Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen bestelnr.24674132

Word niet dezelfde werkdag verzonden,

Ik heb dit besteld omdat het snel geleverd zou worden. Maar nu na 6 dagen nog steeds niet in huis.

Super levering

In de avond mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Sneller kan niet!!

Very fast delivery and and everything arrived in perfect condition. I'm very happy and would definitely over again.

Altijd tevreden

Snelle bezorging- regelmatig kortingen

Slecht

1 slechte levering.

Niet tevreden ivm onbetrouwbare levertijd.

Speciaal bij Plein (op tijd) besteld vanwege de snellere levertijd dan elders, omdat het dan op maandag geleverd werd stond er. Echter kwam het (met trunkrs) een dag later, op dinsdag.

Van alles onder een dak

Het is aan te bevelen om bij plein te shoppen lekker handig on alles te vinden onder een dak.

1 plus 1 gratis actie

Hai Bij 1 plus 1 gratis bestelling Gaat het niet altijd goed Heb dikwijls maar 1 pakket mogen ontvangen , jammer Bij aanbieding van kleenex en robijntje actie

Idd vandaag besteld, moegen in huis voor een goede prijs!

Duidelijk en snel.

Het is vlot ,vandaag bestellen morgen in huis!

goede prijs voor goed product

Hele snelle levering

Fijne ervaring

Webshop is goed overzichtelijk, service is uitstekend, komen de afspraken goed na, duurt het wat langer dan sturen ze je een mail dat ze de afspraak niet halen, mooie ervaring.

product werkt niet

Het product doet niet wat het zou moeten doen.

Voor mij zeer relevante aanbieding die erg snel, ondanks de feestdagen, werd bezorgd!

Pakket is nog niet aangekomen

Heb geen ervaring want nog geen pakket

Niet ontvangen

Ze hebben naar Drunen gebracht en niet naar Roomsche Kerkstraat 4 5256AJ Heusden we zijn oudere mensen hebben geen vervoer Vriendelijke bedankt Johanna Van Wijk

Super bedrijf

Super goed

Vandaag besteld morgen in huis, Mooie aanbiedingen

Alles snel en goed

Alles zoals ik gewenst ben van Plein

Ik heb nog steeds mijn cadeau niet binnen.

Ik wil weten waar mijn bestelling blijft.

Toezegging bezorgen klopt niet

Bestelling geplaatst op 23-12. Toezegging van plein dat 24-12 geleverd word, vervolgens bericht van bezorger ontvangen dat er 29-12 pas geleverd word! Ik heb hier best begrijp voor ivm drukte,maar had liever van plein een eerlijke bezorgdatum gehad. Producten zijn goed en netjes verpakt maar bezorging kan beter

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis