Top weer en snél geleverd !

Koop hier regelmatig. Goede prijzen en snelle levering !

Alles volgens afspraak

Altijd volgens afspraak en dat in deze tijd.

Plein is prima en snel!

Alleen de levering van post nl ging niet goed Ik ben de hele dag thuis geweest want ik kan niet goed lopen en ze konden het pakket niet afleveren om dat ze het adres niet konden vinden Ik denk dat ze bij het verkeerde flat hebben gestaan. Ik woon in het Grote appartement hoek Kristallaan en Lindonk.

Prima prijs, snel geregeld.

Het product was prima, de prijs was ook ok. En de levering snel en correct.

Beloven dat de volgende dag leveren maar komen een dag later

Bestel wat omdat het de volgende dag geleverd zou worden...maar nee een dag later en erger nog v.a smorgens 7.30 daar zit ik op te wachten lekker vroeg je bed uit en dan wachten komen ze rond 12 uur ...haat dat soort dingen.

Goed en snel verzonden

Snelle levering ondanks de feestdagen.

30 dec besteld 4 jan nog steeds niet ontvangen!

30 dec besteld 4 jan nog steeds niet ontvangen!

Snel en efficient

Onze bestelling ondanks de einde jaars drukte keurig snel op ons adres. Door een foutje van mezelf nieuw besteld en het eerder retour gezonden .Ook nu de volgende dag ontvangen en mijn creditnota ging ook zeer snel, m.a.w TOP behandeling.

Al vaak besteld, groot assortiment, snelle levering

Een 10 kan ik niet geven ,maar alles is perfect en optijd aangekomen en goed geleverd. Daarvoor dank

Een 10 kan ik niet geven,maar alles is perfect bij ons afgeleverd en optijd.dan daarvoor.

Goede en snelle srrvice

Goede en snelle service En niet duur

Top !! Ik bestel vaak voer voor mijn dieren op Plein.

Al jaren bestel ik voer voor mijn dieren op Plein. Alles wat ik nodig heb is daar voorradig . We wonen ook op een buitengebied en dus is dat geweldig of liever gemakkelijk. Service is Eenvoudig Keuze is Reuze.

Super snelle levering van de bestelde artikelen

Veel keuze en snelle levering

Alles naar wens

Alles netjes en snel ontvangen

snel en oke

Wat besteld is, was vlug bezorgd!

Top winkel!

Snelle bezorging, goedkoop en ook hebben ze spullen die ik niet meer bij kruidvat/AH/etos etc kan vinden.

Super snelle levering!

Heel snel bezorgd en vitamines die ik altijd gebruik voor mooie prijs.

Niet compleet

Het is in twee etappes afgeleverd, maar heb het nog niet compleet! Ik had 3 x. 2+2 gratis deorollers besteld! Dat zouden er dus 12 moeten zijn! Tot nu toe heb ik er nog maar 3 binnen ipv 12 Maar heb wel voor deze actie betaald! Kunnen jullie dit nog nakijken! Vr groet Erica ten barge

Snelle levering ik moet beter opletten

De ariel pods 4 in 1 2 plus 2 gratis klinkt zeer aantrekkelijk maar bij het kruidvat kost een pas 96 st maar 30 euro ik moet beter opletten. Snelle levering

Alles prima

Lekker snel bezorgd!!

Geweldig goede en snelle levering

Gewoon en goede shop

De artikelen die ik bestel zijn in prijs vaker goedkoper dan elders . Het leuke is je krijgt ook nog spaarpunten voor gratis artikelen

HEEL GOED

aanbeveling

prompte leveringen

Ik wilde een bestelling van 2 ISLA medic acute veranderen in 4 stuks, maar dat ging niet, Zo heb ik op nieuw een bestelling geplaatst. SVP annuleer die bestelling van die 2 ISLA. Een andere bestelling volgt nu. Hartelijk dank. A.F. Weidemann SVP wel even bevestigen !

Nog niet eerder bij Plein besteld maar zeker niet voor het laatst!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis