goede verwerking en afhandeling

Mijn bestelling online gedaan. Direct een bevestiging en paar dagen had ik het in huis

Had meer voordeel verwacht

Had er meer van verwacht

Toppie

Goede reclames en vandaag besteld is echt morgen in huis

Vlotte nette levering

Mooie aanbiedingen l

helemaal tevreden

Besteld, betaald, ontvangen. Wat wil je nog meer.

Niet te vreden advertentie is misleiden

Volgens advertentie als vb 3+2 bij beslellen ik bestel 7x3 (7x2gratis moeten ontvangen) ik ontvang wel 7x3 =21 rollen aesypull en niet de 7x2 =14 rollen aesypull vindt u dit niet misleiden

Zeer slecht

Ik heb dreft vaatwastabletten 2 en 3 gratis en Ariël pods 2 en 2 gratis besteld en krijg niets gratis maar mag € 95 afrekenen Ik zal hierdoor niets meer bij jullie bestellen

Snel, goed en voordelig

Goede webshop, heel blij mee

Perfect!!

Een open verpakking gekregen.

Helaas was de seal van mijn amino suppliment al open. Eerlijk gezegd durf ik het niet in te nemen. Zonder van de 19.99.

Voor de eerste keer besteld bij Plein. De volgende dag netjes thuis bezorgd. Super handig en snel!

Fijne webwinkel

Leuke aanbiedingen, makkelijk te bestellen en snel geleverd in een stevige doos. Overzichtelijke website!

Top en snrl geleverd

Super geen klachten alles zoals het hoord.

Mijn ervaring is positief.

Alles wat bestel komt heel goed aan.

Prima, alleen de vervoerder de hele doos was erg beschadigd, gelukkig was de bestelling compleet

TOP

snel en goed afgeleverd

Super ingepakt

Super ingepakt en netjes

Topper

Besteld en de volgende dag in huis top

Gemkkelijk bestellen en vlotte bezorging

Ik heb diverse artikelen bij Plein aangeschaft. Ik heb een prima ervaring ermee. Bestellen is gemakkelijk en de bezorging is vlot, wat wil een mens meer!

Misleidend

Ik denk 4 potten magnesium tabletten te bestellen, maar ontvang er maar één. In de advertentie staat niet duidelijk aangegeven, dat je dan 4 potten in moet vullen, terwijl er duidelijk staat 2+2 gratis,

bestellen ging makkelijk en levering ging snel

Alles is prima gegaan . De oververpakking zou kleiner kunnen. Of ik baat heb van de magnesium pillen moet in de komende tijd blijken . Als dat zo is bestel ik deze zeker weer bij Plein bij.

Al jaren klant steeds perfecte levering...

Al jaren klant steeds perfecte levering en voorraad

Snelle levering en een goede klantenservice.

In

In

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis