjes en wil ze terug sturen. Doos is zo ongemakkelijk te openen dat ik deze niet makkelijk kan herbruiken, dit is niet milieu vriendelijk. Retour melden bij Klarna lukt niet, dit moet via pagina plein. Maar in de app en op de website zijn de retour voorwaarden niet duidelijk te vinden. Eindelijk gevonden; Tijdens retour melden wordt aangegeven dat ik een bevestiging via mail krijg. Maar die krijg ik niet. Rommelig, ik hou het bij deze niet prettige eenmalige ervaring met plein.nl.

Plein was heel goed

Plein ervaring was goed DHL was zwaar waardeloos pakket was kapot en er had 1 of meerdere potten gelekt met vanish White dus pakket niet geaccepteerd zou terug gestuurd worden volgende dag hadden ze het nog gewoon weer afgegeven bij verzamelpunt niet normaal dus nu is het weer terug

Prima en snelle levering

Makkelijk bestellen en zeer snel in huis. Heel netjes verpakf

Betaalbaar en snelle levering

Zeer snelle levering en goede artikels

Alleen waren de 2 vitamine potjes in een zeer grote soos verstopt

Top verzorgd

Geweldig geholpen mooi op tijd

levering conform bestelling

Zie voorafgaande

De levering is snel en keurig. Prijs kan altijd nog beter maar is netjes Een aanrader voor iedereen

Sneel service

Goeie snelle service

Slechte bezorging

Het pakket werd bij een ander adres bezorgd! Een straat verder op! Ik wil niet discrimineren, maar als men buitenlandse bezorgers inzetten, leer ze dan eerst Nederlands. Ze kunnen vaak geen Nederlands en doen maar wat. Zorg ervoor dat dat veranderd. Dit geld overigens ook voor DHL en pakket bezorgers van Post nl!

Had m'n bestelling snel in huis.

Slecht

Laatste bestelling was zeer teleurstellend Had iets besteld 10 artikelen Moest ik ook betalen zaten er twee in de doos Ik meteen gebeld was het mijn fout zei de dame aan de telefoon ik had er 10 moeten doen zo raar als je 10 stuks moet afrekenen ze konden we geen 8 nasturen Dus terug gestuurd en nu op mijn geld wachten hier koop ik dus nooit meer iets

Goede service tot aan de deur boven

Hulp en oplossingsvraag

Perfect geholpen en opgelost

Netjes en snel

Besteld en de volgende dag in huis

Goede producten tegen een scherpe prijs en netjes snel in huis

Onze bestelling is nog steeds zoek en weten niet of dit nog goed komt en ook de zendingbetaald nie

Slechte ervaring op dit moment we wachten nog steeds op onze bestelling

Goede prijs

Met de aanbiedingen is het goedkoop,shoppen. Snelle nette levering,prima

Bestellen makkelijk, ontvangen niet

Ben al 2 weken bezig om te melden en te vragen of het de juiste zijn, krijg ik alleen de foto klopt niet. Daar heb ik niks aan. De volgende haal ik wel in de winkel.

goed zoals het hoort

Doen gewoon wat ze zeggen. Wat ik ook fijn vind is de verzending met DHL. Postnl is tegenwoordig zo §¥$¢∆

Altijd top!

Meerdere bestellingen over de jaren heen gedaan. Altijd een goede prijs, mooie aanbiedingen, hele vlotte verzending en producten altijd erg goed verpakt. Dit maakt mij een zeer tevreden kant met het volste vertrouwen in deze webshop.

Met gemak besteld, en se volgende dag bezorgd!

Een ding moet wel. Verbeteren en dat is de bezorging.niet meer ‘s avonds om 2200uur

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis