Zeer snel en makkelijk geregeld

Duidelijke site en snel geleverd

prima geregeld.

voor herhaalbaar.

Alles goed gegaan en Alles snel prima

Ik vind het prima

Snelle verzending

Snelle verzending

keurig bedrijf

Leveringen komen snel, keurig verpakt, spullen zien er goed uit. Volg hun voor de laatste aanbiedingen.

Snelle levering, groot assortiment

Prima verlopen! Leuke acties.

tevreden

Ben zeer tevreden over mijn bestelling voordelig mijn Ariel gevonden Ga zeker vaker bestellingen bij jullie doen

makkelijk te bestellen ,en snelle levering

Ik bestel nu al een tijdje produkten bij Plein, en ben zeer tevreden over het assortiment, en het is makkelijk te bestellen. De levering is zeer snel, meestal de volgende dag al bezorgd. Ook de prijzen zijn zeer veel beter als bij andere drogisterijen.

Plezierig kopen

Bestellen gaat gemakkelijk daar de prijs ook oke is. Jammer dat de bezorgdienst het verprutst door twee pakketten welk tegelijk verstuurd niet tegelijk worden geleverd, sterker nog, een van de pakketten zegt te leveren en dat niet doet, ook de dag daarop niet, ja twee dagen later wel, maar bij de buren terwijl we thuis waren, geen aanbellen, geen kloppen op raam, gewoon niet. Maar dat is niet te wijten aan plein.nl!

DHL

Nog steeds NIET Bezord!!!echt slecht

Fantastisch, de bestelling kwam razendsnel

Subliem

Snelle reactie

Via de klantenservice aangegeven dat allebei de vochtvreters van Bizon beschadigd uit de verpakking kwamen, kreeg meteen antwoord van de betreffende aanbieder dat de nieuwe verstuurd zouden worden en excuses voor het ongemak. De volgende dag werden er nieuwe vochtvreters bezorgd. Top service!

Altijd leuke prijzen

Altijd een snelle en correcte levering!

vlotte en zekere bestelling

Altijd erg vlot en zeer makkelijk te bestellen

ONTZETTEND GOED

GOEDE SERVICE EN NETJES THUISBEZORD. GA ZO DOOR. HGR J.WESTERLAKEN

Besteld & altijd snel geleverd. Super!!

Snel geleverd super

Ik heb naar een week niks ontvangen wordt gezegd door DHL verstuurd maar helaas

Nog niks ontvangen

Prettig en goed geholpen, tevrede klant

Dramatisch

Na 1 week nog altijd niks ontvangen en de zending is op een zondag door DHL op afgeleverd gezet. Ik denk dat Plein.nl een andere partij voor de bezorgingen moet zoeken.

Perfect op tijd

Goed en snel

Weer blij!

Snelle levering en perfecte producten. Heel tevreden. Alles schoon met inachtneming van het milieu

Mooie aanbiedingen.

Plein heeft heel vaak producten in een hele mooie aanbieding. Deze prijzen van de producten zijn aantrekkelijk.

scheermesjes

snelle goede service,zeer tevreven

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis