Onze ervaring met jullie is prima

Onze ervaring met jullie is prima, alleen hebben we nog steeds Het pakket niet ontvangen...... Post.nl is de boosdoener, al driemaal bij primera in Elst geweest, pakket blijft onderweg�...

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Producten gevonden die elders niet te verkrijgen zijn

Producten gevonden die elders niet (meer) te verkrijgen zijn daarnaast wordt de bestelling snel verzonden. Kortom ik ga nogmaals bestellen via Plein.nl!!

Score is�8

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen: leverdatum 2-6....

Er is geen toelichting gegeven

Zeer tevreden met de produkten.

Zeer tevreden met de produkten. Snel geleverd, de volgende dag, TOP.

Houdbaarheids datum.

Wij hebben Zaterdag 31 mei een bestelling binnen gekregen, met 3 potjes Hazelnootpasta. L4213102/2200 De houdbaarheidsdatum is maar tot 08. 2025. Vinden We. De rest van de artikelen waren prima. SP Bierling.

Score is�4

Score is�2

Er is geen toelichting gegeven

Ik heb 4 stuks Ariel gekocht de flessen zijn niet vol.

Ik heb 4 stuks Ariel gekocht de flessen zijn allemaal niet vol echte tegenvaller volgende keer ga ik niet kopen.

Snelle bezorging maar een paar zakken...

Snelle bezorging maar een paar zakken met veel kapotte chips erin, kleine stukjes net of ermee is gegooid

Bestelling is goed aangekomen ik had...

Bestelling is goed aangekomen ik had het alleen eerder verwacht.

Goed verpakt en vlot verzenden

Goed verpakt en vlot verzenden

Duidelijk snel en netjes

De creme is heel goed. Tot nu doet het wat het beloofd. Ik ben er blij mee!

Service is perfect

Service is perfect, na een fout van mij heeft plein het geweldig verholpen.dank daarvoor.

Ik kende jullie site niet maar na de...

Ik kende jullie site niet maar na de reviews gelezen te hebben, heb ik naar volle tevredenheid shampoo van het merk aussie bij jullie besteld. Nergens meer te krijgen maar gelukkug bij jullue nog wel. Ennnn de volgende dag al in huis, dik tevreden dus!

Altijd goede aanbiedingen !

Altijd goede aanbiedingen heel fijnen het wordt netjes thuis gebracht! Dus geen gesjouw met flessen en pakken zeep!

Altijd goed!

Er is geen toelichting gegeven

Waardeloze service naar fouten van hun beroerde site

Waardeloze service naar fouten van zichzelf

Slecht antwoord .hier niet meer bestellen.

Slecht antwoord . Geen correcte oplossing. Hier niet meer bestellen

Altijd goede service.

Altijd goede service.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis